Όχι άλλα θα το πάρω στη δουλειά να το μετρήσω αύριο με ηλεκτρονικό παχυμετρο και θα σου τις στείλω γιατί σπίτι έχω αναλογικό.Ξέρεις διαστάσεις?
Όχι άλλα θα το πάρω στη δουλειά να το μετρήσω αύριο με ηλεκτρονικό παχυμετρο και θα σου τις στείλω γιατί σπίτι έχω αναλογικό.Ξέρεις διαστάσεις?
Σε ευχαριστώ πολύΌχι άλλα θα το πάρω στη δουλειά να το μετρήσω αύριο με ηλεκτρονικό παχυμετρο και θα σου τις στείλω γιατί σπίτι έχω αναλογικό.
Όχι άλλα θα το πάρω στη δουλειά να το μετρήσω αύριο με ηλεκτρονικό παχυμετρο και θα σου τις στείλω γιατί σπίτι έχω αναλογικό.
Παιδια το υλικο το καλο για ορινγκ λεγεται viton που αντεχει χημικα και θερμοκρασιες.Σε ευχαριστώ πολύ
Με προλαβε ο Βασίλης.Παιδια το υλικο το καλο για ορινγκ λεγεται viton που αντεχει χημικα και θερμοκρασιες.
Δυνατά φυσίγγια η όλα και τα χαμηλά ?Γιατί συνήθως γίνεται μονοκανο χωρίς λαστιχακι.Ε και που κοπηκε τι? Δεν εριξε?
Εμενα ριχνει κανονικα και χωρις το ορινγκ, τσεκαρισμενο.
Πάρε αυτά τα oring που σου είπα.Δεν έρειχνε η ρουφιανα ένα και στοπ..και αυτό το είχα πάρει και 17 ευρώ
Ξέρεις διαστάσεις?
Ρίχνει κανονικά με κομμένο αρκεί να μην το βγάλεις από μέσα και κάποια δυνατά φυσίγγια τα ρίχνει και χωρίς λαστιχάκι.Δυνατά φυσίγγια η όλα και τα χαμηλά ?Γιατί συνήθως γίνεται μονοκανο χωρίς λαστιχακι.
Ωραίος σε βρίσκω ψαγμενο του έστειλες διάσταση η να μετρήσω το πρωί να του στείλω .Θα μετρήσω ούτως η άλλως δηλ.Πάρε αυτά τα oring που σου είπα αλλά κοίτα να ταιριάζουν.
Υλικό viton ... έχει σημασία
Οταν πηρα το οπλο, αυτος που το ειχε και ενας αλλος που του το ειχε καθαρισει ειχαν βαλει μπροστα το πιστονακι και πισω το oring...Δυνατά φυσίγγια η όλα και τα χαμηλά ?Γιατί συνήθως γίνεται μονοκανο χωρίς λαστιχακι.
28,70 εξωτ 24,50 εσωτ 1,80 παχος Κατα προσεγγιση αυταΞέρεις διαστάσεις?
Ευχαριστώ28,70 εξωτ 24,50 εσωτ 1,80 παχος Κατα προσεγγιση αυτα
το oring ειναι μαμαΕυχαριστώ
Επειδή βλέπουν ότι τα υπόλοιπα όπλα δεν σκοτώνουν και χτυπάνε το κεφάλι τους!Τελικά οι μεγαλύτεροι τωρινοί υποστηρικτές της Ρεμινγκτον είναι όσοι είχαν και απηυδησαν και τις πούλησαν! Ρε μπας και το δηλητήριο της κάννης μας έχει αφήσει κουσουρια στον εγκέφαλο;
Ταμπασκο και καυτερη πιπερια μαζι...μη πω παλι πιπερι και σημεραΤελικά οι μεγαλύτεροι τωρινοί υποστηρικτές της Ρεμινγκτον είναι όσοι είχαν και απηυδησαν και τις πούλησαν! Ρε μπας και το δηλητήριο της κάννης μας έχει αφήσει κουσουρια στον εγκέφαλο;
Μου φαγες όλα τα δαχτυλίδια...........Αυτα τα ο ρινγκ ειναι υπευθυνα για τις περισσοτερες εμπλοκες που κανουν οι 1100. Αν προσεχεις στο λυσε δεσε κρατανε χρονια.
Οταν το βγαζεις και το περνας πανω απο το σπειρωμα που βιδωνει η παπια σκιζονται. Ενα κολπο ειναι να καλυπτεις με χαρτοταινια το σπειρωμα.
Πολλοι επισης δε τοποθετουν σωστα τα δυο δαχτυλιδια του πιστονιου. Επισης δε συντηρουν ποτε το οπλο τους.
Και καπως ετσι εβγαλε στη 1100 τη φημη οτι κανει εμπλοκες, ο μπαρμπας απο το γωνιακο τραπεζι του καφενειου, που η λεξη συντηρηση ειναι αγνωστη στο λεξιλογιο του.
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!