Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδες οσο και να θελουμε να ειμαστε ανοικτοι στην πραγματικοτητα που εχει διαμορφωσει η σημερινη τεχνολογια για το επιπεδο ποιοτητας και αποδοσης των οπλων ,μεσα μας δεν μπορουμε να ξεφυγουμε και να μην αναγνωρισουμε την αξιοποιστη και αξιολογη προσφορα μιας Remi.Tωρα η ιδιοσυγκρασια και η ψυχολογια εκαστου εξ ημων διαφερει οποτε ειμαστε υποχρεωμενοι να δεχθουμε καθε αποψη και να ειναι σεβαστη.

Δεν νομίζω να είπε κάποιος ότι δεν είναι καλές οι καννες που βγάζει η Remington αλλά μέχρι εκεί μη τις θεοποιουμε με το να λέμε εκεί που σταματούν οι άλλες αρχίζουν οι Ρεμί,,,τις έχω ζήσει αρκετά χρόνια σε καλά κυνήγια και δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό,,και ξαναλέω σιγά μη περιμενω να κυνηγήσω στον καιρό με τον οποίο "θααα" δω και αν δω διάφορα που γουστάρει να δουλέψει η κάννη,,,άιντε βρε αφήστε με με τις Ιταλίδες μου .very funny.

Υ.Γ φυσίγγια ιδιογόμωση που ζήτησα ακόμα περιμένω να δεις τουφεκιές ταμαμ

Last edited:
Δεν νομίζω να είπε κάποιος ότι δεν είναι καλές οι καννες που βγάζει η Remington αλλά μέχρι εκεί μη τις θεοποιουμε με το να λέμε εκεί που σταματούν οι άλλες αρχίζουν οι Ρεμί,,,τις έχω ζήσει αρκετά χρόνια σε καλά κυνήγια και δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό,,και ξαναλέω σιγά μη περιμενω να κυνηγήσω στον καιρό με τον οποίο "θααα" δω και αν δω διάφορα που γουστάρει να δουλέψει η κάννη,,,άιντε βρε αφήστε με με τις Ιταλίδες μου .very funny.

Υ.Γ φυσίγγια ιδιογόμωση που ζήτησα ακόμα περιμένω να δεις τουφεκιές ταμαμ
Φιλε μου Παυλο διεκρινες μεσα απο τα λεγομενα μου οτι θεοποιω κατι;Εφοσον εχω απαντηση θα σου βαλω και ενα θεματακι για την Ιταλιδα σου.

Ειναι και η δυναμη της σηνηθειας περα απο την πολυ καλη κανη που εχει το ρεμι εγω οταν κραταω τη ρεμη στα χερια νιωθω τοσο σηγουρια που δεν μου το δηνουν οι αλες μαρκες οσο καλα και να ειναι
Μεγάλη υπόθεση το αίσθημα της σιγουριάς .Mε το 3800 S αχρωμίωτο full-full semi trap 76 cm ένοιωθα ότι δέν υπήρχε καμιά πιθανότητα αποτυχίας ειδικά σε βολές ρουαγιάλ ανεξαρτήτως ύψους ......

Παναγιώτη δεν αναφέρομαι σε εσένα συγκεκριμενα,θα είχα κάνει quote,γενικά μιλάω
Το ειχα καταλαβει φιλε μου αστειευομενος το ρωτησα.Τωρα για την Ιταλιδες που εχουμε οι κρυογενης καννες αποδιδουν κατω του μηδενος τι λες;Μην συγκρινεις με παραγοντα ιδιογωμοσης.

Παναγιώτη δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί έχω δει όλα αυτά τα χρόνια μια Benelli και αυτή M2 να τα ματσουκωνει καλά τα πράσινα σε ακραίες συνθήκες μέσα στην Βεγορίτιδα,η παρέα είχε Beretta Remi και εμένα τον ξεκαρφωτο με μια Breda Astrolux παράπονο κανένας

Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα η κρυογενη κάννη,θα ήθελα να ακούσω και να δω τις εμπειρίες σου

Παναγιώτη δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί έχω δει όλα αυτά τα χρόνια μια Benelli και αυτή M2 να τα ματσουκωνει καλά τα πράσινα σε ακραίες συνθήκες μέσα στην Βεγορίτιδα,η παρέα είχε Beretta Remi και εμένα τον ξεκαρφωτο με μια Breda Astrolux παράπονο κανένας

Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα η κρυογενη κάννη,θα ήθελα να ακούσω και να δω τις εμπειρίες σου
Ειχε κυκλοφορησει μια αποψη οτι δεν αποδιδει κατω του μηδενος εγω ομως διαπιστωσα και θα χρησιμοποιησω την λεξη σου τα ματσουκωνει ασχημα η SS και αυτο πριν παρω κρυογενη ειχα ρωτησει και τον δασκαλο και μου λει αυτα που ακουω ειναι για μυθηστορηματα προχωρα και ειχε απολυτο δικαιο.Η Μ2 φιλου με κωνο και ενα εσω εξω της Paternmaster παρομοιως τα ξεσκουφιαζε με 35γρ.Το θεμα κλεινει.

