Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δοκιμές γίνανε με τα μαμά τσοκακια τους.Σε όλες τις συσφίξεις.Και ίδια μήκη κανών.Θα ανεβάσω σε λίγες μέρες τις δοκιμές μόλις τις εχω έτοιμες.Και μιλάω με δοκιμές δικές μου όχι με το τι διαβάζω αλλά με το τι βλέπω προσωπικά.Δεν θα μιλησω για τον μηχανισμό της που είναι ένας τενεκες και μισός έχει πάει 5 φορές σε οπλουργο.Τι να το κάνεις.Σκοπος είναι να έχεις και αξιοπιστία και στιβαρότητα.Οσο για τα 5 Μ/δ δ δεν θα το Θεωρήσω διαφορά γιατί είναι αμελητέα.Δεν τα έχω σε χρονογράφους και ούτε θα μπω στην διαδικασία.Τα δοκίμασα με τα φυσίγγια που χρησιμοποιώ εγώ και αυτός που την έχει.Και ρίξαμε από το κάθε φυσίγγι από μια 5 αδα για να έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα μιας και δεν γεμίζουμε φυσίγγια.Οπως επίσης έγινε μέτρηση αυλού και στα 2 όπλα.Με την 835 να είναι στα 18.71mm και την βερσα στα 18.69mm.
Η 835 είναι στα 19.70mm.,μιλάμε για το ίδιο?

Μπορεί Γιάννη.ειχα πρόβλημα με τη 1100 ειδικά στις χαμηλές τονώσεις.μολις αντικατέστησα το δαχτυλίδι όλα μια χαρα
Ευρυπίδη καλησπέρα.
Μάλλον στα δύο δακτυλίδια σου από το τρίψιμο για καθάρισμα, ειχε αυξηθεί η εσωτερική τους διάμετρος και έχαναν αέρια. Γιαυτό δυσκολευονταν στις χαμηλές γομωσεις. Εγώ έχω ακόμα τα δύο αρχικά δαχτυλίδια αλλά είχα πάρει και το μονο να υπάρχει...
Σημειωτέον ότι δακτυλίδια και αποθήκη δεν τα τρίβουμε με ατσαλομαλλο ή πράσινο σφουγγάρι για τα πιάτα για να μην αλλάξουμε την σφιχτή εφαρμογή που έχουν.

Ευρυπίδη καλησπέρα.
Μάλλον στα δύο δακτυλίδια σου από το τρίψιμο για καθάρισμα, ειχε αυξηθεί η εσωτερική τους διάμετρος και έχαναν αέρια. Γιαυτό δυσκολευονταν στις χαμηλές γομωσεις. Εγώ έχω ακόμα τα δύο αρχικά δαχτυλίδια αλλά είχα πάρει και το μονο να υπάρχει...
Σημειωτέον ότι δακτυλίδια και αποθήκη δεν τα τρίβουμε με ατσαλομαλλο ή πράσινο σφουγγάρι για τα πιάτα για να μην αλλάξουμε την σφιχτή εφαρμογή που έχουν.
Αυτό ισχύει στο καθάρισμα όλων των όπλων με σύστημα αερίου ή μόνο στις Remington ;

Ευρυπίδη καλησπέρα.
Αν την καθαρίζεις μια φορά το χρόνο θέλει σβουράκι. Αν είσαι επιμελής με οδοντόβουρτσα. ;)

Τώρα κατάλαβα τι εννοείς.
Ναι τα Rem έχουν κοντάκι που βολεύει τους περισσότερους, δεν ξέρω τι έχουν κάνει, ούτε το έχω μετρήσει ποτέ.
Σου επιτρεπει να μην κουμπώνει το ζυγωματικο από το pitch που εχει,και είναι και κοντό οπότε με ρούχα σε βολεύει,επισεις έχει μικρό όγκο,όλα αυτά κάνουν της Κάννες τους φονικές,η τρομερή αχρωμειωτη καννη της ρεμινκτον.....

Αυτό ισχύει στο καθάρισμα όλων των όπλων με σύστημα αερίου ή μόνο στις Remington ;
Ισχύει για τις παλιές ρεμ που δεν έχουν ανοξείδωτη αποθήκη.Σε αυτές μετά από κάθε κυνήγι ανοίγεις και καθαριζεις την αχρωμειωτη κάννη. Τότε ψεκάζεις με clp και την αποθήκη και τα δύο δακτυλίδια και σκουπίζεις με χαρτί. Αν έχει πιάσει πολύ βρώμα αφήνεις το clp αρκετή ώρα να δράσει, ξύνεις την αποθήκη με μια παλιά κάρτα ΑΤΜ ή ένα πλαστικό μαχαίρι μιας χρήσεως που δεν χαρασουν το μέταλλο και σκουπίζεις. Αν η βρώμα επιμένει βάζουμε nitro solvent όπως στις κάννες εσωτερικά.
Υπάρχει και ατσαλοσυρμα κίτρινο που δεν χαράζει.

