εφαρμογες, λιγοτερα εξαρτηματα ,καλυτερες λειανσειςΣε θέματα εφαρμογών εννοείς;
εφαρμογες, λιγοτερα εξαρτηματα ,καλυτερες λειανσειςΣε θέματα εφαρμογών εννοείς;
Πανε σ ενα συγκολητη να στο κανει ενα ψαροκοκαλο με 3.5 ηλεκτροδιο και δε θα ξανασπασει ποτε θα χεις και τη ραφη να φενετε μια χαρα εχουν γινει της μοδας η χαρακιεςΔεν δουλεύει 23 χρόνια έτσι βρε Κώστα
Μόλις το έπαθε την άλλαξα την επόμενη ημέρα.
Δουλεύει ακόμα αλλά στην επόμενη τουφεκιά δεν ξέρω αν θα δουλέψει.
Την έχω εφεδρική.
Δεν κολλάει, ... 2 οπλουργοί το ίδιο μου είπαν.
Την δουλεύεις όσο πάει και μετά καταστροφή.
Ή καλύτερα κολλάει αλλά κανένας δεν δίνει εγγύηση ότι θα δουλέψει μετά, οπότε μια από τα ίδια.
Είναι πολύ λεπτό το πάχος, οπότε αν κατά τύχη δεν τρυπήσει στο κόλλημα, θα έχεις πρόβλημα με στρεβλώσεις ή στο αυλάκι από μέσα.
Αν όλα πάνε κατ'ευχήν μπορεί να σπάσει ξανά στο ίδιο σημείο.
Πέρα όλων αυτών, δεν εμπιστεύομαι το όπλο ξανά ούτε δίνω δεκάρα για το σαράβαλο
Χέσε μέσαμέχρι να το λύσεις δέσεις ,πάει....τελείωσε το κυνήγι
Tony Montana Remington.Πανε σ ενα συγκολητη να στο κανει ενα ψαροκοκαλο με 3.5 ηλεκτροδιο και δε θα ξανασπασει ποτε θα χεις και τη ραφη να φενετε μια χαρα εχουν γινει της μοδας η χαρακιες
Σε παρακαλω Μαριε διορθοση με δυχτια και σεττερ κυνηγαγανε αχαχαχχαχαΜοντέλο του 1905 και στραβώνεστε που δεν λύνετε εύκολα…ενω άλλοι τότε ήταν ακόμα με ρόπαλα!
Είναι αλήθεια ότι τα όπλα που σχεδίασε ο Μεγάλος είχαν σχετικά πολύπλοκο μηχανισμό, με μόνη εξαίρεση, ίσως, το 1911.Χέσε μέσαμέχρι να το λύσεις δέσεις ,πάει....τελείωσε το κυνήγι
Έχω απορία τι τσοκ δούλευες στο video?The best semiautomatic shotgun in the world!
Δημήτρη άλλο η πλάκα και άλλο η πραγματικότητα. Η V3 έχει ίδιο μηχανισμό αερίων με τη Benelli m4 και μάλιστα σε κάποια σημεία πιο βελτιωμένο. Δεν γίνεται λοιπόν όλος ο κόσμος να παραμιλαει για την αξιοπιστία της M4 ως επιχειρησιακό λειοκαννο και η V3 να πάσχει σε αξιοπιστία ή να έχει πιο " δύσκολο" καθαρισμό η μία έναντι της άλλης. Ποιο είναι το σημείο στο οποίο είναι βελτιωμένη η v3 σε σχέση με τη M4? Τα επανατατικα ελατήρια που είναι άμεσα επισκέψιμα για συντήρηση από τον χρήστη και δεν βρίσκονται κρυμμένα μέσα στο κοντάκι να χρειάζεται καστάνια. Επίσης η αποθήκη φυσιγγίων των σύγχρονων Ρεμί δεν χρειάζεται εργαλείο για να αφαιρέσεις την τάπα και να την καθαρίσεις. Η τάπα αφαιρείται με το δάχτυλο. Τι να το κάνω όμως που δεν βγαίνει σε αριστερή έκδοση ή και αν βγαίνει δεν φρόντισε ποτέ ο εισαγωγέας να το γνωστοποίησει; Εκεί πάσχει η Ρεμί στην Ελλάδα, δεν υπάρχει προβολή των νέων προϊόντων της και έχουμε μείνει στα όπλα του 60. Σε αυτής της χρονολογίας τα όπλα αναφέρονται οι περισσότεροι όταν μιλάνε για ρεμι.Παρατήρησα ότι στο φόρουμ υπάρχουν πολύ άσχημα σχόλια και απόψεις ακόμα κι από αυτούς που δεν έχουν δει ν3 από κοντά καν.
