Αυτό θα πει" δαγκωνεις τα χέρια που σε ταΐζουνε (με φυσίγγια)."Είναι άγρια το εργαλείο... Δαγκώνει
Αυτό θα πει" δαγκωνεις τα χέρια που σε ταΐζουνε (με φυσίγγια)."Είναι άγρια το εργαλείο... Δαγκώνει
Εγώ προσωπικά μετάνιωσα που πήρα στην V3 πριν 2 χρ σε πλαστικό . Δεν είχε ξύλινη που ηθελα . Από ποιότητα πλαστικών δεν θα έλεγα ότι με ενθουσίασε . Η SX3 & Α5 έχουν πολύ καλύτερα . Σαν όπλο γενικά τα γνωστά όπως έχω ξαναγράψει . Ζήτησα από τον ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ τιμή για κοντακι κι πάπια να πάρω σε ξύλινη κι τόσο που μου είπε επερνα άλλο ένα
[/QUOT Επι της ευκαιριας αυτης της αναφορας σου θελω να πω και να επισημανω σε ολους τους συναδελφους πως οταν ενα ολπο δεν εχει προσθετα αποσβεστικα μερη στο κοντακι μην τα παρετε με πλαστικα μερη για τα μονελα που δεν προσφερεται διοτι ετσι χανεται ενα πλεονεκτημα που κερδιζει καποιος επιλεγοντας τα ξυλινα κοντακια που εχει να κανει με το Picth κατι που για μενα ειναι πολυ σημαντικο για το στησιμο του οπλου οσο και για την αποσβεση της ανακρουσης.Ετσι η V3 ειναι για μενα προσωπικα η καλιτερη επιλογη με τα ξυλινα μερη και εφοσον δωσουμε κλισεις προσαρμοσουμε Picth σας διαβεβαιω οτι θα ικανοποιησει και τον ποιο απαιτητικο και θα το ζηλεψουν πολυ στη συνεχεια. Παιδια προσωπικα με αυτο το οπλο ειμαι ενθουσιασμενος και μετα και τις αναφορες του milvus το τι κανει στην πραξη το σκεφτομαι σοβαρα αν και εχω αφεθει σε μια επιλεξιμη αναμονη για την Beretta upland .
παρε απο αμερικη https://store.gravelagency.com/en/replacement-parts-oem/remington/shotguns/v3a.htmlΕγώ προσωπικά μετάνιωσα που πήρα στην V3 πριν 2 χρ σε πλαστικό . Δεν είχε ξύλινη που ηθελα . Από ποιότητα πλαστικών δεν θα έλεγα ότι με ενθουσίασε . Η SX3 & Α5 έχουν πολύ καλύτερα . Σαν όπλο γενικά τα γνωστά όπως έχω ξαναγράψει . Ζήτησα από τον ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ τιμή για κοντακι κι πάπια να πάρω σε ξύλινη κι τόσο που μου είπε επερνα άλλο ένα
Ένα καινούργιο κοντάκι ραμμένο πάνω σου, με ξύλο της αρεσκείας σου θα ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα...Εγώ προσωπικά μετάνιωσα που πήρα στην V3 πριν 2 χρ σε πλαστικό . Δεν είχε ξύλινη που ηθελα . Από ποιότητα πλαστικών δεν θα έλεγα ότι με ενθουσίασε . Η SX3 & Α5 έχουν πολύ καλύτερα . Σαν όπλο γενικά τα γνωστά όπως έχω ξαναγράψει . Ζήτησα από τον ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ τιμή για κοντακι κι πάπια να πάρω σε ξύλινη κι τόσο που μου είπε επερνα άλλο ένα
Ήθελα να σε ρωτήσω καιρό και το ξέχναγα. Τι βάρος έχει το όπλο σου και με τι μήκος καννης ειναι;Καλησπερα Pit,
Ποια θεωρεις ως ιδιαιτερα χαρακτηριστικα σε αυτο το μοντελο;
Προσωπικα με κερδισε η οψη της, η στιβαρη αισθηση που αφηνει σε συγκριση με αλλα αυτογεμη και το brand name που εχει καθιερωθει ως οροσημο για την βλητικη της. Καταλυτικο ρολο επαιξε η επιθετικη πωλητικη τακτικη της εταιρειας καθως κοινοποιησε συγκρητικα με αλλα οπλα σε οτι αφορα την ανακρουση της.