Είναι εύκολο να αναλύσεις αυτό που λές?
Όταν έχεις αρκετη κλίση στο πέλμα μπλοκάρει την ανασηκώσει του στομίου οπότε δεν χρειάζεται να κουμπώνει το ζυγωματικο.Ετσι η περισσότερες τουφεκιές σου βγαίνουν και κάποιες ελάχιστες μπορεί να σου γείρει το όπλο δεξιά αριστερά λόγο ότι δεν κουμπώνει.Αλλα στην κούραση,και όταν στηρίζεται ατσαλα μέσα στο βούρκο κάνει θαύματα.

Όταν έχεις αρκετη κλίση στο πέλμα μπλοκάρει την ανασηκώσει του στομίου οπότε δεν χρειάζεται να κουμπώνει το ζυγωματικο.Ετσι η περισσότερες τουφεκιές σου βγαίνουν και κάποιες ελάχιστες μπορεί να σου γείρει το όπλο δεξιά αριστερά λόγο ότι δεν κουμπώνει.Αλλα στην κούραση,και όταν στηρίζεται ατσαλα μέσα στο βούρκο κάνει θαύματα.
Αρα γενικά φτιάχνουμε ένα "λαγόπιτσο" κ έτσι λύνουμε αρκετά προβλήματα?
Κουβέντα κάνουμε.
Δεν σε κοντράρω.
Υπόψιν.
Είμουν κάτοχος 1100 για αρκετό χρόνο.

Αρα γενικά φτιάχνουμε ένα "λαγόπιτσο" κ έτσι λύνουμε αρκετά προβλήματα?
Κουβέντα κάνουμε.
Δεν σε κοντράρω.
Υπόψιν.
Είμουν κάτοχος 1100 για αρκετό χρόνο.
Εγώ απλά γράφω αλήθειες,δεν κοντραρω καννενα,ναι λαγοπιτσο.

Εγώ απλά γράφω αλήθειες,δεν κοντραρω καννενα,ναι λαγοπιτσο.
Άμα δεν μπορείς να κλειδώσεις σωστά για διάφορους λόγους,έδαφος,κούραση,εκεί βοηθούν.Υπαρχουν και άτομα που δεν τους βολεύει,σε ότι αφορά το κοντάκι ηκαθε άποψη είναι σεβαστή.

Άμα δεν μπορείς να κλειδώσεις σωστά για διάφορους λόγους,έδαφος,κούραση,εκεί βοηθούν.Υπαρχουν και άτομα που δεν τους βολεύει,σε ότι αφορά το κοντάκι ηκαθε άποψη είναι σεβαστή.
Οπως κ νάχει δεν μπορείς να κλειδώσεις σωστά στο κοντάκι της 1100.
Ή πρέπει να γείρεις κεφάλι ( λάθος) ή να το αφήσεις μακριά από το ζυγωματικό κοντά στο μάγουλο( λάθος).
Με λίγα λόγια το"καβαλάς".
Αυτό συμβαίνει γιατί έχει πολύ λεπτή ράχη κ γενικά είναι λεπτό κ σχεδόν ίσιο σε cast.
ΝΟΜΙΖΟΥΝ οι περισσότεροι ότι είναι ιδανικό.
Το ίδιο συμβαίνει κ στα B25 κ τα πρώτα citory.
Οσο για το λαγόπιτσο, ναι χρησιμεύει ..αλλά μόνο για λαγό -χαμηλές τουφεκιές.
Το σωστό πιτσ δοκιμάζετε με ξηρή επώμιση στις 45° .
Ουτε κάν παραλληλα με το έδαφος.
Αν το όπλο είναι πισώβαρο κ θέλουμε να γλυτώσουμε λίγο αναπήδηση, ναι δίνουμε λίιιγη κλίση παραπάνω.
Η υπερβολική έχει άλλα θέματα.

Σου επιτρεπει να μην κουμπώνει το ζυγωματικο από το pitch που εχει,και είναι και κοντό οπότε με ρούχα σε βολεύει,επισεις έχει μικρό όγκο,όλα αυτά κάνουν της Κάννες τους φονικές,η τρομερή αχρωμειωτη καννη της ρεμινκτον.....
Δηλαδή εννοεις ότι σκοτώνει το κοντάκι και η όχι η φιμη για την κάννη της?

