Και που να δείς πριν κάμποσα χρόνια που όταν πήγαινες στα κωλομάγαζα τους σε αντιμετωπίζανε σαν σκουπίδι. Ιδίως αν ήσουν σε νεαρή ηλικία. Σε γράφανε στα αρχίδια τους κάτι μπαρμπαδοειδή παντελώς άσχετα όμως με το αντικείμενο όπλο.
Και που να δείς πριν κάμποσα χρόνια που όταν πήγαινες στα κωλομάγαζα τους σε αντιμετωπίζανε σαν σκουπίδι. Ιδίως αν ήσουν σε νεαρή ηλικία. Σε γράφανε στα αρχίδια τους κάτι μπαρμπαδοειδή παντελώς άσχετα όμως με το αντικείμενο όπλο.
Ξέρω ακριβώς τι εννοείς.Και που να δείς πριν κάμποσα χρόνια που όταν πήγαινες στα κωλομάγαζα τους σε αντιμετωπίζανε σαν σκουπίδι. Ιδίως αν ήσουν σε νεαρή ηλικία. Σε γράφανε στα αρχίδια τους κάτι μπαρμπαδοειδή παντελώς άσχετα όμως με το αντικείμενο όπλο.
Καλά δάσκαλε δε μιλάμε να σε κατατοπίσουν για μέτρα και τέτοια πράγματα. Τίποτα μιλάμε.Ξέρω ακριβώς τι εννοείς.
Πάρε ένα τηλεφωνάκι για να δεις ότι γράφει διαθέσιμο αλλά δεν έχει όπως πριν ένα μήνα έγραφε το ίδιο και ο Πλαστουργός και όταν ρώτησα μου είπε δεν υπάρχει! Καλή η κοροϊδία αλλά πάρε και ένα τηλεφωνάκι να σου κοπεί μετά το γέλιο.
Τηλεφωνάκι πρώτα άσε τι γράφουν τα site! Το όπλο έχει να έρθει πάνω από 2 χρόνια σαν εισαγωγή και δεν το παράγει το εργοστάσιο. Εγώ πριν δύο χρόνια που πήρα το όπλο πάλι το ίδιο μου είχε πει δεν υπάρχει από τότε έχω ρωτήσει 4 φορές ενώ γράφει διαθέσιμο λέει δεν υπάρχει!!!! Τι το κρατεί και δεν θέλει να το πουλήσει… δεν ενημερώνουν τα site τους στης διαθεσιμότητες εκτός και όλοι εσείς ζείτε σε ένα φανταστικό κόσμο και όχι στην Ελλάδα που όλα δουλεύουν ρολόι,αλλά μετά προσγειώνεσαι στην ελληνική πραγματικότητα απότομα.Παναγιώτη δεν σου πρότεινα να την αγοράσεις. Στον φίλο xrhstosnik είπα την γνώμη μου, όταν έθεσε δίλημμα αγοράς για magnum ή super magnum 870. Απλά, εσύ μου έγραψες, αν βρω πουθενά την versa max, να σου στείλω τηλεγράφημα.
Θα σου αναφέρω κάτι συχνά πυκνά επίτηδες σε διάφορους χώρους αρπάω ευκαιρίες και με το γάντι σφάζω, δηλ φέρνω τη μου κουβέντα έτσι που καταλήγει στη πολιτική και την κατάντια ,όλο τυχαίως ποτέ κανείς δεν έχει ψηφίσει την πολιτική εξουσία που κυβερνά και αυτό δεν το κάνω τώρα το κάνω κάποια χρόνια ,και όχι μόνο για πολιτικά αλλά και μέσα σε άλλες εργασιακές καταστάσεις γιατι πάντα υπάρχει ευθύνη κάπου.Συμπέρασμα ο κόσμος είναι ψεύτης και υποκριτής ,ενώ στη συζήτηση όλα οκ η πράξη δείχνει ότι μέγιστη πλειοψηφία δε ζει όπως πρεσβεύει.Αρα λοιπόν δεν απορώ καθόλου με το χαλί που υπάρχει του ελληνικού κράτους .Ψηφίζω πάντα ,δεν ψηφίζω κανέναν από αυτά τα γνωστά ρεμάλια που βρίσκονται μέσα στη βουλή ,η μάνα μου να κατέβει υποψήφια μαζί δεν θα την ψηφίσω το έχω πει σε γνωστούς,και σε συγγενείς ακόμη σε δημοτικές εκλογές εκεί που είσαι δε σε ψηφίζω για να είμαστε καθαροί,ανθρώπους που ξέρω ότι θα ψηφίσουν εκείνον τον υποψήφιο που είσαι μαζί του θα μιλήσω για σένα, αλλά προσωπικά δεν σου ρίχνω ψήφο .