Θα ήθελα σαν κάτοχος να πω σε ορισμένους φίλους που επιρεαζονται από τα εδώ γραφόμενα και αναπαράγουν αρνητική σκέψη με όσα έχουν διαβάσει ...πως...αν η ρεμι λέει καθάρισμα των εμβόλων στα 2000 φυσίγγια συμπικνωμενα και γενικά ,αν εγω που ρίχνω αρκετά φυσίγγια βάζω την δουλειά του κατσαβιδιου και των εργαλείων 3 φορές τον χρόνο το πολύ στο πρόγραμμα...
Θα ήθελα στους μη έχοντες που αναπαράγουν διάφορα:
"Να μην σας απασχολει τόσο πολύ η συντήρηση για ένα όπλο που δε μπορείτε να κρατήσετε 1ον και 2ον γιατί με τα φυσίγγια που ρίχνετε σε θήραμα κάθε σεζόν δεν αξίζει να την ξεβιδωσετε και να έχετε ούτε ένα σετ εργαλεία δίπλα σας ποτέ.! Κάνω αμάν να διαβάσω ένα :
" πήγα να ρηξω σε χαρτόνια και που παρόλο δεν είδα τίποτα σε σχέση με την ραφφαελο μου,έσπασε η βελονα...."
Δεν έχει τύχει σε κανέναν κυνηγό του 1χ1 τέτοια γκαντεμια.απο την άλλη όμως.
Μπενελι οκ...αλλά πιο λάδι και το πανί τελικά?"παίζει ρόλο ο καθαρισμός της κάννης στην απόδοση?σιγά τα μπαζούκας τα αχρωμιωτα και λειασμενα με διαμάντι...έγινε η κλανιά τουφεκιά και θα τρώμε φασόλια.
Κανέναν δεν είχα δει σαν οπαδό της αξιοπιστίας και υπέρμαχο της να εκθιαζει ούτε ένα δικαννο (οποιοδήποτε με στενό αυλό -συστημα αξιοπιστία)
Ακόμα και τα ινβ τα απλά μοντέλα της browning ,όλα αερίων ελατηρίου δικαννα -σκοτωνουν ελεεινά..ούτε αυτά τα είδατε.βλοιοον να προσέχετε τι γράφετε γιατί την άποψη για τα όπλα την έχετε ξαναδεί διαβάσει κλπ κλπ.δεν είμαστε τίποτα άσχετοι που κουλαβαμε βαλιτσακια ούτε 18 διαφορετικά φυσιγγια και καμία 10αρια 1χ1 στο αμάξι για να μας δείξει κάτι ψεύτικο το χαρτί άμα σκοτώνει η δεν σκοτώνει κάτι.
Ένας λόγος που δε το αγοράζουν πολλοί (κι εγω μεσα) είναι οτι σταματησε η παραγωγη του, αλλα και οτι η ρεμινγκτον μια κλεινει και μια ξανανοιγει. Αν χρειαστει καποιο ανταλλακτικο που θα το βρουν?Παρατήρησα ότι στο φόρουμ υπάρχουν πολύ άσχημα σχόλια και απόψεις ακόμα κι από αυτούς που δεν έχουν δει ν3 από κοντά καν.
Θα ήθελα σαν κάτοχος να πω σε ορισμένους φίλους που επιρεαζονται από τα εδώ γραφόμενα και αναπαράγουν αρνητική σκέψη με όσα έχουν διαβάσει ...πως...αν η ρεμι λέει καθάρισμα των εμβόλων στα 2000 φυσίγγια συμπικνωμενα και γενικά ,αν εγω που ρίχνω αρκετά φυσίγγια βάζω την δουλειά του κατσαβιδιου και των εργαλείων 3 φορές τον χρόνο το πολύ στο πρόγραμμα...
