Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πλάκα -πλακα άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη.Αλλα σε χαίρομαι που δεν έχεις κανένα ενδοιασμό αν κάτι δεν σου αρέσει σε ένα όπλο να το στείλεις αδιαβαστο.
Παναγιώτη ποτέ δεν μου άρεσαν τα πάντα σε ένα όπλο, από αυτά που είχα και δεν δένομαι μαζί τους. Το μόνο που με στεναχώρησε όμως ήταν το verney carron saggitaire. Η αίσθηση που είχε στα χέρια μου ήταν απίστευτη, αλλά δυστυχώς δεν βγήκε καλό. Πρέπει να είμαι από τους ελάχιστους, αν όχι ο μόνος, που είχα θέμα. Αν σου πέσει κανένα, δοκίμασε το

Κώστα σήμερα χάιδευα μια Auto5 light twelve.
Ξέρεις ότι την σιχαινόμουνα σαν σουλούπι.
Έχω αρχίσει να την ερωτεύομαι.
Το λέω με κάθε σοβαρότητα.
ΟΠΛΑΡΑ.
Κοίταζα λεπτομέρειες.
Οι άνθρωποι δεν τσιγκουνεύονταν το ατσάλι.
Αν κάνει εμπλοκές δεν ξέρω, ο τύπος δεν την καθαρίζει ποτέ, αλλά δεν ρίχνει και πολλά φυσίγγια.
Γουρουνάς.
Βαρύ όπλο όμως, είναι και η light ...
Αγαπητέ Φίλε

Εχω την ευτυχία να κυνηγώ με REMI πάνω από 30 χρόνια από αυτά που είμαι κυνηγός
Όλα τα μοντέλα , μέχρι το 105 CTi II το οποίο τα πρώτα χρόνια κεντούσε στα χέρια μου και μου άρεσε ο μυστήριος μηχανισμός του ο κορμός που ήταν από τιτάνιο και ανθρακονήματα και η τρομερή κανη με τσοκ PROBORE και απίστευτες τουφεκιές
Δυστυχώς ξαφνικά έγινε ¨ΜΟΝΟΚΑΝΟ¨ λόγω εμπλοκών .
Προσπάθησαν πολλοί να την φτιάξουν αλλά πιστεύω ότι ευθύνονται κάποια ελάσματα στο μηχανισμο που έχουν υποστεί κόπωση και δεν επανέρχονται.
Τα τελευταία χρόνια μετασκεύασα την 11-87 σε παπιοτούφεκο αλλά κάνω και όλα τα άλλα κυνήγια .
Παρά τον έρωτα με τις REMI απέκτησα και μια AUTO 5 LIGHT TWELVE φερμένη το 1978 από Καναδά
Η χαρακτηριστική σκοπευτική γραμμή λόγω της ιδιαίτερης καμπούρας που κάνη ο κορμός ,η ιδιαίτερη λειτουργία με την παλινδρόμηση της κάνης και ο μηχανισμός που κλείνει σαν χρηματοκιβώτιο και ή γενική αίσθηση της στιβαρότητας με έχουν αφήσει άφωνο............
Πέρσυ απέκτησα και δεύτερη κάνη ειδική παραγγελία κοντή 65 εκ.κύλινδρος χωρίς ρίγα και είναι θάνατος και στα κυνήγια με σκύλο φέρμας
Η κανόνική είναι 71 με φιξ τσοκ περίπου 2 , δεν αντιστοιχούν ακριβώς με τα άλλα όπλα , στα παπιά κεντάει.
Υπάρχουν γενιές κυνηγών που πίνουν νερό στο όνομα της .
Μην ξεχνάμε ότι είναι το πρώτο λειόκανο επαναληπτικό ημιαυτόματο όπλο που φτιάχτηκε για παπιά με αποθήκη 5 φυσιγγίων και καθιέρωσε το διαμέτρημα 12 τα τελευταία 120 χρόνια , μέχρι τότε βασίλευε το διαμέτρημα 16 .
Νομίζω ότι αυτό το όπλο είναι ο πατέρας από όλες τις καραμπίνες και τις πρώτες τις έφτιαχνε και η Ρεμινγκτον
Καλό Βράδυ

Μα είναι ο πατέρας ο browning πολλών όπλων θα με κάνετε να αγοράσω και την light auto 5 του φίλου που έχω ξαναγράψει που είναι άριστη και όντως ερωτευσιμη με το άγγιγμα όπως το 20 αρακι s/p που θα πάρω σε λίγες μέρες.

