Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η αλληλεπιδραση με αλλους ανθρωπους παντοτε εχει κατι να σου προσφερει.
Εχω κρατησει την κουβεντα του @aris_kalamata οτι οσο μεγαλωνει το θηραμα η γομωση μικραινει.
Δεν εχει και αδικο.

Remington v3 46.5 m full choke 30 oC

33gr no 4 134/190 70%

Το χαρτι ειναι ~ 76χ 76 cm
Ρε Τόλη αυτό είναι που λέμε λαγός "γαϊδούρι" ..yel.
Ωραία τουφεκιά .Η remi φαίνεται να έχει τρομερή κάννη και με την ιδιογόμωση πάει σε άλλα επίπεδα .

Last edited:
Εχω κρατησει την κουβεντα του @aris_kalamata οτι οσο μεγαλωνει το θηραμα η γομωση μικραινει.
Δεν εχει και αδικο.

33gr no 4 134/190 70%

Αρσενικός!
Μεγάλος λαγός!
Είχε σκάγια στην προβιά η όλα ήταν διαμπερές;.yel.

Δεν εχει και αδικο.

33gr no 4 134/190 70%

Φοβερή τουφεκια! και μένα η Benelli τετιες βγάζει στα 20 μ αχαχαχαχαχαχα

Τι σεταπ βλέπουμε Απόστολε;

Πάνο, εχεις δίκιο. Ξεχασα να αναφέρω οτι είναι ιδιογόμωση . Τα εμπορικά πλέον τα εχω σχεδον μονο για τα τσιροπουλια :)
Τι δουλειά έχει ο aris με τον Αποστόλη που ζωγραφίζει λαγους σαν αλεπουδες ?? :p

.hair.
Τον κάνει μεγαλύτερο το λαγό για να παίρνει περισσότερα σκάγια να χαίρεται... Δύο μέτρα ουρά θα φτιάξει στον επόμενο .yel..yel..yel.

Φιλαράκι ο λαγός είναι κανονικός σε μέγεθος. Ξεγελάει το περίγραμμα.:cool:.yel.
Πρόσεχε τι λές όμως γιατι σε βλέπω με v3 και μετα δ θα μπορείς να τα μαζέψεις.:p
Βρε Τόλη αυτό είναι σαν Φοξ Τεριέ

.sarcastic.
Ρε Τόλη αυτό είναι που λέμε λαγός "γαϊδούρι" ..yel.
Ωραία τουφεκιά .Η remi φαίνεται να έχει τρομερή κάννη και με την ιδιογόμωση πάει σε άλλα επίπεδα .

Ειναι ωραίο το ντουφέκι. Δεν το μετάνοιωσα καθόλου. Το τελευταιο διάστημα ειδα και αλλα όπλα που τα ειχα ανάμεσα στις επιλογές για αγορα και ευτυχως που δεν πήγα προς τα εκεί.

Αρσενικός!
Μεγάλος λαγός!
Είχε σκάγια στην προβιά η όλα ήταν διαμπερές;.yel.

Μύρο τον χτύπησε η αστραπή σαν σταματημένο.sarcastic.

Μουνάκια με γλεντάτε κανονικα ! .sarcastic..sarcastic.

Mολις κυκλοφορησε Αμερικη Τεο, δεν την εχουν ολα τα μαγαζια ακομη, εχει πολλα καλουδια πολυ χρησιμα για το βαλτοκυνηγο. https://www.remington.com/shotguns/autoloading/v3-field-sport/v3-waterfowl-pro
ρε παιδια δεν μπορω να βρώ αν εχει το νεο συστημα που εχει η ξυληνη ή ειναι σαν την πλαστική με τισ τρυπεσ των αεριων μπροστα΄???
Εχετε δει κατι??

ρε παιδια δεν μπορω να βρώ αν εχει το νεο συστημα που εχει η ξυληνη ή ειναι σαν την πλαστική με τισ τρυπεσ των αεριων μπροστα΄???
Εχετε δει κατι??
Παντος η v3 waterfouwl pro είναι και κούκλα και νοικοκυρα απιαστο πακετο

Εχετε δει κατι??
Όπου κι αν έχει της ..τρύπες , χτυπά τη . Νέα έκδοση της V3 είναι θα της έχει εκεί που βολεύουν ποιο καλά πλέον . .sarcastic. Κι πάντα 71 cm

Επειδη δεν εχω καταλαβει ποιος θελει να παρει την V3 κανετο και σε μενα γνωστο μηπως μπορω να βοηθησω.

