Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν είναι προβληματικό ρε παίδες ... είναι απλά λαβωμένο :)
Πανάθεμά σας σε έξοδα θέλετε να με βάλετε ? αχαχα

Εξάλλου που αλλού να βρω αυτή την δηλητηριασμένη κάνη που βαράει για πλάκα 90% με Lambro και τρυπάει 1mm λαμαρίνα με 8άρια ?
Ριχτη πάνω στη μ2 να δεις φώς.

Μπορείς να πάρεις μια καινούργια δηλητηριασμένη κάννη, ας πούμε μια V3 ή μια Versa Max και ΤΣΟΥΥΥΠ 60 χρόνια νεότερος μηχανισμός λειτουργίας! Καλό;
Σκοτώνω και με αφαρμάκωτες εγώ ...
Όσοι έχουν πρόβλημα ή ειδικές απαιτήσεις πχ προσβολής στόχων πέρα του ορίζοντα να πάρουν ότι τους φωτίσει ο Θεός.

Θα βγει 1100 με βαση εργκαλ, πλαστικα σοφτ τατς, κοντακι με αμορτισερ, σκοπευτικο χαι βιζ, οβερσαιζ χειριστηρια, μεγαλο λοντινγκ πορτ και τιμη 2700 ευρω. Μπενελι κιλερ. Θα δειτε εσεις
Καλημερα κιολας
Ωραια αλλά πάλι θα θέλεις ένα κασελάκι εργαλεία για να την καθαρίσεις

Εγώ έχω πουλήσει Breda που είχε όλα τα χαρακτηριστικά που ζητούσα απλά και μόνο επειδή καταστράφηκε το πιστόνι αερίων. Αγόρασα νέο πιστόνι και έστειλα το όπλο για τσάι
κωστη δικο σου ειναι ελα ρε φιλε να στο δωσω ειχα παει να μαζεψω τσαι και το βρηκα τυχερουλη.yelling.

Ενώ η 1100 απροβληματιστη‼️
Όπλο με τσιμουχες‼️‼️
Και έμεινε εκεί .Ότι καινούργιο έβγαλε ήταν προβληματικό.
Δεν ειναι προβληματα, ειναι χαρακτηρας. Ολα τα καλα εχει ;)
Και η μπραου εχει τσιμουχα Τζωνη μαι φρεντ. Και η μπερετα. Και η φαμπαρμ Και........ Μεχρι και η μπενελα εχει στο κλειστρο. Φτουνα αφτου δε πιανονται?

Και η μπραου εχει τσιμουχα Τζωνη μαι φρεντ. Και η μπερετα. Και η φαμπαρμ Και........ Φτουνα αφτου δε πιανονται?
Η μπραου πήρε μέρος στον 1ο παγκόσμιο ‼️δικαιολογούνται κ οι βίδες κ οι τσιμουχες‼️

Και η μπραου εχει τσιμουχα Τζωνη μαι φρεντ. Και η μπερετα. Και η φαμπαρμ Και........ Μεχρι και η μπενελα εχει στο κλειστρο. Φτουνα αφτου δε πιανονται?
Χαρακτήρας είναι οι σπασμένες βάσεις ,από χαρακτήρα δεν προχωρισε η 105 που μου άρεσε λόγο ότι ήταν αμφιδεξια.

Status
Not open for further replies.
Back