Ανεύθυνος κανείς μας αλλά δεν αναλογεί ίσο μερίδιο ευθύνης στον κάθε ένα ούτε εμένα μου αναλογεί του κομματόσκυλου ακόλουθου ,που επειδή του βάλανε σε μια δουλειά κάποιον όλη του τη ζωή είναι υποτακτικός .Λες και οι πολιτικοί μας υπάλληλοι δεν έχουν την υποχρέωση να έχει ο κόσμος δουλειά ,είναι νόμος αυτός του κράτους. ..Ενα τελευταίο θα σου αναφέρω έχεις δει που βάζουν ταφόπλακες (μάρμαρα με ημερομηνίες )έτσι τις λέω εγώ ,έχω κάνει κάτι πολιτικάντηδες και δεν έβγαζαν άχνα .Έβλεπα κάπου ,το θεμελίωσε ,έγινε στη θητεία του τάδε και τρίτη ταφόπλακα πιο δίπλα το ολοκλήρωσε ο τάδε .Που ήταν παρόν .Του λέω να σε ρωτήσω κάτι επί λέξης.Τις ταφόπλακες εδώ που τις βάλατε ,έχει κανείς από τους 3 που αναφέρουν βάλει δικά του λεφτά είναι δωρεά η κρατικά .Κρατικά γιατί ήταν δήμαρχοι .Τότε γιατί βάζετε ταφόπλακες επειδή απλά κάνατε ή σκεφτήκατε κάτι ,πληρώνεστε αδρά από πολλές μεριές για τη θέση που κατέχετε ,μήπως έπρεπε να κάθεστε και σπίτι να μη σκέφτεστε και κουράζεστε .Αποτέλεσμα αφωνία παγομάρα αλλά μετά φωτογραφίες με τη ταφόπλακα με άλλους στόκους μαζί γιατί απλά κάτι σκέφτηκαν που το χρυσό πλήρωσε ο λαός ,άρα έκαναν έργο φίλε.Αυτή είναι η χώρα.Συγνώ για το μέγεθος του κειμένου ,χάλασα το θέμα.Το σοβαρό κράτος γίνεται από σοβαρούς πολίτες , όσο συμβαίνει το αντίθετο, απλά θα το περιμένουμε ως μάννα εξ ουρανού
Εννοείται αναφέρομαι γενικότερα και όχι επι προσωπικού Γιάννη
Γιάννη συμφωνούμε 100% για την πολιτική σκηνή.Θα σου αναφέρω κάτι συχνά πυκνά επίτηδες σε διάφορους χώρους αρπάω ευκαιρίες και με το γάντι σφάζω, δηλ φέρνω τη μου κουβέντα έτσι που καταλήγει στη πολιτική και την κατάντια ,όλο τυχαίως ποτέ κανείς δεν έχει ψηφίσει την πολιτική εξουσία που κυβερνά και αυτό δεν το κάνω τώρα το κάνω κάποια χρόνια ,και όχι μόνο για πολιτικά αλλά και μέσα σε άλλες εργασιακές καταστάσεις γιατι πάντα υπάρχει ευθύνη κάπου.Συμπέρασμα ο κόσμος είναι ψεύτης και υποκριτής ,ενώ στη συζήτηση όλα οκ η πράξη δείχνει ότι μέγιστη πλειοψηφία δε ζει όπως πρεσβεύει.Αρα λοιπόν δεν απορώ καθόλου με το χαλί που υπάρχει του ελληνικού κράτους .Ψηφίζω πάντα ,δεν ψηφίζω κανέναν από αυτά τα γνωστά ρεμάλια που βρίσκονται μέσα στη βουλή ,η μάνα μου να κατέβει υποψήφια μαζί δεν θα την ψηφίσω το έχω πει σε γνωστούς,και σε συγγενείς ακόμη σε δημοτικές εκλογές εκεί που είσαι δε σε ψηφίζω για να είμαστε καθαροί,ανθρώπους που ξέρω ότι θα ψηφίσουν εκείνον τον υποψήφιο που είσαι μαζί του θα μιλήσω για σένα, αλλά προσωπικά δεν σου ρίχνω ψήφο .