Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στο σχήμα βλέπουμε ότι , το πρόσωπο του κλείστρου δέχεται όλη την πίεση των αερίων που το ωθούν προς τα πίσω και αυτό με την σειρά του μεταδίδει ολη την πίεση στα δύο κυλινδρακια, και αυτά μοιράζουν την πίεση που δέχονται στα ΚΕΚΛΙΜΕΝΑ τοιχώματα των εσοχων όπου φωλιάζουν και στα ΚΕΚΛΙΜΕΝΑ πλευρά του πίσω μέρους του κλείστρου. Οι γωνίες των κεκλιμενων επιφανειών του πίσω μέρους του κλείστρου οπου εφάπτονται με τα κυλινδρακια έχουν τέτοια κλίση ώστε ενα ΜΙΚΡΌ μέρος της δύναμης που δέχεται να το ωθεί προς τα πίσω
Βασίλη όπως βλέπεις πιο πάνω έγραψα με μεγάλο γράμματα <.....ένα ΜΙΚΡΌ μέρος της δύναμης που δέχεται να το ωθεί προς τα πίσω >. Για όσους το αντιλαμβάνονται είναι η μόχλευση που γίνεται στην πίεση που ασκούν τα κυλινδρακια στις κεκλιμενες επιφάνειες ( σαν σφήνα με γωνιωσεις 30°), και εξαρτάται από την παραπάνω γωνία και από την μορφή των εσοχων όπου φωλιάζουν ( περίπου κατά τα 2/5) τα κυλινδρακια. Δεν θυμάμαι αν οι εσοχές έχουν ημικυλινδρικο η τραπεζοειδες σχήμα, γιατί από αυτό θα βρεθεί η σχέση μετάδοσης της δύναμης που εσύ την αναφέρεις σαν 1/5 , καθώς και το μέγεθος της ( σαν συνιστώσα ως προς τον άξονα της κάννης, της δύναμης που ασκεί κάθετα στην κεκλιμενη επιφάνεια το κυλινδρακι. Όλες αυτές οι μοχλευσεις στην μετάδοση των καταπονησεων έχουν ως αποτέλεσμα πάρα πολύ μεγάλες τριβές, αν και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, και από όσο ξέρω η τελειοποίηση του μηχανισμού έγινε εμπειρικά, με αλλεπάλληλες δοκιμές μέχρι να βρεθεί η ισορροπία.

Καλησπέρα στην ομάδα των Remi, περίμενα πολύ καιρό όμως η αναμονή άξιζε... επιτέλους τη πήρα τη Remington μου και είναι υπέροχη. Αυτό το όπλο είναι λες και φτιάχτηκε επάνω μου και για εμένα😍😍😄😄 Remington 1187 sportsman synthetic 12ga 3"

Attachments

• IMG_20231218_144246_HDR.jpg
    IMG_20231218_144246_HDR.jpg
    124,8 KB · Προβολές: 60
  • IMG_20231218_144149_HDR.jpg
    IMG_20231218_144149_HDR.jpg
    213,7 KB · Προβολές: 59
  • IMG_20231218_144216_HDR.jpg
    IMG_20231218_144216_HDR.jpg
    267,3 KB · Προβολές: 59
  • IMG_20231218_144153_HDR.jpg
    IMG_20231218_144153_HDR.jpg
    203,1 KB · Προβολές: 58
  • IMG_20231218_144220_HDR.jpg
    IMG_20231218_144220_HDR.jpg
    302,2 KB · Προβολές: 58
Καλησπέρα στην ομάδα των Remi, περίμενα πολύ καιρό όμως η αναμονή άξιζε... επιτέλους τη πήρα τη Remington μου και είναι υπέροχη. Αυτό το όπλο είναι λες και φτιάχτηκε επάνω μου και για εμένα😍😍😄😄 Remington 1187 sportsman synthetic 12ga 3"
Καλορίζικη.

Βγάλε καλά τα γράσα του εργοστασίου και ξαναλάδωσε.Βάζουν και στο εσωτερικό της κάνης!

καλορίζικο να το ευχαριστηθείς!!!

Καλορίζικο, τέλειο είναι. Βάλε στα πλαστικά μπόλικο μπάλιστολ, άστα να τραβήξουν και σκούπισε. Θα γίνουν κουφέτο.

Καλορίζικο, τέλειο είναι. Βάλε στα πλαστικά μπόλικο μπάλιστολ, άστα να τραβήξουν και σκούπισε. Θα γίνουν κουφέτο.
Σκέφτομαι να παραγγείλω από ΗΠΑ τα πλαστικά μερη (κοντάκι και πάπια) σε παραλλαγή για να ανανεώσω και να πρασινίσω λίγο την 11-87 μου (premium με ξύλα) και να την κάνω πιό αδιαβροχη. Χρειάζεται να παραγγείλω κάτι άλλο? Το Balistol είναι σα την Κοκα-κολα? Πάει με όλα?

Καλορίζικη και με ωραίες τουφεκιές...!!!!

Καλορίζικο Χρήστο. Ολα καλά αλλά με την "λειάνση θαλάμης" τι εννοείς?
Επειδή για οικονομία δεν κάνουν σωστή λείανση στη κάνη στα οικονομικά όπλα το έπαθα στο 870 η θαλάμη ειναι αδρή, άγρια στην επιφάνεια της. Κατά το πυροβολισμό ο παφυλας μπορεί να διογκωθεί και να σφηνώσει στην άγρια επιφάνεια της θαλαμης με αποτέλεσμα το σφηνωμα του ριγμένου κάλυκα και τη δυσκολία εξολκευσης. Το πρόβλημα λύνεται με λείανση θαλάμης και ένας τρόπος είναι ατσαλομαλλο 0000ultra fine τυλιγμένο σε βέργα στο τρυπάνι με στροφές μέσα έξω στη θαλάμη με λάδι για κάνα 2λεπτο +- περίπου το έκανα στο 870 και είδα μεγάλη διαφορά, άλλαξα και τον εξολκεα με aftermarker της volquartsen που είναι η μέρα με τη νύχτα και το όπλο δουλεύει άψογα. Τα ίδια θα κάνω και στο 1187 όπως έκανα στο 870 και στο maverick 88.

Status
Not open for further replies.
Back