Η δηκια μου παντος η κριο μαμα ηταν για τα πανηγιρια και για γαμους στο βαλτο δεν τραβαγε γιαυτο της εκανα τη μοντιφα με κανη απο ρεμη και ησηχασα και ξερω πολους που εχουν κανει το ιδιο τυχεο δεν νομηζω

Η δηκια μου παντος η κριο μαμα ηταν για τα πανηγιρια και για γαμους στο βαλτο δεν τραβαγε γιαυτο της εκανα τη μοντιφα με κανη απο ρεμη και ησηχασα και ξερω πολους που εχουν κανει το ιδιο τυχεο δεν νομηζω
Οχι δεν ειναι τυχαιο και ειναι ο λογος που εθεσα το θεμα .Στην παρεα μου εχουν κανει τρεις οπως εχω αναφερει αλλα να κλεισουμε το θεμα γιατι θα προκαλεσουμε.Οποιος καταλαβε καταλαβε.

Eπιβεβαιωνω κι εγώ. Ακριβώς ίδια περίπτωση

Johnny δεν αναθερθηκα σε καννες crio αναφερθηκαμε σε απλες συμβατικες καννες Βενελλι και αυτες οχι βελτιωμενες.Προσωπικα εχω αναφερθει με την SS που εχει crio καννη τι κανει στο 0 στο Benelli team.

Για τιποτα δεν κανει μια αποτηχια σκετη
Ποιος αραγε μπορει να δικαιολογησει το γιατι; Τι συμβαινει και δεν αποδιδει;Η κρυογενης διαδικασια ξερουμε για ποιο λογο γινεται και τι πραγματικα προσφερει.Για λεγετε διοτι ο Αris απο Καλαματα πρεπει να εχει αλλη αποψη .

Πιτ εχω 4 μπενελι στη μια εχω αλαξει κανη της εχω βαλει ρεμη στην αλλη εχω κανει αποχρωμιωση κονο και ειναι στο 18,6 στη τριτη εχω κανει κονο η μια που ειναι μαμα ειναι με κανη σεντετιεν παλιο μοντελο το οποιο θεριζει
Πηστευω να σε καληψα δεν ειμαι αντιπενελακιας αλλα πως να το κανουμε εχουν ενα θεματακι με τοις κανες ολλα τα αλλα ειναι σουπερ

Πιτ εχω 4 μπενελι στη μια εχω αλαξει κανη της εχω βαλει ρεμη στην αλλη εχω κανει αποχρωμιωση κονο και ειναι στο 18,6 στη τριτη εχω κανει κονο η μια που ειναι μαμα ειναι με κανη σεντετιεν παλιο μοντελο το οποιο θεριζει
Πηστευω να σε καληψα δεν ειμαι αντιπενελακιας αλλα πως να το κανουμε εχουν ενα θεματακι με τοις κανες ολλα τα αλλα ειναι σουπερ
Φιλε μου θα σου πω τι εχω υποφερει τοσα χρονια υπερασπιζομενος την θεση μου για την Remi και την Fabarm οπλα με τα οποια κυνηγουσα στα συν στα πλην μεσα και εξω. Μεσα σε ενα περιβαλλον της κυνηγετικης παρεας και ευρυτερα ειχα γινει το μαυρο προβατο με τους μπενελακιδες μεχρι την στιγμη που ευρισκομεθα στα μαρμαρενια αλωνια και εκει βλεπανε τον κακο τους δαιμονα.Το αποτελεσμα τρεις καννες Remi φορανε σημερα επανω οπως εχω αναφερει .Οσα μου αναφερεις τα εχω περασει και δουλεψει απο χρονια πολλα και συμφωνω απολυτα μαζι σου .Και ενας εξαδελφος προσθετα αναφερω θα ριξει σε μια crio τωρα εκτος απο την Remi και την καννη της Breda 930i X .Θα εχει ενδιαφερον το συγκριτικο.Παντως τα οσα εχεις κανει και αναφερεις ειναι μια καλη πληροφορηση για οσους εχουν σκοπο να βελτιωσουν στα οπλα τους ετσι ωστε να μην χαλασουν ασκοπα τα χρηματα τους.

Status
Not open for further replies.
Back