Επισης οι φαντασμαγορικες τουφεκιες του @milvus και η αξιοπιστια του οπλου με 24γρ σε τρυγονια της αφρικης εως απιστευτες βολες σε χηνες στην εσθονια. Το οπλο λειτουργουσε αψογα ριχνοντας 4000 περιπου φυσιγγια σε διαστημα λιγων ημερων με καυσωνα,ενω σκοτωνε ελεινα σε απιστευτες αποστασεις τις χηνες.
Οι αμερικανοι θελουν να χτυπησουν τον ανταγωνισμο και περα απο τα διαφημιστικα πατριοτικα τους τρικ, εφτιαξαν κατι σοβαρο για να μπορουν να εκτοπισουν τους υπολοιπους.
Ιδια καννη απο το 1960 οταν πολλοι αλλοι ψαχνονταν και εναν εξαιρετικα λειτουργικο μηχανισμο. Σκεφτειτε οτι τα 24γρ στο σκοπευτηριο τα πεταει στα 3μ κατα την εξολκευση κατ επαναληψη.
Η αποψη μου ειναι υποκριμενικη, αλλα και πως να μην ειναι οταν παιρνεις ενα οπλο απο το κουτι του και εχεις επιτυχιες σε φτερωτα και καθε δοκιμη που κανεις με χοντρα στα 50 75 και 100 μετρα δειχνει ενα οπλο που ανταποκρινεται πληρως?
Και με την πάπια τι γίνεται; εχω την εντύπωση οτι η κατασκευή πάπιας είναι πιό δύσκολη απ' ότι το κοντάκι ιδιαίτερα στις καραμπίνες. Ισως ο μαστρο - Γιάννης θα μπορούσε να μας πεί. Και στην V3 η πάπια νομίζω ότι παίζει ρόλο και στην διαφυγή αερίων, οπότε, αν είναι έτσι η κατάσταση μπερδεύεται.Ένα καινούργιο κοντάκι ραμμένο πάνω σου, με ξύλο της αρεσκείας σου θα ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα...
Θα πάω τον Αύγουστο κι θα δω αν μπορώ να πάρω ν φέρω . Αλλιώς θα δούμε . Εδώ μου είπε κάτι τιμές όσο κάνει το όπλο ολόκληρο ...
Ένα ξύλινο κοντάκι και πάπια θα της έφτιαχνα να φέρω το ζύγι εκεί που πρέπει.Εγώ προσωπικά μετάνιωσα που πήρα στην V3 πριν 2 χρ σε πλαστικό . Δεν είχε ξύλινη που ηθελα . Από ποιότητα πλαστικών δεν θα έλεγα ότι με ενθουσίασε . Η SX3 & Α5 έχουν πολύ καλύτερα . Σαν όπλο γενικά τα γνωστά όπως έχω ξαναγράψει . Ζήτησα από τον ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ τιμή για κοντακι κι πάπια να πάρω σε ξύλινη κι τόσο που μου είπε επερνα άλλο ένα
Η σοφη επιλογη ειναι αυτο που θελεις να κανεις κοιταξε να τα φερεις απο Αμερικη και μην μπεις σε κατασκευες διοτι στο κομματι της παπιας η εταιρεια ειχε θεματα αρχικα με την διαφυγη των αεριων και βελτιωσε στην συνεχεια με προσθετες εμπρος θυριδες που τυχον να εχουν ακριβη και ιδιαιτερα χαρακτηριστικα κατακευης για να διασφαλιζεται η σωστη λειτουργια του μηχανισμου.Δεν ειναι απλα τα πραγματα και παντα την αποψη μου εκφραζω μηπως και βοηθησω.Θα πάω τον Αύγουστο κι θα δω αν μπορώ να πάρω ν φέρω . Αλλιώς θα δούμε . Εδώ μου είπε κάτι τιμές όσο κάνει το όπλο ολόκληρο ...
