Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εντάξει είναι ότι πρέπει για γενικό κυνήγι με τάση προς το καρτεροτουφεκο. Η xlr5 που έχω είναι 3280. Πολύ κοντά στο βάρος.
Για να πω το βαρος με ακριβεια θα πρεπει να τη ζυγισω. Δεν την ενοιωσα κουραστικη οποτε δεν τη ζυγισα απο περιεργεια

Παιδια μην μετρατε της μετρητοις τη διαφορα στα γραμμαρια αλλα να προσεξετε ποσο καλα ειναι ζυγισμενο το οπλο στο συνολο του.Για αυτο τον λογο εχουμε την αναγκη να επωμισουμε ενα οπλο οταν προκειται να το αγορασουμε που περα απο τα αλλα βλεπουμε εαν ειναι κεντροβαρες.

Εντάξει η beretta έχει το ελατήριο μπροστά είναι και πιο ελαφριά και κλωτσάει περισσότερο. Με kick off ομως;
Άστο Τάσο.δεν υπάρχει σύγκριση στην ανάκρουση.ουτε με την 391.κατ αρχήν δεν υπάρχει καμμία σχέση και στο ζύγισμα των 2

Παιδια μην μετρατε της μετρητοις τη διαφορα στα γραμμαρια αλλα να προσεξετε ποσο καλα ειναι ζυγισμενο το οπλο στο συνολο του.Για αυτο τον λογο εχουμε την αναγκη να επωμισουμε ενα οπλο οταν προκειται να το αγορασουμε που περα απο τα αλλα βλεπουμε εαν ειναι κεντροβαρες.
οταν βάλουμε φυσίγγια όμως αλαζει όλο το κεντρο μηπως θα την καλύτερα ένα πισθοβαρο αυτογεμες ερώτηση φιλικά

Άστο Τάσο.δεν υπάρχει σύγκριση στην ανάκρουση.ουτε με την 391.κατ αρχήν δεν υπάρχει καμμία σχέση και στο ζύγισμα των 2
Εννοείς Ευριπίδη οτι με το kick off η Beretta κλωτσάει λιγότερο σωστα; Και το ζυγισμα της Beretta καλύτερο;

Και με την πάπια τι γίνεται; εχω την εντύπωση οτι η κατασκευή πάπιας είναι πιό δύσκολη απ' ότι το κοντάκι ιδιαίτερα στις καραμπίνες. Ισως ο μαστρο - Γιάννης θα μπορούσε να μας πεί. Και στην V3 η πάπια νομίζω ότι παίζει ρόλο και στην διαφυγή αερίων, οπότε, αν είναι έτσι η κατάσταση μπερδεύεται.
Ο μαστρο - Γιάννης έχει φτιάξει αρκετές πάπιες σε καραμπίνες απ'ότι ξέρω...
Μια απ'αυτές είναι του Παύλου milvus σε Remington 1100 ...
Κατά την γνώμη μου είναι ευκολότερη η κατασκευή πάπιας καραμπίνας σε σχέση με ένα δίκανο λόγο μοχλού ανοίγματος ,εξολκεις κτλ...

Ο μαστρο - Γιάννης έχει φτιάξει αρκετές πάπιες σε καραμπίνες απ'ότι ξέρω...
Μια απ'αυτές είναι του Παύλου milvus σε Remington 1100 ...
Κατά την γνώμη μου είναι ευκολότερη η κατασκευή πάπιας καραμπίνας σε σχέση με ένα δίκανο λόγο μοχλού ανοίγματος ,εξολκεις κτλ...
καλημέρα απο Μαλτα.
Ο μαστορας μπορεί να φτιαξει ότι θες..,.. αλλά στην SX3 επρεπε να καταστρεψει την μαμα γιατι ειχε κατι μεταλακια
αναλογα την κατασκευή αλλαζουν και τα δεδομένα.
Στην V3 λογικά δεν πρέπει να έχει πρόβλημα

Χαιρετω το team!
Δεδομενου οτι παντα εχουμε ανεβασμενη ψυχολογια για τον εξοπλισμο μας και δεν ειμαστε παντα αντικειμενικοι,
Θα ηθελα την αποψη σας σχετικα με τι εχετε παρατηρησει σχετικα με μια καννη remington.
Τι ειδατε στο πεδιο και με ποια φυσιγγια ειδατε τα καλυτερα αποτελεσματα.

