Όχι για το καλό σου, θα αναπολείς το verney carron.Κάντε έρανο να πάρω την V3 pro, να σας λύσω όλες τις απορίες.
Και με αυτά που έχουν βγει από το εργοστάσιο η έχουν πωληθεί τι γίνεται ;Το έφτιαξαν. Κατάργησαν 2 οπές αερίων που είχε στις φωλιές των πιστονιών αερίων, κάτω από τη θαλάμη.
Δε ξέρει.Και με αυτά που έχουν βγει από το εργοστάσιο η έχουν πωληθεί τι γίνεται ;
Που πας να μπλέξεις.Για να μη ξεχνιόμαστε. Ρε τους πούστηδες, είναι τρέλα. Εγώ γουστάρω πάντως.
Μιλάμε τεχνολογία το όπλο.....Που πας να μπλέξεις.
Πουτ@ν@ Vitoria θα παω σε χρυσοχοο να σου επιχρυσωσω το κλειστρο !Για να μη ξεχνιόμαστε. Ρε τους πούστηδες, είναι τρέλα. Εγώ γουστάρω πάντως.
Πω πω πω κιτρινισα! Τι μου θύμησες...Για να μη ξεχνιόμαστε. Ρε τους πούστηδες, είναι τρέλα. Εγώ γουστάρω πάντως.
Την σκανδάλη για να έχει αξία...Πουτ@ν@ Vitoria θα παω σε χρυσοχοο να σου επιχρυσωσω το κλειστρο !
Ειναι ηδη χρυσοσκανταλη.Την σκανδάλη για να έχει αξία...
Γιαυτό προκοψε .Μιλάμε τεχνολογία το όπλο.....
Η μία με κινητό ουραίο και η άλλη χραπα χρουπα. Αυτές που εμπιστεύεσαι ότι θα οπλίσουν μόνες τους είναι το θέμα.Δεν παραδίδει όπλα πάντως ο @giorgosk .Εχει remington ο άτιμος.Λογικα κάποια στιγμή θα μείνει μονοκανο ομως και θα τον φάμε τον μπαγασα.
Έχει ο στρατός ρεμιγκτον;;; Που αν μιλάτε για τον αμερικανικό το μόνο ελεύθερου σκοπευτή έχουν και αυτό με κινητό ουραίο αυτόματο κανενα cold έχουν! Πιστόλι beretta και λιοκανα έχουν Μ4
Έχει πάγκο με εργαλεία δίπλα του....φαίνεται μάχιμοςΗ μία με κινητό ουραίο και η άλλη χραπα χρουπα. Αυτές που εμπιστεύεσαι ότι θα οπλίσουν μόνες τους είναι το θέμα.
Δεν σε φοβάμαι ,θα αντεπεξέλθειςΚάντε έρανο να πάρω την V3 pro, να σας λύσω όλες τις απορίες.
Μια πυροβολει και 9 ψαχνει να μαζεψει τα ελατηριακια απο το εδαφος !Δεν παραδίδει όπλα πάντως ο @giorgosk Λογικα κάποια στιγμή θα μείνει μονοκανο...