Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γι αυτό στα ιταλικά επιμένω πως δεν είναι η ποιότητα αλλά η επιλογή των υλικών κι αυτό που είπες παραπάνω όσον αφορά τη συνεργασία φυσίγγιου.
Δεν υπάρχει χειρότερη εμπειρία από 3α semi για χρόνια με βερεττα αλλά στις τελευταίες παγωνιες προ 4ετιας με σχ3 χρωμιωμενη ίδια σκοτώματα και καταβολές σε μακρυνες αποστασεις δεν είδα με το ίδιο φυσιγγι

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΘΕΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΘΕΜΑΤΑ .Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.

Αποστολη δεν ξερω να σου απαντησω...Αλλα ενα ειναι σιγουρο οτι φτιαχνεις καλα φυσιγγια...........
Σε ευχαριστω για τον καλο σου λογο Τασο.
Σαν ιδιογομωτης ειμαι κατω του μετριου πιστευω :)
Οταν το τουφεκι βγαζει με μαμα τσοκ 3 στα 40 45 μ τουφεκια με εμπορικο κατι καλο εχει πανω του. Η ιδιογομωση σιγουρα το ανεβαζει και αλλο ωστοσο.

όταν λέμε κακό καιρό τί εννοούμε ; έχω κυνηγήσει σε θερμοκρασίες από -17 εως -23 σε βάλτο λίμνη,,δεν είχα πρόβλημα θυμάμαι με τα σκοτώματα μου σε σχέση με τους θείους μου που είχαν τότε remi 1100 οι δύο και ο άλλος Beretta 302,,, ρίχναμε ίδια φυσίγγια τα Βeretta 42gr και ΔΥ 38gr όλοι σκοτώναμε στα ίδια μήκη

μπορεί να ακουστεί κάπως και δεν θέλω να προσβάλω κανέναν,,,αλλά γνώμη μου την διαφορά αυτή "ΑΝ" υπάρχει δεν θα την παρατηρήσει κανείς ίσως ο πολύ παθιασμένος κάτοχος remi που φτιάχνει στο μυαλό του εκείνη την ώρα που τουφεκάει :cool:
2 τινά: πιτσιρίκι ή κινητο ανοιχτό στην κωλότσεπη :)
όταν λέμε κακό καιρό τί εννοούμε ; έχω κυνηγήσει σε θερμοκρασίες από -17 εως -23 σε βάλτο λίμνη,,δεν είχα πρόβλημα θυμάμαι με τα σκοτώματα μου σε σχέση με τους θείους μου που είχαν τότε remi 1100 οι δύο και ο άλλος Beretta 302,,, ρίχναμε ίδια φυσίγγια τα Βeretta 42gr και ΔΥ 38gr όλοι σκοτώναμε στα ίδια μήκη

μπορεί να ακουστεί κάπως και δεν θέλω να προσβάλω κανέναν,,,αλλά γνώμη μου την διαφορά αυτή "ΑΝ" υπάρχει δεν θα την παρατηρήσει κανείς ίσως ο πολύ παθιασμένος κάτοχος remi που φτιάχνει στο μυαλό του εκείνη την ώρα που τουφεκάει :cool:
Κυνηγισα μια σεζόν πριν μια δεκαετία περίπου και στις ίδιες καιρικές συνθήκες ≤περιπου≥ με μια remington 1187 του θείου μου.Απο κει και πέρα παθιαστικα!!!

Χαιρετω το team!
Δεδομενου οτι παντα εχουμε ανεβασμενη ψυχολογια για τον εξοπλισμο μας και δεν ειμαστε παντα αντικειμενικοι,
Θα ηθελα την αποψη σας σχετικα με τι εχετε παρατηρησει σχετικα με μια καννη remington.
Τι ειδατε στο πεδιο και με ποια φυσιγγια ειδατε τα καλυτερα αποτελεσματα.

Προσωπικα απο το λιγο που χρηαιμοποιησα την δικη μου remi αποκομισα την εντυπωση οτι σκοτωνω καθαρα ακομη και οταν ειμαι ορτσα (εκτος των περιπτωσεων που ειμαι καραορτσα .sarcastic. ).
Οταν δε, ειμαι πανω καλα η σχετικα καλα βλεπω το θηραμα να σβηνει αφηνοντας σχεδον παντα απο λιγα εως πολλα πουπουλα. Βγαζει μια παραπανω ορμη δηλαδη αν το εξηγω σωστα.
Σε οτι αφορα τα φυσιγγια βλεπω πως οσο πιο ισορροπημενο ειναι τοσο μαζευει σε μεγαλες αποστασεις.

Απλως καμια φορα αναρωτιεσαι αν καποια πραγματα ειναι ιδεα σου η οχι.
Δεν μπορει να γινονται αυτα τα πραγνατα!
Αυτό που λες Απόστολε για καθαρά σκοτώματα της περιφέρεια έστω και με ένα σκάγι το έχω παρατηρήσει και εγώ.

Ειναι και η δυναμη της σηνηθειας περα απο την πολυ καλη κανη που εχει το ρεμι εγω οταν κραταω τη ρεμη στα χερια νιωθω τοσο σηγουρια που δεν μου το δηνουν οι αλες μαρκες οσο καλα και να ειναι
Έτσι ακριβώς είναι. Όμως για να φθάσεις σε αυτό το επίπεδο έχεις βιώσει εικόνες που σου δίνουν αυτή την αυτοπεποίθηση

Status
Not open for further replies.
Back