Νομίζω 18,7Μπορεί καποιος να μου πει, τι αυλό εχει η Versa Max;;;
Νομίζω 18,7Μπορεί καποιος να μου πει, τι αυλό εχει η Versa Max;;;
18,7 χρωμιωτη με κώνο 6 πόντους περίπου .τα τσοκ είναι ανοιχτοτερα της ονομαστικηςΜπορεί καποιος να μου πει, τι αυλό εχει η Versa Max;;;
Τι εννοείς η απλή?αν εννοείς την sportsman ,το μόνο που αλλάζει είναι τα συνθετικά,πως πωλείται με ένα τσοκ και σε χαρτοκουτο.ενσταση για την βαφή της κάννης,δεν ξέρω αν είναι η ιδιαH απλή 18,4-18,5 και η “Pro Bore” 18,6-18,7
Απλή εννοώ αυτή που δεν παίρνει τσοκ “Pro Bore”Τι εννοείς η απλή?αν εννοείς την sportsman ,το μόνο που αλλάζει είναι τα συνθετικά,πως πωλείται με ένα τσοκ και σε χαρτοκουτο.ενσταση για την βαφή της κάννης,δεν ξέρω αν είναι η ιδια
Καλησπερα θα ειναι το πρωτο σου οπλο?Καλημέρα σε ολους. Μια βοήθεια απο καποιον που ίσως ετυχε να δει ή να εχει στην κατοχή του μια παλια Remington 58 Sportsman. Εχω εντοπίσει ενα τέτοιο όπλο και πραγματικά όταν την έπιασα στα χέρια μου έχει ένα απίστευτο ζύγισμα. Ίσως είναι το γεγονός ότι είναι εκ κατασκευής τρισφαιρο και η κάνη δεν έχει ρίγα. Με προβληματίζει το γεγονός του μηχανισμού της (αερίων με πιστόνι παρόμοιο με την 11-87). Δεν ξέρω αν υπάρχουν διαθέσιμα ανταλλακτικά. Γενικά το όπλο ίσως δεν είναι αξίας συλλεκτικής αλλά θα με ενδιέφερε μια αναπαλαίωση και να μπορέσω να την κυνηγήσω. Αν κάποιος έχει πληροφορίες για αυτά τα οπλα, θα ήταν ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Οχι, εχω ήδη στην κατοχή μου μια Benelli Crio 66 cm, του 2004 και μια Benelli Montefeltro 71 cm. Απλά μου έκανε εντύπωση το ζύγισμα αυτού του όπλου. Δεν ξέρω αν η κατάσταση του είναι πλήρως λειτουργική και αν και κοίταξα στο διαδίκτυο για manual δεν βρήκα κάτι. Η ιδέα της ερώτησης προς την αντιπροσωπεία ίσως βοηθήσει. Ευχαριστώ πάντως.Καλησπερα θα ειναι το πρωτο σου οπλο?
Ειναι τελειως διαφορετικο οπλο απο την 1187 και την 1100 .δεν νομιζω να βρεις αντακα εδω στην ελλαδα. Στην αντ/πεια παιζει να μην την εχουν ξανακουσει σαν οπλο κα να την μπερδευουν με την 1148Οχι, εχω ήδη στην κατοχή μου μια Benelli Crio 66 cm, του 2004 και μια Benelli Montefeltro 71 cm. Απλά μου έκανε εντύπωση το ζύγισμα αυτού του όπλου. Δεν ξέρω αν η κατάσταση του είναι πλήρως λειτουργική και αν και κοίταξα στο διαδίκτυο για manual δεν βρήκα κάτι. Η ιδέα της ερώτησης προς την αντιπροσωπεία ίσως βοηθήσει. Ευχαριστώ πάντως.
Ίσως σε βοηθήσει το παρακάτω άρθρο, αναφέρει πως έχει πολλά κοινά μέρη με την 870Καλημέρα σε ολους. Μια βοήθεια απο καποιον που ίσως ετυχε να δει ή να εχει στην κατοχή του μια παλια Remington 58 Sportsman. Εχω εντοπίσει ενα τέτοιο όπλο και πραγματικά όταν την έπιασα στα χέρια μου έχει ένα απίστευτο ζύγισμα. Ίσως είναι το γεγονός ότι είναι εκ κατασκευής τρισφαιρο και η κάνη δεν έχει ρίγα. Με προβληματίζει το γεγονός του μηχανισμού της (αερίων με πιστόνι παρόμοιο με την 11-87). Δεν ξέρω αν υπάρχουν διαθέσιμα ανταλλακτικά. Γενικά το όπλο ίσως δεν είναι αξίας συλλεκτικής αλλά θα με ενδιέφερε μια αναπαλαίωση και να μπορέσω να την κυνηγήσω. Αν κάποιος έχει πληροφορίες για αυτά τα οπλα, θα ήταν ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ εκ των
προτέρων!
Δεν υπάρχει βερσα που να μην έχει τσοκ προμπορ.καμια δεν έχει βγει με ρεμτσοκςΑπλή εννοώ αυτή που δεν παίρνει τσοκ “Pro Bore”
1187 premier light contour και εγώ, ίδια με του Bill .. λέγεΧαιρετώ όλο το team της Remington έχει κάποιος το Remington 1187 sportsman synthetic να τον ρωτήσω μερικές λεπτομέρειες γιατί αποφάσισα να το αγορασω σας ευχαριστώ.
Για το σιδηρόδρομο θέλω να ρωτήσω εάν είναι γερός ευχαριστώ πολύ Βασίλη για την βοήθεια.1187 premier light contour και εγώ, ίδια με του Bill .. λέγε
Ο σιδηρόδρομος της, σηκώνει κ τον υπερσιβηρικόοι βάσεις σπάνε δλδ είναι μη σου κάτσειΓια το σιδηρόδρομο θέλω να ρωτήσω εάν είναι γερός ευχαριστώ πολύ Βασίλη για την βοήθεια.
Έχω το 870 εάν σπάσει η βάση σηκώνω τα χέρια ψηλά.... ατσάλι είναι έχω argon δε πειράζει. Ελπίζω να μην μου κάτσειΟ σιδηρόδρομος της, σηκώνει κ τον υπερσιβηρικόοι βάσεις σπάνε δλδ είναι μη σου κάτσει