Μα είναι ο πατέρας ο browning πολλών όπλων θα με κάνετε να αγοράσω και την light auto 5 του φίλου που έχω ξαναγράψει που είναι άριστη και όντως ερωτευσιμη με το άγγιγμα όπως το 20 αρακι s/p που θα πάρω σε λίγες μέρες.
Πάρε πάρε. Εγώ μόλις μπορέσω θα ξαναπάρω μια ρεμι 1100. The mother of all shotguns

Φίλε χωρίς πλάκα εάν πάνε όλα καλά θα πάρω και τη browning ούτως η άλλως μόνο εγώ ξέρω ότι πωλείται δε παεί πουθενά κάθεται σπίτι .Όπως και το ποζεδακι .Θα κλείσω αργότερα τη συλλογή με ένα μονοκανο baikal και ένα πλάγιο μάλλον bereta .Κοίταξε μια bernadelli vincet ,browning 2000, seazer guerini kaliston,s/pose RFM 20αρι με κανες sent etien ,Εάν πάρω auto 5 light το baikal μονοκανο με πορτινγκ και τσοκακια ,και ένα 426 bereta πλάγιο θα είναι κομπλέ .Τα πρώτα 4 τα έχω ήδη .Θα τα πάρω όλα νομίζω .Και θα συμπληρώσω ένα perazzi όταν μπορέσω γιατί πάντα το ήθελα.

Last edited:
Γιωργο το δευτερο το εβγαλε με το χερι και το τρειτο εμεινε μεσα αδειος καλυκας για ξαναδες

Το έχουν αυτά τα θέματα τα Μπενελια ....

Για την ιστορία η Julia Stallings είναι μέλος του Team USA στο άθλημα του Τράπ , πρωταθλήτρια κτλ , κτλ . ...
( https://sitemap.usashooting.com/athlete/julia-stallings/# ) . Χρησιμοποιεί όπλα της KRIEGHOFF και ΦΥΣΙΚΑ είναι Ambassador της Remington η οποία της διαθέτει τα πυρομαχικά.

Η Remington θα κλείσει το ιστορικό εργοστάσιο του Ίλιον
https://www.americanrifleman.org/content/remington-to-close-historic-ilion-factory/
Η RemArms κλείνει το φημισμένο εργοστάσιο Ilion της Νέας Υόρκης που κατασκευάζει πυροβόλα όπλα Remington για σχεδόν δύο αιώνες. Η είδηση έγινε με επίσημη επιστολή της εταιρείας που απευθυνόταν σε συνδικαλιστικά στελέχη. "Σας γράφω για να σας ενημερώσω ότι η RemArms, LLC αποφάσισε να κλείσει όλες τις δραστηριότητές της στο Ίλιον, NY 13357" σύμφωνα με την Utica Observer της 1ης Δεκεμβρίου «Η Εταιρεία αναμένει ότι οι εργασίες στην Εγκατάσταση του Ιλίου θα ολοκληρωθούν στις 4 Μαρτίου 2024 ή περίπου. Η Εταιρεία δεν κατέληξε σε αυτήν την απόφαση επιπόλαια».

Πάρε πάρε. Εγώ μόλις μπορέσω θα ξαναπάρω μια ρεμι 1100. The mother of all shotguns
Υπάρχει μια την έχουν φέρει την δεκαετία 80 από Αμερική στο κουτί της και δέν έχει ρίξει ούτε ένα φυσίγγι ολοκαίνουρια 500€. Αλλά δεν στο λέω .yel. .yel.

Η Remington θα κλείσει το ιστορικό εργοστάσιο του Ίλιον
https://www.americanrifleman.org/content/remington-to-close-historic-ilion-factory/
Η RemArms κλείνει το φημισμένο εργοστάσιο Ilion της Νέας Υόρκης που κατασκευάζει πυροβόλα όπλα Remington για σχεδόν δύο αιώνες. Η είδηση έγινε με επίσημη επιστολή της εταιρείας που απευθυνόταν σε συνδικαλιστικά στελέχη. "Σας γράφω για να σας ενημερώσω ότι η RemArms, LLC αποφάσισε να κλείσει όλες τις δραστηριότητές της στο Ίλιον, NY 13357" σύμφωνα με την Utica Observer της 1ης Δεκεμβρίου «Η Εταιρεία αναμένει ότι οι εργασίες στην Εγκατάσταση του Ιλίου θα ολοκληρωθούν στις 4 Μαρτίου 2024 ή περίπου. Η Εταιρεία δεν κατέληξε σε αυτήν την απόφαση επιπόλαια».
Διάβασα ότι θα μεταφερθεί σε άλλη πολιτεία των ΗΠΑ στη Georgia το εργοστάσιο λόγω του ότι οι νομοθεσία της είναι ποιο φιλική προς εταιρείες κατασκευής όπλων