Θα ήθελα στους μη έχοντες που αναπαράγουν διάφορα:
"Να μην σας απασχολει τόσο πολύ η συντήρηση για ένα όπλο που δε μπορείτε να κρατήσετε 1ον και 2ον γιατί με τα φυσίγγια που ρίχνετε σε θήραμα κάθε σεζόν δεν αξίζει να την ξεβιδωσετε και να έχετε ούτε ένα σετ εργαλεία δίπλα σας ποτέ.! Κάνω αμάν να διαβάσω ένα :
" πήγα να ρηξω σε χαρτόνια και που παρόλο δεν είδα τίποτα σε σχέση με την ραφφαελο μου,έσπασε η βελονα...."
Δεν έχει τύχει σε κανέναν κυνηγό του 1χ1 τέτοια γκαντεμια.απο την άλλη όμως.
Μπενελι οκ...αλλά πιο λάδι και το πανί τελικά?"παίζει ρόλο ο καθαρισμός της κάννης στην απόδοση?σιγά τα μπαζούκας τα αχρωμιωτα και λειασμενα με διαμάντι...έγινε η κλανιά τουφεκιά και θα τρώμε φασόλια.
Κανέναν δεν είχα δει σαν οπαδό της αξιοπιστίας και υπέρμαχο της να εκθιαζει ούτε ένα δικαννο (οποιοδήποτε με στενό αυλό -συστημα αξιοπιστία)
Ακόμα και τα ινβ τα απλά μοντέλα της browning ,όλα αερίων ελατηρίου δικαννα -σκοτωνουν ελεεινά..ούτε αυτά τα είδατε.βλοιοον να προσέχετε τι γράφετε γιατί την άποψη για τα όπλα την έχετε ξαναδεί διαβάσει κλπ κλπ.δεν είμαστε τίποτα άσχετοι που κουλαβαμε βαλιτσακια ούτε 18 διαφορετικά φυσιγγια και καμία 10αρια 1χ1
Φίλε μου με όλο τον σεβασμό ,μα με όλο τον σεβασμό κυριολεκτικά αυτά που γράφεις εδώ είναι δικαιολογίες και ζαλάδες όταν δε μπορούμε η όταν δεν πάμε γενικά κυνήγι.Ένας λόγος που δε το αγοράζουν πολλοί (κι εγω μεσα) είναι οτι σταματησε η παραγωγη του, αλλα και οτι η ρεμινγκτον μια κλεινει και μια ξανανοιγει. Αν χρειαστει καποιο ανταλλακτικο που θα το βρουν?
Μακάρι να συνεχισει να το βγαζει.
Τωρα αυτο που λες οτι κάποιοι κανουν αρνητικα σχολια χωρις να το εχουν πιασει καν εχεις δικιο.
Εργονομικά εγω το βρισκω τελειο για μενα. Μου ερχεται γαντι και ηθελα να το αγορασω αλλα .....
ΥΓ Η ποιοτητα στα συνθετικα μερη και το πελμα ειναι μακραν καλυτερα απο τον ανταγωνισμο
Τότε να μην πάρετε και μαξους 2 γιατί ήρθαν λίγες και δεν θα μπορέσετε να βρείτε εύκολα.επειτα ΑΝ σπάσει το ελατήριο από το πιστόνι ΜΑΛΛΩΝ ΔΕΝ θα μπορέσετε να ξαναβρείτε γιατί ήρθαν λίγες άρα και ανταλλακτικά λίγα ....μπλα μπλα μπλα.με συγχωρείς ωραίες σκέψεις ...για αυτό γεμίζουν τα σπίτια όπλα και θηράματα 0 μάλλον.Ένας λόγος που δε το αγοράζουν πολλοί (κι εγω μεσα) είναι οτι σταματησε η παραγωγη του, αλλα και οτι η ρεμινγκτον μια κλεινει και μια ξανανοιγει. Αν χρειαστει καποιο ανταλλακτικο που θα το βρουν?
Μακάρι να συνεχισει να το βγαζει.
Τωρα αυτο που λες οτι κάποιοι κανουν αρνητικα σχολια χωρις να το εχουν πιασει καν εχεις δικιο.
Εργονομικά εγω το βρισκω τελειο για μενα. Μου ερχεται γαντι και ηθελα να το αγορασω αλλα .....
Ότι υπάρχει επάνω σε ένα όπλο κρίνεται,από το στόχαστρο μέχρι το πέλμαΑν αναφέρεσαι σε κάποιο ρεμινγκτον ....τι να πω...αν αυτά είναι το κριτήριο δλδ...οκ πάσο δεν θα πω κάτι.