Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το καλοκαίρι θα φέρει ο Διαμαντόπουλος, την άνοιξη ο άλλος, τα Χριστούγεννα ο παραλλος...... . Στο μεταξύ μπορείς να χρησιμοποιείς το όπλο σου σαν καλάμι ψαρέματος. Πλήρες στοκ ανταλλακτικών σου λέει μετά. Άντε πουληστε καστανά καλύτερα λέω εγώ. Οι μισοί από δαυτους δε ξέρουν και τα όπλα που πουλανε
Εγω παντως αγαπαω Remi.yel.

τι επαθες ?
Όταν μου είχε πέσει το όπλο, εγώ νόμισα ότι η μόνη ζημιά ήταν το βαθούλωμα της ρίγας που είχα ανεβάσει και εδώ. Τελικά είχε ραγίσει και η πάπια και όταν έριχνε, δεν έφερνε φυσίγγι από την αποθήκη. Όταν το έλυσε φίλος οπλουργός, είδε ότι το συγκεκριμένο λαμάκι, είχε σπάσει και δεν ελεύθερωνε φυσίγγι από την αποθήκη. Είμαι σε αναζήτηση για ανταλλακτικό.

Όταν μου είχε πέσει το όπλο, εγώ νόμισα ότι η μόνη ζημιά ήταν το βαθούλωμα της ρίγας που είχα ανεβάσει και εδώ. Τελικά είχε ραγίσει και η πάπια και όταν έριχνε, δεν έφερνε φυσίγγι από την αποθήκη. Όταν το έλυσε φίλος οπλουργός, είδε ότι το συγκεκριμένο λαμάκι, είχε σπάσει και δεν ελεύθερωνε φυσίγγι από την αποθήκη. Είμαι σε αναζήτηση για ανταλλακτικό.
Αν ψάχνεις το λαμακι που είναι με ποντα στην βάση του όπλου ( γιατί δεν μπορώ να δω ποιο εννοείς ) όντος δεν υπαρχει . Κι όντος θα φέρουν κάποιο καλοκαίρι .

Δεν υπάρχει . Εμένα σε ένα καθάρισμα το πέταξε κι είπα να το αλλάξω . Δεν έχουν . ΘΑ φέρουν το καλοκαίρι . Αυτό μπαίνει με ποντα στη βάση . Κι όταν το βάλεις ξανά , ποτέ δεν θα βάζεις από την ίδια πλευρά τον ένα πειρο που περνάει μέσα από το λαμακι . Από την αντίθετη πάντα .

να σου στειλω εισαι αθηνα?

Status
Not open for further replies.
Back