Δεν είναι για να τις συγκρατούν στην ευθεία αλλά δεν αφήνουν να κουμπώσουν τα δύο μέρη του κλείστρου.
Όσο οι μπίλιες είναι έξω, δεν μπορούν να κουμπώσουν τα 2 μέρη του κλείστρου.Δουλεύει ανάδρομα.
Τις εσωτερικές αυτές ράγες τις έχει ΚΑΙ το πολυβόλο.

Σωστά.

Έχει και αυτό ένα ελατήριο που κρατάει το πίσω μέρος όταν είναι κουμπωμένο.Βρίσκεται μπροστά στις μπίλιες.
Συν ότι εκμεταλεύεται το ελατήριο της βελόνας, σε ελάχιστο βαθμό.Γι' αυτό όταν λύνεις το κλείστρο στρίβωντας το, εκτονώνεται προς αντίθετη κατεύθυνση.

Δεν υπάρχει ενδιάμεση θέση για τις μπίλιες.Η μέσα όταν κινείται το κλείστρο μπρος - πίσω ή έξω όταν ασφαλίζει τέρμα μπροστά.
Γι'αυτό και δεν ρίχνει όταν δεν κουμπώσει το κλείστρο τελείως μπροστά.
(Γιατί απλά είναι χωρισμένο ακόμη σε 2 μέρη, είναι πιο μακρύ και δεν φτάνει η βελόνα να χτυπήσει το καψύλι.)

Καμία απολύτως σχέση.
Με την εκπυσοκρότηση μετακινείται το πίσω μέρος του κλείστρου λόγω αδράνειας και έτσι έχουν το ελεύθερο οι μπίλιες να μπούνε προς τα μέσα.
Ακόμη και στο πολυβόλο,που φαντάζομαι αυτό έχεις σαν εικόνα, έτσι δουλεύει με μόνη διαφορά η διαφοροποίηση στις μπίλιες, που εκεί παρεμβαίνουν για να μειωθεί η ταχυβολία.
Η διαφορά στο πολυβόλο είναι ότι η σκανδάλη συγκρατεί το κλείστρο τέρμα πίσω(το οποίο έχει σταθερή την βελόνα και όταν κουμπώνει το μπροστά με το πίσω κάνει και το χτύπημα στο καψύλι) ενώ στο τουφέκι δουλεύει τον επικρουστήρα.

Αυτό γίνεται την στιγμή που εξέρχεται το βλήμα από την κάννη.
Το σύστημα αερίων της σειράς G3- MP-5 λειτουργεί με κυλίνδρους σφηνώσεως

Για τα 9χιλ. λες.
Και το πιστόνι που είναι;
Γιατί να έχει πιστόνι ; Πάνω από την κάνη έχει σωλήνα που περνάνε τα αέρια μέσω ρυθμιστή . Κι αυτά σπρώχνουν το πάνω μέρος του κλείστρου που είναι σαν σωλήνας . Μετά ακολουθεί ο μόνος της φυσικής για τα υπόλοιπα .
Στο FN αν πείραζες τον ρυθμιστή άλλαζες την ταχύβολια .

Γιατί να έχει πιστόνι ;
Όλα τα όπλα με κλείστρο αερίων έχουν πιστόνι.
Πάνω από την κάνη έχει σωλήνα που περνάνε τα αέρια μέσω ρυθμιστή
Τα G3 δεν έχουν ούτε ρυθμιστή ούτε τρύπες στην κάννη γιατί δουλεύουν με αδράνεια.
. Κι αυτά σπρώχνουν το πάνω μέρος του κλείστρου που είναι σαν σωλήνας .
Το πάνω μέρος του κλείστρο είναι κούφιο και περνάει μέσα το ελατήριο επαναφοράς. Το ξαναγράφω - δεν είναι αερίων.
Μετά ακολουθεί ο μόνος της φυσικής για τα υπόλοιπα
Δεν ακολουθεί τίποτε.
.
Στο FN αν πείραζες τον ρυθμιστή άλλαζες την ταχύβολια .
Τα FN είναι αερίων και στα τυφέκια ήταν απαγορευτικό οι ριπές άνω των 3 βολών.
Καμία σχέση όμως με τα g3.

Status
Not open for further replies.
Back