Φιλέ ξηνοι ανθρωποι παντα θα υπαρχουν έγω έχω σκαλωσει το δαχτυλομου σε baikal breda benelli browning beretta τα οπλα φτενε η το δάχτυλο μου ειπε κι αυτός να βρει κάτι αρνητικόΈβλεπα ένα βιντεάκι δοκιμής της v3 κι ο χειριστής έλεγε ότι δαγκώνει τον αντίχειρα στο γέμισμα της αποθήκης. Ισχύει; Όσοι την έχουν μπορούν να μας το πουν;
Σορυ για το off topic αλλά τα beretta στη κορυφή τα βλεπωΚαλησπερα Pit,
Ποια θεωρεις ως ιδιαιτερα χαρακτηριστικα σε αυτο το μοντελο;
Προσωπικα με κερδισε η οψη της, η στιβαρη αισθηση που αφηνει σε συγκριση με αλλα αυτογεμη και το brand name που εχει καθιερωθει ως οροσημο για την βλητικη της. Καταλυτικο ρολο επαιξε η επιθετικη πωλητικη τακτικη της εταιρειας καθως κοινοποιησε συγκρητικα με αλλα οπλα σε οτι αφορα την ανακρουση της.
Επισης οι φαντασμαγορικες τουφεκιες του @milvus και η αξιοπιστια του οπλου με 24γρ σε τρυγονια της αφρικης εως απιστευτες βολες σε χηνες στην εσθονια. Το οπλο λειτουργουσε αψογα ριχνοντας 4000 περιπου φυσιγγια σε διαστημα λιγων ημερων με καυσωνα,ενω σκοτωνε ελεινα σε απιστευτες αποστασεις τις χηνες.
Οι αμερικανοι θελουν να χτυπησουν τον ανταγωνισμο και περα απο τα διαφημιστικα πατριοτικα τους τρικ, εφτιαξαν κατι σοβαρο για να μπορουν να εκτοπισουν τους υπολοιπους.
Ιδια καννη απο το 1960 οταν πολλοι αλλοι ψαχνονταν και εναν εξαιρετικα λειτουργικο μηχανισμο. Σκεφτειτε οτι τα 24γρ στο σκοπευτηριο τα πεταει στα 3μ κατα την εξολκευση κατ επαναληψη.
Η αποψη μου ειναι υποκριμενικη, αλλα και πως να μην ειναι οταν παιρνεις ενα οπλο απο το κουτι του και εχεις επιτυχιες σε φτερωτα και καθε δοκιμη που κανεις με χοντρα στα 50 75 και 100 μετρα δειχνει ενα οπλο που ανταποκρινεται πληρως?
Εντάξει η beretta έχει το ελατήριο μπροστά είναι και πιο ελαφριά και κλωτσάει περισσότερο. Με kick off ομως;Σορυ για το off topic αλλά τα beretta στη κορυφή τα βλεπω
Τασο με 71 εκ εχει περιπου 3.350 γρ.Ήθελα να σε ρωτήσω καιρό και το ξέχναγα. Τι βάρος έχει το όπλο σου και με τι μήκος καννης ειναι;
Εντάξει είναι ότι πρέπει για γενικό κυνήγι με τάση προς το καρτεροτουφεκο. Η xlr5 που έχω είναι 3280. Πολύ κοντά στο βάρος.Τασο με 71 εκ εχει περιπου 3.350 γρ.
Στην ξυλινη εκδοση παιζει ρολο και η πυκνοτητα που θα εχουν οι τακοι.Για αυτο παντα υπαρχουν μικροφιαφορες απο μοντελο σε μοντελο.