Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
@Alex76
Μην διανοηθείς να το αλλάξεις μόνος σου αυτό ...
Δεν το έχω προσπαθήσει αλλά ο ξάδερφός μου πέταξε την σκανδαλοθήκη και πήρε άλλη όταν προσπάθησε να την λύσει.
Αν αισθάνεσαι τυχερός βρες βίντεο στο yt πρώτα.
Ο ξάδερφος είναι για το Μ.Ι.Τ😆😆😆😆😆

Όλα ίδια ... μόνο το φυσίγγι κάνει την διαφορά.
🤪
Όλα (σχεδόν) ίδια όσο τα πουλάκια τιτιβιζουν, οι μελισσουλες ζουζουνιζουν και τα λουλουδάκια ανθίζουν. Σε απαιτητικούς καιρούς και σε απαιτητικά (ή και όχι) θηράματα, η Remington συνεχίζει να θερίζει εκεί που όλοι οι άλλοι τα έχουν κρεμάσει και είναι θεατές.

Όταν έδωσα την V3 ένιωσα ανακούφιση αλλά ήξερα ότι θα έρθει κάποια στιγμή που θα την αναζητήσω με δάκρυα στα μάτια. Το τραγούδι του αποχωρισμού της Remington το έχει πει ο Πάριος πριν χρόνια και περιγράφει ακριβώς την αλήθεια!

θα με θυμηθεις
να το θυμηθεις
οταν φυγω πια
κι οταν αισθανθεις
παγωνια και τελος
τοτε τι να πεις
για παρηγορια
τοτε θα 'ναι αργα
θα 'ρθουνε στιγμες
δακρυα γεματες

😂😂😂😂😂😂😂

Όλα (σχεδόν) ίδια όσο τα πουλάκια τιτιβιζουν, οι μελισσουλες ζουζουνιζουν και τα λουλουδάκια ανθίζουν. Σε απαιτητικούς καιρούς και σε απαιτητικά (ή και όχι) θηράματα, η Remington συνεχίζει να θερίζει εκεί που όλοι οι άλλοι τα έχουν κρεμάσει και είναι θεατές.

Όταν έδωσα την V3 ένιωσα ανακούφιση αλλά ήξερα ότι θα έρθει κάποια στιγμή που θα την αναζητήσω με δάκρυα στα μάτια. Το τραγούδι του αποχωρισμού της Remington το έχει πει ο Πάριος πριν χρόνια και περιγράφει ακριβώς την αλήθεια!

θα με θυμηθεις
να το θυμηθεις
οταν φυγω πια
κι οταν αισθανθεις
παγωνια και τελος
τοτε τι να πεις
για παρηγορια
τοτε θα 'ναι αργα
θα 'ρθουνε στιγμες
δακρυα γεματες

😂😂😂😂😂😂😂
Αν αισθανθείς παγωνιά κ απόγνωση δάκρυα γεμάτος στα πρόθυρα της απελπισίας πάρε με τηλέφωνο να σου δανείσω τη μ2... Να φανεί κ πάλι το χαμόγελο στο πρόσωπο σου .yelling.

Μην κολλήσεις πάνω της σαν την πεταλιδα στο βράχο φοβάμαι μόνο κ δεν μου τη δίνεις πίσω

.exciting.

Αν αισθανθείς παγωνιά κ απόγνωση δάκρυα γεμάτος στα πρόθυρα της απελπισίας πάρε με τηλέφωνο να σου δανείσω τη μ2... Να φανεί κ πάλι το χαμόγελο στο πρόσωπο σου .yelling.

Μην κολλήσεις πάνω της σαν την πεταλιδα στο βράχο φοβάμαι μόνο κ δεν μου τη δίνεις πίσω

.exciting.
Κάποιος διαχειριστής να κατεβάσει αυτή την προσβλητική φωτό από το θέμα της Remington παρακαλώ!

.exciting.
Μολυνεις το θέμα φίλος .hair.
Οταν θα είναι να πάμε σε κάνα γάμο θα σε πάρουμε τηλ να το στείλεις αυτό το πράγμα .yel.

Μολυνεις το θέμα φίλος .hair.
Οταν θα είναι να πάμε σε κάνα γάμο θα σε πάρουμε τηλ να το στείλεις αυτό το πράγμα .yel.
Εεεε,όχι και για γάμο ρε Στέλιο!!
Βαράει ζορικα η μουδυο του καλαματιανου!
Και ο ίδιος βεβαίως, βεβαίως!

Status
Not open for further replies.
Back