Βάση δεν Πουλιέται … πας για αγορά Καινούργιου… η αντικατάσταση αν είναι σε εγγυηση
Πουλιέται σχέτη βάση Ηλία, απλά δεν συμφέρει.
Επίσης είναι σαν να αλλάζεις όπλο γιατί αλλάζει ο αριθμός.

Λέγετε μαλακίες τώρα που ψιλοψήνομαι για μια 1100 sporting.
Τέτοια λέγατε και δε πήρα V3 που είχα βρει.
Γιατί ως γνωστό ΑΓΑΠΑΜΕ REMI
Κώστα αν δεν έσπαζε η βάση με αυτή θα κυνηγούσα ακόμα, δεν θα αγόραζα άλλο όπλο.
Η δική μου 23 χρόνια αν εξαιρέσεις τα προβλήματα δεν έκανε ούτε μια εμπλοκή !!!
Ούτε τώρα κάνει στην κατάσταση που είναι.
Πέρα από το βάρος είναι πολύ καλά όπλα ... αν δεν είχαν τα θεματάκια τους θα πουλούσαν πολύ περισσότερο.
Τώρα για την κάνη τους, ... είναι μια απλή κάνη που βγάζει τις ίδιες τουφεκιές με την Μ2 σε συγκέντρωση σε 18 διαφορετικά φυσίγγια με διάφορα τσοκ, διάφορες γομώσεις και διάφορα #σκαγιών.
Λινκ στο τέλος.
Επίσης με 3 διαφορετικά φυσίγγια έδωσε την ίδια διάτρηση με την Μ2 σε κόλλες Α4.
Τώρα αν κάποιοι βλέπουν διαφορές στο κυνήγι ας αγοράσουν ότι θέλουν.
Εγώ δεν βλέπω.
Για τα δικά μου όπλα μιλάω ... άλλα μπορεί να γαζώνουν.

ps
Οι υπερβολές έχουν και ένα όριο ...
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-δοκιμές-Αρχείο.4204/page-320#post-862921

Οπως κ νάχει δεν μπορείς να κλειδώσεις σωστά στο κοντάκι της 1100.
Ή πρέπει να γείρεις κεφάλι ( λάθος) ή να το αφήσεις μακριά από το ζυγωματικό κοντά στο μάγουλο( λάθος).
Με λίγα λόγια το"καβαλάς".
Αυτό συμβαίνει γιατί έχει πολύ λεπτή ράχη κ γενικά είναι λεπτό κ σχεδόν ίσιο σε cast.
ΝΟΜΙΖΟΥΝ οι περισσότεροι ότι είναι ιδανικό.
Το ίδιο συμβαίνει κ στα B25 κ τα πρώτα citory.
Οσο για το λαγόπιτσο, ναι χρησιμεύει ..αλλά μόνο για λαγό -χαμηλές τουφεκιές.
Το σωστό πιτσ δοκιμάζετε με ξηρή επώμιση στις 45° .
Ουτε κάν παραλληλα με το έδαφος.
Αν το όπλο είναι πισώβαρο κ θέλουμε να γλυτώσουμε λίγο αναπήδηση, ναι δίνουμε λίιιγη κλίση παραπάνω.
Η υπερβολική έχει άλλα θέματα.
Εμένα με βολεύει γενικά,και στο βαλτο στα καρτερία πρωί απόγευμα,σεβαστή κάθε άποψη γύρω από το κοντάκι,όπως βολεύεται ο καθένας.

Δεν είναι δύσκολη καθόλου. Μάλιστα έχει το πιο εύκολο καθάρισμα στο πιστόνι. 2 δαχτυλίδια όλα κι όλα, κάποιες και ένα.
Είναι εύκολη.
Τρομερά απλό σύστημα συγκράτησης του επανατατικού στο πίσω μέρος, πολύ απλό σύστημα εξαγωγής του ελατηρίου αποθήκης
Να λέμε και τα καλά.
Σπαστικό είναι να βάλεις το διχάλι στην φωλιά του αλλά πταίσμα.
Μεγάλη πατάτα η συγκράτηση των 2 αναστολέων στα πλάγια της βάσης.

ps
Μην προσπαθήσετε να λύσετε ποτέ σκανδαλοθήκη ... να την πάτε σε οπλουργό.

Status
Not open for further replies.
Back