Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όταν τουφεκάνε τα Remington όλα τα άλλα σωπαίνουν!

Στέλιο δεν θέλω να στην χαλάσω αλλά το βίντεο έχει 8 πουλιά με ημερήσιο επιτρεπτό όριο τα 4 πρέπει να τα προσέχουμε αυτά γιατί είναι όλα αποδεικτικά στοιχεία και μπορείς να βρεθείς προ εκπλήξεως χωρίς να το καταλάβεις.

Είναι μοντάζ από 2 μέρες. ;)
Εγώ το καταλαβαίνω και δεν έχω κανένα πρόβλημα να έβγαζε βίντεο και με 20 αλλά αυτοί που θα το χρησιμοποιήσουν εις βάρος μας αλλά και εκεί που θα το δείξουν θα μας σταυρώσουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μονοι μας τα βγαζουμε τα ματακια μας.
Δεν χρειαζομαστε καμμια βοηθεια.
Φίλε μου το βίντεο έχει φωτογραφίες και από προπερσυ δεν είναι όλες φετινές.Επισης τις περισσότερες φορές είμαστε 2 άτομα παρέα στο κυνήγι και άλλοτε 3.Οι τουφεκιες είναι μοντάζ δεν όλες από την ίδια μέρα ούτε από μια έξοδο.Επι μια βδομάδα έβγαινα πρωί απόγευμα στα ίδια σημεία γιατί μπαίναν πουλιά ολη μέρα.Ελπιζω να σε κάλυψα.

Φίλε μου το βίντεο έχει φωτογραφίες και από προπερσυ δεν είναι όλες φετινές.Επισης τις περισσότερες φορές είμαστε 2 άτομα παρέα στο κυνήγι και άλλοτε 3.Οι τουφεκιες είναι μοντάζ δεν όλες από την ίδια μέρα ούτε από μια έξοδο.Επι μια βδομάδα έβγαινα πρωί απόγευμα στα ίδια σημεία γιατί μπαίναν πουλιά ολη μέρα.Ελπιζω να σε κάλυψα.
Εγώ το καταλαβαίνω αυτό που λες στο είπα και ποιο πάνω απλά επειδή έχεις ένα όπλο αν είχες δύο θα ήταν διαφορετικά στο πως φαίνεται.

Και από ανταλλακτικά τι κάνουμε τώρα νομίζω δεν υπάρχει αντιπροσωπεία άκουσα και το σχόλιο του πλαστουργου και μπήκα μέσα και είδα ότι όντος δεν έχει μόνο Remington
Δεν μπορώ να καταλάβω αφού ανταλακτικα δεν θα μπορούμε να βρούμε τότε για ποιο λόγο μας πουλάνε όπλα

Δεν μπορώ να καταλάβω αφού ανταλακτικα δεν θα μπορούμε να βρούμε τότε για ποιο λόγο μας πουλάνε όπλα
Δεν ξέρω τι γίνεται με την remington γενικά θα μιλήσω
Αυτοί που πουλάνε τα όπλα θέλουν να τα δώσουν, δεν πρόκειται να σου πούνε από μόνοι τους μην το αγοράσεις γιατί δεν υπάρχουν ανταλλακτικά εάν χρειαστεί
Ο αγοραστής πρέπει να το ψάξει πρίν αγοράσει
Τώρα σε όσους έχουν ήδη όπλα που δεν υπάρχουν ανταλλακτικά είναι να μην κάτσει η στραβή
Και αυτό ισχύει με πολλά προϊόντα

Αν τα έχει στο κατάστημα τι να κάνει τα δίνει σε προσφορά να φεύγουν! Τώρα να σου πω την αλήθεια τα μοντέλα που έχεις ο καλκατζακος δεν τα είχε η αντιπροσωπεία μάλλον τα έχει κάνει αυτός εισαγωγή ή κάποιος άλλος κάνεις δεν ξέρει τι γινεται.

koutsoumpas-koutsoumpasmesaionas.gif

Status
Not open for further replies.
Back