Ανεύθυνος κανείς μας αλλά δεν αναλογεί ίσο μερίδιο ευθύνης στον κάθε ένα ούτε εμένα μου αναλογεί του κομματόσκυλου ακόλουθου ,που επειδή του βάλανε σε μια δουλειά κάποιον όλη του τη ζωή είναι υποτακτικός .Λες και οι πολιτικοί μας υπάλληλοι δεν έχουν την υποχρέωση να έχει ο κόσμος δουλειά ,είναι νόμος αυτός του κράτους. ..Ενα τελευταίο θα σου αναφέρω έχεις δει που βάζουν ταφόπλακες (μάρμαρα με ημερομηνίες )έτσι τις λέω εγώ ,έχω κάνει κάτι πολιτικάντηδες και δεν έβγαζαν άχνα .Έβλεπα κάπου ,το θεμελίωσε ,έγινε στη θητεία του τάδε και τρίτη ταφόπλακα πιο δίπλα το ολοκλήρωσε ο τάδε .Που ήταν παρόν .Του λέω να σε ρωτήσω κάτι επί λέξης.Τις ταφόπλακες εδώ που τις βάλατε ,έχει κανείς από τους 3 που αναφέρουν βάλει δικά του λεφτά είναι δωρεά η κρατικά .Κρατικά γιατί ήταν δήμαρχοι .Τότε γιατί βάζετε ταφόπλακες επειδή απλά κάνατε ή σκεφτήκατε κάτι ,πληρώνεστε αδρά από πολλές μεριές για τη θέση που κατέχετε ,μήπως έπρεπε να κάθεστε και σπίτι να μη σκέφτεστε και κουράζεστε .Αποτέλεσμα αφωνία παγομάρα αλλά μετά φωτογραφίες με τη ταφόπλακα με άλλους στόκους μαζί γιατί απλά κάτι σκέφτηκαν που το χρυσό πλήρωσε ο λαός ,άρα έκαναν έργο φίλε.Αυτή είναι η χώρα.Συγνώ για το μέγεθος του κειμένου ,χάλασα το θέμα.
Όπως το είπες ακριβώς , τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο !Και που να δείς πριν κάμποσα χρόνια που όταν πήγαινες στα κωλομάγαζα τους σε αντιμετωπίζανε σαν σκουπίδι. Ιδίως αν ήσουν σε νεαρή ηλικία. Σε γράφανε στα αρχίδια τους κάτι μπαρμπαδοειδή παντελώς άσχετα όμως με το αντικείμενο όπλο.
Αυτό ακριβώς … όχι ότι εκτός Ελλάδος δουλεύουν όλα τέλεια αλλά τα λάθη συνήθως είναι ελάχιστα .Τηλεφωνάκι πρώτα άσε τι γράφουν τα site! Το όπλο έχει να έρθει πάνω από 2 χρόνια σαν εισαγωγή και δεν το παράγει το εργοστάσιο. Εγώ πριν δύο χρόνια που πήρα το όπλο πάλι το ίδιο μου είχε πει δεν υπάρχει από τότε έχω ρωτήσει 4 φορές ενώ γράφει διαθέσιμο λέει δεν υπάρχει!!!! Τι το κρατεί και δεν θέλει να το πουλήσει… δεν ενημερώνουν τα site τους στης διαθεσιμότητες εκτός και όλοι εσείς ζείτε σε ένα φανταστικό κόσμο και όχι στην Ελλάδα που όλα δουλεύουν ρολόι,αλλά μετά προσγειώνεσαι στην ελληνική πραγματικότητα απότομα.
Φίλε αυτό αλλάζει μόνο όταν ξεκινήσει από τα παιδιά από το νήπιο,ακόμη και το πώς θα κινούνται στο δρόμο έπρεπε να διδάσκονται σε έναν τόπο που δεν έχει ούτε πεζοδρόμια σωστά (Αττική), παρά το μόνο που τους νοιάζει είναι να βάλουν 2πλες ξένες γλώσσες που από το σχολείο δε μαθαίνει κάνεις και πληρώνεις ούτως ή άλλως φροντιστήριο ,απλά για να τους τρώνε χρόνο ενώ θα μπορούσαν να μάθουν κάτι χρησιμότερο για τη ζωή τους ,την ξένη γλώσσα θα την μάθουν ούτως η άλλως πληρώνοντας.Γιάννη συμφωνούμε 100% για την πολιτική σκηνή.