Ναι αλλά κατά τη γνώμη μου η ρεμη μάζεψε όλες της κενοτομιες στο v3 απο γεωμετρία κανης μηχανισμό κ αλλά
Tolis καποια θεματα δεν τα καταθετουμε κατα την γνωμη μας και εξηγουμε για να μην παρεξηγηθω.Θεματα που εχουν σαφη και συγκεκριμενη αναφορα θεωρητικα πρεπει να ασχολουμεθα μεν την ενημερωση τους πρωτα μεσα απο τα σαιτ που βγαζουν οι εταιρειες και να εχουμε σωστη αποψη για το προιον .Η Remi V3 ειναι ενα αμιγως αμερικανικο προιον εξ ολοκληρου με τα ιδιαιτερα και μοναδικα χαρακτηριστικα παραγωγης του και αυτο ακριβως ειναι που το κανει ξεχωριστο.Δεν μας αφηνει περιθωριο να κανουμε συγκρισεις η εταιρεια αυτη με την παραγωγη αυτου του προιον .Οποιος επιλεξει την V3 να γνωριζει οτι εχει κανει μια σπουδαια επιλογη απο την στιγμη που θα αποφασισει να παρει μια Remi.Οποιος θελει να το αναλυσουμε το συζηταμε.

θυμίζει την brow grand passage αν θυμαμαι καλα το μοντέλο
Αλεξανδρε αλλο ειναι κατι που μας θυμιζει και αλλο αν ειναι ιδιο αυτο με το οποιο νομιζουμε οτι μας θυμιζει.Καμμια σχεση μεταξυ τους αυτα τα προιοντα νυχτα και ημερα σε ολα τους τα σημεια.

Tolis καποια θεματα δεν τα καταθετουμε κατα την γνωμη μας και εξηγουμε για να μην παρεξηγηθω.Θεματα που εχουν σαφη και συγκεκριμενη αναφορα θεωρητικα πρεπει να ασχολουμεθα μεν την ενημερωση τους πρωτα μεσα απο τα σαιτ που βγαζουν οι εταιρειες και να εχουμε σωστη αποψη για το προιον .Η Remi V3 ειναι ενα αμιγως αμερικανικο προιον εξ ολοκληρου με τα ιδιαιτερα και μοναδικα χαρακτηριστικα παραγωγης του και αυτο ακριβως ειναι που το κανει ξεχωριστο.Δεν μας αφηνει περιθωριο να κανουμε συγκρισεις η εταιρεια αυτη με την παραγωγη αυτου του προιον .Οποιος επιλεξει την V3 να γνωριζει οτι εχει κανει μια σπουδαια επιλογη απο την στιγμη που θα αποφασισει να παρει μια Remi.Οποιος θελει να το αναλυσουμε το συζηταμεεσυζηταμεεε]
Φιλέ μου ναστα πω με σιγουρια τοτε κάνη παλια συνταγή δικιά της με μοντέρνο κώνο μηχανισμός benelli argo και συτιμα επαναταξης browning a500 έχω καπου λάθος φιλικά τολης καταναλοτης είναι δε κάνω διαφημηση απο αυτά που βλεπω λέω δε το χω πιασει στα χέρια μου κ απο αυτά που βλεπω κ ακούω αν το πιασω δε νομίζω να το αφησω είμαι επαρχια και δεν έχω επαρκη προσβαση σε μοντέλα οπλων

Last edited:
Αλεξανδρε αλλο ειναι κατι που μας θυμιζει και αλλο αν ειναι ιδιο αυτο με το οποιο νομιζουμε οτι μας θυμιζει.Καμμια σχεση μεταξυ τους αυτα τα προιοντα νυχτα και ημερα σε ολα τους τα σημεια.
Ενωουσε εμφανισιακά ο ανθρωπος μην αρπαζεσε φιλέ μου έχεις γνωσεις δε το αμφισβιτει κάνεις

Ενωουσε εμφανισιακά ο ανθρωπος μην αρπαζεσε φιλέ μου έχεις γνωσεις δε το αμφισβιτει κάνεις
Τολη εχω φθασει σε μια ηληκια που δεν μου επιτρεπεται να αρπαζομαι οπως εσυ βγαζεις το νοημα αυτο απο τα γραφομενα οπου και εαν συμμετεχω.Ε

Status
Not open for further replies.
Back