Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χτες πιγα να καθαρισω το remingtonaki μου και παρατηρησα οτι ειχε σπασει και φηγη τμημα του δαχτιλιδιου που ειναι κατω απο το λαστιχακι. Παρολα αυτα βαρουσε κανονικα.3 εβδομαδες τορα την ειχα λιοση στο τουφεκιδι.Τελικα δεν βγηκε αλοβητη μου την ματιασανε εκει πανω που τα κατεβαζε.Ξερει καποιος που βρισκουμε δαχτιλιδι??
Στου Κοτσοβολου φιλος διπλα απο της κουζινες....

Skyfol Ετημασου με βενετατο αβριο προι ανακαλιπσα ποστακι φοτια φερτε τα πασαλακια 4 κουτακια εκαστος να παμε να μπουμπουνισουμε κατι.πονηρα κιχλακια.shoot..shoot..hunter.1.hunter.1.hunter.1.shoot..shoot..shoot.ασε τη ρεμι στην ακρη μιν καψη καμια φλατζα κεφαλης η κανα τσιμουχακη και τρεχουμε
Tι χάνω ρε γαμωτο!!

Παρε αροπλανο και.ελα δεν εχουν πολυ ζωη ακομα Καπου εκη κοντα που της.sex hard..sex hard.με skyfol μονοιμερο νοκ αουτ θα εινε.shoot..shoot..shoot..shoot.
Στεφανε μην του λες τετεια πραγματα και παρει μονοημερη αδεια απο Κινα......δεν το εχει και δυσκολο.hair.

Στεφανε μην του λες τετεια πραγματα και παρει μονοημερη αδεια απο Κινα......δεν το εχει και δυσκολο.hair.
οχι δεν ειμαι στη Κινα, στην Αγγλια ειμαι στο δρομο της επιστροφης. Αλλα επειδη εχω κανει 13 πτησεις τις τελευταιες 15 μερες δεν θα με πειραζε και πολυ να κανω αλλες δυο.sarcastic.

Το θέμα θα καθαριστεί απο τα off topic post.ευχαριστουμε για την κατανόηση σας
Καλησπερα σε ολους. Ευχομαι η χρονια να ηταν καλλη για ολους και του χρονου να ειναι ολοι υγιης και να ειναι καλυτερη.Εχθες ημουν για κυνηγι ολοημερο στην Μεσσημια το πρωι με το που φθασαμε επαιζαν καποια πουλια και προτιμησα να βγω με την 1187 νεο αποκτημα που μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα στα καρτερια που την επαιρνα.Παντα στα μακρινα κυνηγια παιρνω 2 οπλα.Μετα απο καμια εικοσαρια τουφεκιες μου εκανε εμπλοκες πρωτα κανα 2 φορες δεν μου εβγαζε το φυσιγγι και ανεβαζε αλλο,μετα πηγαινα να πατησω την σκανδαλη και δεν πατιωτανε πιθανον να μην ειχε κλειδωσει το κλειστρο.Την αφησα στο αυτοκινητο και πηρα την benelli δεν την κοιταξα ακομη να δω τι ειναι ,εχει συμβει σε καποιον παρομοιοα περιπτωση;

Καλησπερα σε ολους. Ευχομαι η χρονια να ηταν καλλη για ολους και του χρονου να ειναι ολοι υγιης και να ειναι καλυτερη.Εχθες ημουν για κυνηγι ολοημερο στην Μεσσημια το πρωι με το που φθασαμε επαιζαν καποια πουλια και προτιμησα να βγω με την 1187 νεο αποκτημα που μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα στα καρτερια που την επαιρνα.Παντα στα μακρινα κυνηγια παιρνω 2 οπλα.Μετα απο καμια εικοσαρια τουφεκιες μου εκανε εμπλοκες πρωτα κανα 2 φορες δεν μου εβγαζε το φυσιγγι και ανεβαζε αλλο,μετα πηγαινα να πατησω την σκανδαλη και δεν πατιωτανε πιθανον να μην ειχε κλειδωσει το κλειστρο.Την αφησα στο αυτοκινητο και πηρα την benelli δεν την κοιταξα ακομη να δω τι ειναι ,εχει συμβει σε καποιον παρομοιοα περιπτωση;

Στο club και εγω με μια rem.1100 με δυο κανεσ 61/66εκ.με εξωτερικά τσοκ σε πολυ καλη κατάσταση η μια η κανη ειναι magnum η αλλοι με απλη θαλαμη.σημερα εδωσα προκαταβολι.

Hλια, αν εισαι ψειρας στη συντηρηση τους θα απολαυσεις πολυ ποιοτικες τουφεκιες. Welcome to the club!

Στο club και εγω με μια rem.1100 με δυο κανεσ 61/66εκ.με εξωτερικά τσοκ σε πολυ καλη κατάσταση η μια η κανη ειναι magnum η αλλοι με απλη θαλαμη.σημερα εδωσα προκαταβολι.
Καλορίζικη και καλοτουφεκι Ηλία!!!!!!

Ευχαρηστο πολυ παιδια το ειχα μερακη πολυ αυτο το οπλο πολλα χρωνια πιστεύω καθε καραμπινακιασ οπωσ ειμαι εγω πρέπει να εχει στον οπλοβαστο του ενα τετοιο οπλο με τοσο μεγαλη ιστορια μαζι με την γρια μου(302))θα κάθονται διπλα διπλα να τα καμαρωνο οταν θα γερασο σε καμία 150αρια χρονια.sarcastic..asking..asking.

Ευχαρηστο πολυ παιδια το ειχα μερακη πολυ αυτο το οπλο πολλα χρωνια πιστεύω καθε καραμπινακιασ οπωσ ειμαι εγω πρέπει να εχει στον οπλοβαστο του ενα τετοιο οπλο με τοσο μεγαλη ιστορια μαζι με την γρια μου(302))θα κάθονται διπλα διπλα να τα καμαρωνο οταν θα γερασο σε καμία 150αρια χρονια.sarcastic..asking..asking.
.shake..cool.

Γνωριζει καποιος απο ποτε η remington αλλαξε τους κωνους συναρμογης και σε ποια μοντελα;προσφατα απεκτησα μια 1187 lightcontour με κωνους γυρω στα 5 εκατοστα.μια παλιοτερη που εχω δει δεκαετιας 90 ειχε το κλασικο 1.5 εκατοστο.

Status
Not open for further replies.
Back