Εγω απλά λέω ότι, για να αλλάξουν οι από πάνω ,πρώτα πρέπει να αλλάξουμε εμείς και δεν εννοώ μόνο με την ψήφο,αλλά με συμπεριφορά μας προς την κοινωνία και τον διπλανό μας.
Το πιστεύω ακράδαντα,αν δει ένα πολιτικό σύστημα μια οργανωμένη και ενωμένη κοινωνία θα πράξει ανάλογα. Όσο βλέπουν ότι ο ένας κοιτά να πηδήξει τον άλλον(οδηγική συμπεριφορά ένα παράδειγμα)θα παίρνουν κι αυτοί σειρά…
Μηδέν παιδεία σε όλους τους τομείς, απ το πώς πράττουμε μέχρι τι περνάμε στα παιδιά μας,το μέλλον δηλαδη αυτού του τοπου
Παναγιώτη σε αφήνει και το βάζεις στο καλάθι (το δοκίμασα) και προφανώς να πληρώσεις (δεν το έκανα φυσικά). Δεν είναι καλυμμένος. Αν πληρώσω και στείλω και τα έγγραφα θα πρέπει να βρεί προϊόν. Σίγουρα παίζει μήνυση μετά και απαιτείς αποζημίωση.Ορίστε τι γράφει ο καλκατζακος άρα είναι καλυμμένος….
Δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμα έχουν ρίξει από σήμερα το πρωί που τους έγραψες στα φρύδια σου … τι θα απογίνουν ; Πως θα το αντέξουν ;Την αντιπροσωπεία για οτιδήποτε σε κάποια χώρα τη δίνει η μαμά εταιρία. Δεν την παίρνει ο αντιπρόσωπος με το έτσι θέλω. Για αυτό και η μαμά έχει την απόλυτη ευθύνη τελικά...
Αν έχεις ένα προϊόν επώνυμο και το εξάγεις, θα δώσεις την αντιπροσωπεία του στον μαλάκα που θα στο δυσφημίσει και θα το χαντακώσει; Οχι βέβαια, εκτός κι αν δεν σε νοιάζει η συγκεκριμένη αγορά, που και πάλι λάθος είναι αν το σκεφτείς, αν δεν σε ενδιαφέρει μην το δίνεις καθόλου.
Το έχουμε δει τόσες φορές και με μπερέτα και μπενέλι και άλλες εταιρείες που αν ο αντιπρόσωπος πάει να το παίξει κουκουρούκου, ένα μέιλ στη μαμά εταιρεία δίνει λύσεις. Γιατί; Επειδή η μαμά ενδιαφέρεται για το προϊόν της ασχέτως του μεγέθους της κάθε αγοράς.
Στη ρεμ λοιπόν αυτό δεν ισχύει. Προφανώς η εταιρεία δεν σκάει για τη φήμη της σε μια τόσο μικρή αγορά και έχει αφήσει το προϊόν στην τύχη του.
Καλά κάνουμε λοιπόν κι εμείς και την έχουμε γράψει στα φρύδια μας καθώς ως γνωστόν οι πορτοκαλιές είναι παντού.
Έχει ψιλά γράμματα μήπως στην ιστοσελίδα ;Παναγιώτη σε αφήνει και το βάζεις στο καλάθι (το δοκίμασα) και προφανώς να πληρώσεις (δεν το έκανα φυσικά). Δεν είναι καλυμμένος. Αν πληρώσω και στείλω και τα έγγραφα θα πρέπει να βρεί προϊόν. Σίγουρα παίζει μήνυση μετά και απαιτείς αποζημίωση.
Άκυρο γράφει στους όρους χρήσης.Παναγιώτη σε αφήνει και το βάζεις στο καλάθι (το δοκίμασα) και προφανώς να πληρώσεις (δεν το έκανα φυσικά). Δεν είναι καλυμμένος. Αν πληρώσω και στείλω και τα έγγραφα θα πρέπει να βρεί προϊόν. Σίγουρα παίζει μήνυση μετά και απαιτείς αποζημίωση.
Ναι τώρα το είδα.Έχει ψιλά γράμματα μήπως στην ιστοσελίδα ;
Φυλάγονται για να μην τους τραβάνε μετά .Ναι τώρα το είδα.