Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα . Θα χρειαστείς ένα ίσιο κατσαβίδι με πλατιά μύτη κι λίγο μακρι .
Ευχαριστω για την απαντηση.Ειδα ενα βιντεακι για την 1100 που ηθελε οπως λες ισιο κατσαβιδι μακρυ αλλα στην 11-87 δεν βλεπω που μπορει να μπει το κατσαβιδι, περισσπτερο
σαν να θελει καρυδακι μεγαλο μου φαινεται? καμια ιδεα?

Ευχαριστω για την απαντηση.Ειδα ενα βιντεακι για την 1100 που ηθελε οπως λες ισιο κατσαβιδι μακρυ αλλα στην 11-87 δεν βλεπω που μπορει να μπει το κατσαβιδι, περισσπτερο
Βγαλε μια φωτο!

Σταύρο, επειδή έχω και 1100 & 1187 premier , έχουν το ίδιο ακριβώς σύστημα. Βίδα σαν ανάποδο ποτηράκι κι μια ροδέλα, που βιδώνει με ίσιο κατσαβίδι . Ισως άλλαξε με την χρονολογια κάτι

Σταύρο, επειδή έχω και 1100 & 1187 premier , έχουν το ίδιο ακριβώς σύστημα. Βίδα σαν ανάποδο ποτηράκι κι μια ροδέλα, που βιδώνει με ίσιο κατσαβίδι . Ισως άλλαξε με την χρονολογια κάτι
με μεγάλο κατσαβίδι η με ράσπα ακόμη ανοίγει,ξέρω κι εγώ
έχει βέβαια και παξιμάδι αλλά επειδή είναι μεγάλο βολεύει το κατσαβίδι στην στενότητα του χώρου του κοντακίου :)

Πρεπει να εχει εγκοπη για ισιο ΜΕΓΑΛΟ κατσαβιδι.
Μην το διακινδυνευσεις με πολυ πιο μικρο,σε οτι αφορα το μηκος της εγκοπης,κατσαβιδι!
Ενδεχεται να σου "καβαλησει"και να χαλασεις την εγκοπη!
Μπορεις να κανεις δουλεια και με ενα φθηνό ισιο σκαρπελο που θα το διαμορφωσεις αναλογα ....
Η γνωστη ...ηλιθια πρακτικη με τις κατσαβιδοβιδες!:(
Λες και χαθηκαν οι εξωτερικα ή εσωτερικα(αλλεν) βιδες!!
Αν ηταν βιδα πολυγωνη(εξωτερικά), θα ειχε προβλεφθει και το παχος απο το καρυδακι....

Πρεπει να εχει εγκοπη για ισιο ΜΕΓΑΛΟ κατσαβιδι.
Μην το διακινδυνευσεις με πολυ πιο μικρο,σε οτι αφορα το μηκος της εγκοπης,κατσαβιδι!
Ενδεχεται να σου "καβαλησει"και να χαλασεις την εγκοπη!
Μπορεις να κανεις δουλεια και με ενα φθηνό ισιο σκαρπελο που θα το διαμορφωσεις αναλογα ....
Η γνωστη ...ηλιθια πρακτικη με τις κατσαβιδοβιδες!:(
Λες και χαθηκαν οι εξωτερικα ή εσωτερικα(αλλεν) βιδες!!
Αν ηταν βιδα πολυγωνη(εξωτερικά), θα ειχε προβλεφθει και το παχος απο το καρυδακι....
σωστός ο Γιάννης λάθος εγώ:
σκαρπέλο ήθελα να γράψω κι όχι ράσπα :)
συγγνώμη κοι

Σκεφτόμουν τόση ώρα τι είναι η ρασπα...think
ράσπα ξύλου....μια μεγάλη λίμα :)
19575.jpg

Status
Not open for further replies.
Back