Προσωπικα απο το λιγο που χρηαιμοποιησα την δικη μου remi αποκομισα την εντυπωση οτι σκοτωνω καθαρα ακομη και οταν ειμαι ορτσα (εκτος των περιπτωσεων που ειμαι καραορτσα .sarcastic. ).
Οταν δε, ειμαι πανω καλα η σχετικα καλα βλεπω το θηραμα να σβηνει αφηνοντας σχεδον παντα απο λιγα εως πολλα πουπουλα. Βγαζει μια παραπανω ορμη δηλαδη αν το εξηγω σωστα.
Σε οτι αφορα τα φυσιγγια βλεπω πως οσο πιο ισορροπημενο ειναι τοσο μαζευει σε μεγαλες αποστασεις.

Απλως καμια φορα αναρωτιεσαι αν καποια πραγματα ειναι ιδεα σου η οχι.
Δεν μπορει να γινονται αυτα τα πραγνατα!

όταν λέμε κακό καιρό τί εννοούμε ; έχω κυνηγήσει σε θερμοκρασίες από -17 εως -23 σε βάλτο λίμνη,,δεν είχα πρόβλημα θυμάμαι με τα σκοτώματα μου σε σχέση με τους θείους μου που είχαν τότε remi 1100 οι δύο και ο άλλος Beretta 302,,, ρίχναμε ίδια φυσίγγια τα Βeretta 42gr και ΔΥ 38gr όλοι σκοτώναμε στα ίδια μήκη

μπορεί να ακουστεί κάπως και δεν θέλω να προσβάλω κανέναν,,,αλλά γνώμη μου την διαφορά αυτή "ΑΝ" υπάρχει δεν θα την παρατηρήσει κανείς ίσως ο πολύ παθιασμένος κάτοχος remi που φτιάχνει στο μυαλό του εκείνη την ώρα που τουφεκάει :cool:

όταν λέμε κακό καιρό τί εννοούμε ; έχω κυνηγήσει σε θερμοκρασίες από -17 εως -23 σε βάλτο λίμνη,,δεν είχα πρόβλημα θυμάμαι με τα σκοτώματα μου σε σχέση με τους θείους μου που είχαν τότε remi 1100 οι δύο και ο άλλος Beretta 302,,, ρίχναμε ίδια φυσίγγια τα Βeretta 42gr και ΔΥ 38gr όλοι σκοτώναμε στα ίδια μήκη

μπορεί να ακουστεί κάπως και δεν θέλω να προσβάλω κανέναν,,,αλλά γνώμη μου την διαφορά αυτή "ΑΝ" υπάρχει δεν θα την παρατηρήσει κανείς ίσως ο πολύ παθιασμένος κάτοχος remi που φτιάχνει στο μυαλό του εκείνη την ώρα που τουφεκάει :cool:
Αυτό ακριβώς Παύλο.ολο το κόλπο είναι πως συνεργάζεται η κάθε κανη με τα φυσίγγια .έχω ακούσει κάτι ανέκδοτα κατά καιρούς ότι η Μπερέτα π.χ δε ρίχνει σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός.μαλλον θα παθαίνει κρυολόγημα

Αυτό ακριβώς Παύλο.ολο το κόλπο είναι πως συνεργάζεται η κάθε κανη με τα φυσίγγια .έχω ακούσει κάτι ανέκδοτα κατά καιρούς ότι η Μπερέτα π.χ δε ρίχνει σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός.μαλλον θα παθαίνει κρυολόγημα
Εγώ αυτό που λες το έχω δει στην 390. Ναι σε πολύ κακό καιρό και με διαφορά φυσίγγια πολύ μέτρια σκοτώματα, άλλες καταβολές σε σχέση με το αμερικανικό. Δεν έχω λόγο να πω ψέματα έχω beretta και την κυνηγαω

Εγώ αυτό που λες το έχω δει στην 390. Ναι σε πολύ κακό καιρό και με διαφορά φυσίγγια πολύ μέτρια σκοτώματα, άλλες καταβολές σε σχέση με το αμερικανικό. Δεν έχω λόγο να πω ψέματα έχω beretta και την κυνηγαω
Άλλο το μέτριο σκότωμα και η συνεργασία της κανης με το φυσιγγι και άλλο το δε ρίχνει Μάριε .να ξέρεις ότι στα πιο παλιά μοντέλα βαζανε πολλές φορές παραπάνω χρώμιο απ' ότι επρεπε και είναι ένα πράμα αυτό που επηρεάζει τη κανη σε απόδοση.εκει ναι υπερέχει το αχρωμιωτο.τωρα όμως τα πράματα έχουν αλλαξει

Μηπως εχεις ακουσει οτι και οι κρυογενης καννες κατω του 0νος δεν ακουνε καν;

Status
Not open for further replies.
Back