Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τεσσερα καθαρισματα...sarcastic.
Ελα νταξει σωστα λεει ο φιλος. Δεν ειναι μονο το ενα + αλλα ολοκληρη φιλοσοφια και κουλτουρα στο κυνηγι το δικαννο.
Δεν θα εοελεγα την αγορα του. Ο λογος ειναι πως δεν μου καθετε καν σαν σκεψη να κυνηγαω φασσες και παπια με τετοιο οπλο. Πραμα που αναγνωριζω ομως ειναι πως δεν εχω συνειδητιοοιησει ακομη την αξια ενος δικαννου

Δεν ξ
Οποτε...με αέρα...φατσα θα έχεις θέμα με την καπνα...εύχομαι βεβαια να μην ...anyway καλοτουφεκο να είναι!
Δεν ξέρω με αέρα κόντρα ......ισως έχω θέμα .ισως όχι . Περίμενε να βρω καιρό νότιο_!,,,

Όλα τα αερίων θέλουν παραπάνω καθαρισμό σε σχέση με τα αδράνειας...αν είχα φράγκα...ενα ποζεδακι θα χτύπαγα ...δυο κανες δυο τσοκαρισματα....απο τοτε που γίναν τριαρες ...ποιος ο λόγος για ημιαυτόματα???
Πολύ σωστά . Εγώ παντα στο τέλος στο B 25 με καταλήγω .

Κι επανέρχομαι , το όπλο έχει πολύ καλή ντουφέκια . Με ένα Seminole που έβαλα 4* από την 1187 που είχα , έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος . Καμία εμπλοκή , κανένα γρεζι η κάτι που να με ενόχλησε . Τωρα από το θέμα μουτζούρες , βγάζει στην βάση της αποθήκης λίγο θα έλεγα , κι αρκετό καπνό στην αρχή της πάπιας εκεί που έχει της τρύπες διαφυγής αερίων . Στο κυνήγι δεν με ενόχλησε η καπνά . Βγάζει όμως καπνό . Το μόνο που θέλει συνήθεια ( εγώ το Κατάλαβα αμέσως ) είναι το ‘νεκρό ‘ Πόυ έχει η σκανδάλη μέχρι να τραβήξεις . Όπως τα ραβδωτα η πιστόλια . Δεν είχα άλλο όπλο κυνηγετικό με κενό σε σκανδάλη κι κάπως θέλει συνήθεια .
Περίεργο. Η versa max παρότι έχει το ίδιο σύστημα αερίων ποτέ δεν έχω δει καπνό η αέρια να με ενοχλήσουν! Είσως η ποιο μακριά βάση 3,5 να κάνει την διαφορά. Όπως κ να έχει περιμένουμε reviwe κ φωτό. Καλορίζικη

Σωστός!!!ήθελα να πω Α1 η Α2.Εσενα είναι Α1 με μαύρη βάση!!!πανέμορφο όπλο,να το χαιρεσαι!!!.well done.
Ευχαριστώ Takis . Είναι με μαύρη βάση ναι . Κι αν θυμάμαι καλά με 12 χιλ πλάτος ρίγα . Τέλος κυνήγιου θα πάω να φτιάξω κοντάκι στα μέτρα μου .

Περίεργο. Η versa max παρότι έχει το ίδιο σύστημα αερίων ποτέ δεν έχω δει καπνό η αέρια να με ενοχλήσουν! Είσως η ποιο μακριά βάση 3,5 να κάνει την διαφορά. Όπως κ να έχει περιμένουμε reviwe κ φωτό. Καλορίζικη[/QUOTE Αν καταφέρω να ανεβάσω φωτό θα το κάνω .

Με πολλά.....χιλιόμετρα :) και συχνό καθαρισμό!
Όπως είπαν κι τα παιδιά ποιο πριν ,η κάνη θέλει πολύ συχνά καθάρισμα ( στην αρχή κάθε φορά που γυρνάμε από κυνήγι ) κι μετά από 2-3 χρόνια αρκεί μια 1-2 φορές την εβδομάδα .Αυτο το είχα διαβάσει σε ένα αμερικανικό άρθρο παλιά . Αν κι εγώ πάντα καθαρίζω ακόμα κάθε μέρα την 1187 ακόμα κι μετά από 20 χρ ha haaa

Status
Not open for further replies.
Back