Σαν μέταλλο, τελειωμένες, οι αμερικανικές πόσο κάνουν τοτε;Οι κανες των Ιταλών που συζητάμε οι απλές κάνουν 15€ η μία σας το έχω ξαναγράψει δε θέλετε να το πιστέψετε.
Last edited:
Σαν μέταλλο, τελειωμένες, οι αμερικανικές πόσο κάνουν τοτε;Οι κανες των Ιταλών που συζητάμε οι απλές κάνουν 15€ η μία σας το έχω ξαναγράψει δε θέλετε να το πιστέψετε.
Δεν το ξέρω αλλά και ίδια τιμή να τους κοστίζουν ο Ιταλός που πουλάει διπλάσια τιμή και είναι δίπλα σου μας ρίχνει κλέψιμο του θανατά,βέβαια το έχουν και στο αίμα τους αυτοί .Σαν μέταλλο, τελειωμένες, οι αμερικανικές πόσο κάνουν τοτε;
Διπλάσια τιμή από ποιόν;Δεν το ξέρω αλλά και ίδια τιμή να τους κοστίζουν ο Ιταλός που πουλάει διπλάσια τιμή και είναι δίπλα σου μας ρίχνει κλέψιμο του θανατά,βέβαια το έχουν και στο αίμα τους αυτοί .
Δεν είναι θέμα αντίστασης είναι φιλοσοφίας κατασκευής και που και για ποιο λόγο φτιάχνετε το κάθε τι .Μη ξεχνάς ότι η beneli έβγαζε τη cordoba αλλά δεν την είδα πουθενά σε εμάς ενώ στη αμερική πήγαινε κατά εκατοντάδες εκεί που είναι η σοβαρή αγορά έστελνε και πιο σοβαρό όπλο.Δηλαδή κάποια στιγμή συνομωτησαν όλες σχεδόν οι εταιρείες και βγάζουν μέτριες χρωμιωμένες κάννες και μόνο κάποιες Αμερικάνικες αντιστάθηκαν;Μας αρέσουν τα παραμυθακια μου φαίνεται.Και μην συγκρινουμε κάννες του κατοσταρικου με των αρκετών χιλιάδων ευρώ.
Σοβαρό ,η ότι θέλει ο πελάτης που είναι και μεγάλος καταναλωτής;Δεν είναι θέμα αντίστασης είναι φιλοσοφίας κατασκευής και που και για ποιο λόγο φτιάχνετε το κάθε τι .Μη ξεχνάς ότι η beneli έβγαζε τη cordoba αλλά δεν την είδα πουθενά σε εμάς ενώ στη μερική πήγαινε κατά εκατοντάδες εκεί που είναι η σοβαρή αγορά έστελνε και πιο σοβαρό όπλο.
Από τις ρεμινγκτον όταν έχει η μία 1200 και έρχεται από Αμερική και η άλλη 2500 και στη φέρνει κουριεςφ από τη γειτονιά σου.Να μου πεις έχει και beneli προσφορά με 800 € περίπου λέω τώρα που και 300€ να τη πουλήσουν πάλι κέρδος έχουν μιλάω για τις κλασικες που βγαίνουν ακόμη ,για σκέψου είναι σαν τις εκπτώσεις που αγοράζεις 5€ αυτό που είχε 10 και έχει κόστος κατασκευής 1€ και νομίζεις ότι αγόρασε ευκαιρία.Αυτη είναι η αγορά όμως δυστυχώς προσφορά και ζήτηση.Διπλάσια τιμή από ποιόν;
Και σε πιο προϊόν δεν γίνεται αυτό πόσο μάλλον ένα αξιόπιστο όπλο που θα αντέξει 2-3 κυνηγετικές ζωές.Η benelli με τά 2500€ μπορεί να πουλάει περισσότερα ιδίως στην Ελλάδα που είναι η καραμπινα πρώτη σε πωλήσεις.Από τις ρεμινγκτον όταν έχει η μία 1200 και έρχεται από Αμερική και η άλλη 2500 και στη φέρνει κουριεςφ από τη γειτονιά σου.Να μου πεις έχει και beneli προσφορά με 800 € περίπου λέω τώρα που και 300€ να τη πουλήσουν πάλι κέρδος έχουν μιλάω για τις κλασικες που βγαίνουν ακόμη ,για σκέψου είναι σαν τις εκπτώσεις που αγοράζεις 5€ αυτό που είχε 10 και έχει κόστος κατασκευής 1€ και νομίζεις ότι αγόρασε ευκαιρία.Αυτη είναι η αγορά όμως δυστυχώς προσφορά και ζήτηση.
Αν δεν κάτσεις κωλο turkey δεν τρως.Αξία Ανεκτίμητη !
Τα ζώα αυτά δεν έχουν δυνατή όσφρηση , έχουν καλή ακοή και το δυνατότερο όπλο τους είναι η όραση τους . Αν ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου στο χιλιόμετρο μπορούν να σε δούνε ( που λέει ο λόγος ) . Αυτός είναι ο λόγος που βλέπεις τόσο πολύ παραλλαξη . Πολλοί κυνηγοί κάθονται στο έδαφος σε κορμούς δέντρων και περιμένουν , άλλοι έχουν μικρή σκηνή με καρεκλάκι .Αν δεν κάτσεις κωλο turkey δεν τρως.
20€ έγραφε σαν μέταλλοΟι κανες των Ιταλών που συζητάμε οι απλές κάνουν 15€ η μία σας το έχω ξαναγράψει δε θέλετε να το πιστέψετε.
Ωραιο ειναι αλλα δεν ''παιζει'' Ελλαδα......
Παίζει κανονικά Ελλάδα αρκεί να είσαι σκοπευτής και να το θες για να κάνεις το χόμπυ σουΩραιο ειναι αλλα δεν ''παιζει'' Ελλαδα......
Για κυνηγι, σκοπευτηριο ναι.....Παίζει κανονικά Ελλάδα αρκεί να είσαι σκοπευτής και να το θες για να κάνεις το χόμπυ σου