Για να πω το βαρος με ακριβεια θα πρεπει να τη ζυγισω. Δεν την ενοιωσα κουραστικη οποτε δεν τη ζυγισα απο περιεργειαΕντάξει είναι ότι πρέπει για γενικό κυνήγι με τάση προς το καρτεροτουφεκο. Η xlr5 που έχω είναι 3280. Πολύ κοντά στο βάρος.
Για να πω το βαρος με ακριβεια θα πρεπει να τη ζυγισω. Δεν την ενοιωσα κουραστικη οποτε δεν τη ζυγισα απο περιεργειαΕντάξει είναι ότι πρέπει για γενικό κυνήγι με τάση προς το καρτεροτουφεκο. Η xlr5 που έχω είναι 3280. Πολύ κοντά στο βάρος.
Άστο Τάσο.δεν υπάρχει σύγκριση στην ανάκρουση.ουτε με την 391.κατ αρχήν δεν υπάρχει καμμία σχέση και στο ζύγισμα των 2Εντάξει η beretta έχει το ελατήριο μπροστά είναι και πιο ελαφριά και κλωτσάει περισσότερο. Με kick off ομως;
για μένα το ιδανικό βάρος οπλου για τον προορισμο του
οταν βάλουμε φυσίγγια όμως αλαζει όλο το κεντρο μηπως θα την καλύτερα ένα πισθοβαρο αυτογεμες ερώτηση φιλικάΠαιδια μην μετρατε της μετρητοις τη διαφορα στα γραμμαρια αλλα να προσεξετε ποσο καλα ειναι ζυγισμενο το οπλο στο συνολο του.Για αυτο τον λογο εχουμε την αναγκη να επωμισουμε ενα οπλο οταν προκειται να το αγορασουμε που περα απο τα αλλα βλεπουμε εαν ειναι κεντροβαρες.
Εννοείς Ευριπίδη οτι με το kick off η Beretta κλωτσάει λιγότερο σωστα; Και το ζυγισμα της Beretta καλύτερο;Άστο Τάσο.δεν υπάρχει σύγκριση στην ανάκρουση.ουτε με την 391.κατ αρχήν δεν υπάρχει καμμία σχέση και στο ζύγισμα των 2
Σωστά τασοΕννοείς Ευριπίδη οτι με το kick off η Beretta κλωτσάει λιγότερο σωστα; Και το ζυγισμα της Beretta καλύτερο;
Ο μαστρο - Γιάννης έχει φτιάξει αρκετές πάπιες σε καραμπίνες απ'ότι ξέρω...Και με την πάπια τι γίνεται; εχω την εντύπωση οτι η κατασκευή πάπιας είναι πιό δύσκολη απ' ότι το κοντάκι ιδιαίτερα στις καραμπίνες. Ισως ο μαστρο - Γιάννης θα μπορούσε να μας πεί. Και στην V3 η πάπια νομίζω ότι παίζει ρόλο και στην διαφυγή αερίων, οπότε, αν είναι έτσι η κατάσταση μπερδεύεται.
καλημέρα απο Μαλτα.Ο μαστρο - Γιάννης έχει φτιάξει αρκετές πάπιες σε καραμπίνες απ'ότι ξέρω...
Μια απ'αυτές είναι του Παύλου milvus σε Remington 1100 ...
Κατά την γνώμη μου είναι ευκολότερη η κατασκευή πάπιας καραμπίνας σε σχέση με ένα δίκανο λόγο μοχλού ανοίγματος ,εξολκεις κτλ...
Αυτό ακριβώς Παύλο.ολο το κόλπο είναι πως συνεργάζεται η κάθε κανη με τα φυσίγγια .έχω ακούσει κάτι ανέκδοτα κατά καιρούς ότι η Μπερέτα π.χ δε ρίχνει σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός.μαλλον θα παθαίνει κρυολόγημαόταν λέμε κακό καιρό τί εννοούμε ; έχω κυνηγήσει σε θερμοκρασίες από -17 εως -23 σε βάλτο λίμνη,,δεν είχα πρόβλημα θυμάμαι με τα σκοτώματα μου σε σχέση με τους θείους μου που είχαν τότε remi 1100 οι δύο και ο άλλος Beretta 302,,, ρίχναμε ίδια φυσίγγια τα Βeretta 42gr και ΔΥ 38gr όλοι σκοτώναμε στα ίδια μήκη
μπορεί να ακουστεί κάπως και δεν θέλω να προσβάλω κανέναν,,,αλλά γνώμη μου την διαφορά αυτή "ΑΝ" υπάρχει δεν θα την παρατηρήσει κανείς ίσως ο πολύ παθιασμένος κάτοχος remi που φτιάχνει στο μυαλό του εκείνη την ώρα που τουφεκάει
Εγώ αυτό που λες το έχω δει στην 390. Ναι σε πολύ κακό καιρό και με διαφορά φυσίγγια πολύ μέτρια σκοτώματα, άλλες καταβολές σε σχέση με το αμερικανικό. Δεν έχω λόγο να πω ψέματα έχω beretta και την κυνηγαωΑυτό ακριβώς Παύλο.ολο το κόλπο είναι πως συνεργάζεται η κάθε κανη με τα φυσίγγια .έχω ακούσει κάτι ανέκδοτα κατά καιρούς ότι η Μπερέτα π.χ δε ρίχνει σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός.μαλλον θα παθαίνει κρυολόγημα
Άλλο το μέτριο σκότωμα και η συνεργασία της κανης με το φυσιγγι και άλλο το δε ρίχνει Μάριε .να ξέρεις ότι στα πιο παλιά μοντέλα βαζανε πολλές φορές παραπάνω χρώμιο απ' ότι επρεπε και είναι ένα πράμα αυτό που επηρεάζει τη κανη σε απόδοση.εκει ναι υπερέχει το αχρωμιωτο.τωρα όμως τα πράματα έχουν αλλαξειΕγώ αυτό που λες το έχω δει στην 390. Ναι σε πολύ κακό καιρό και με διαφορά φυσίγγια πολύ μέτρια σκοτώματα, άλλες καταβολές σε σχέση με το αμερικανικό. Δεν έχω λόγο να πω ψέματα έχω beretta και την κυνηγαω
Μηπως εχεις ακουσει οτι και οι κρυογενης καννες κατω του 0νος δεν ακουνε καν;Αυτό ακριβώς Παύλο.ολο το κόλπο είναι πως συνεργάζεται η κάθε κανη με τα φυσίγγια .έχω ακούσει κάτι ανέκδοτα κατά καιρούς ότι η Μπερέτα π.χ δε ρίχνει σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός.μαλλον θα παθαίνει κρυολόγημα