Καλοριχτο..!!
Καλοντούφεκο το νεο εργαλειο και εύχομαι φετος να εχεις πολλές ευκαιρίες να τα τα χαρείς όλα για να μην εχουν παράπονα.
θα δούμε αν έχει φέτος φασσες ψηλά ..!!Καλοντούφεκο το νεο εργαλειο και εύχομαι φετος να εχεις πολλές ευκαιρίες να τα τα χαρείς όλα για να μην εχουν παράπονα.
Φιλε καλοριζικο και μου ζωντανευης προσωπικες μου αναμνησεις απο την παλαια Α5. .Με το καλο περιμενουμε τις εντυπωσεις σου.Ριξε και ενα συγκριτικο με την V3 στον πινακα ολοι ξερουμε την αποδοση μιας Remi κανης και θα ηθελα πολυ να δω ποσο κοντα η ισως και μπροστα να ειναι η Α5.θα δούμε αν έχει φέτος φασσες ψηλά ..!!
Ευχαριστώ Pit , θα κάνω δοκιμή με την πρώτη ευκαιρία μαζί με την V3 . Κι εγώ έχω περιέργεια !Φιλε καλοριζικο και μου ζωντανευης προσωπικες μου αναμνησεις απο την παλαια Α5. .Με το καλο περιμενουμε τις εντυπωσεις σου.Ριξε και ενα συγκριτικο με την V3 στον πινακα ολοι ξερουμε την αποδοση μιας Remi κανης και θα ηθελα πολυ να δω ποσο κοντα η ισως και μπροστα να ειναι η Α5.
Καλορίζικο Φίλε να το χαρεις!Αν κ σε αλλη εκδοση περιμενα να το δω
Δεν βρήκα Ultimate Νικόλα . Μετά το ξανασκέφτηκα καλά κι ειπα ότι αν πάρω Ultimate θα την φάει κι αυτή ο οπλοβαστος . Άρα περνω απλή έκδοση κι βουρ για φασσες .Καλορίζικο Φίλε να το χαρεις!Αν κ σε αλλη εκδοση περιμενα να το δω
πως κ δεν εβαλες τα δυο τα browning μαζι κ το εβαλες με το rem ?
κ επισεις αντε γρηγορα στο browning team
καλα εκανες φιλε, αχ αυτη η Α5 ειναι ωραιο τουφεκι μου αρεση πολυ αυτη η γραμμη κ εχει κ ωραια χουφτα το κοντακι,βλεπω εχεις φορτοση κ τσοκ?για ανεβα πανω να κανουμε κανενα τεστ
Ναι πήρα 2 . Ρώτησα κι τον Παύλο που την είχε κι μου έδωσε πληροφορίες . Οκ θα έρθωκαλα εκανες φιλε, αχ αυτη η Α5 ειναι ωραιο τουφεκι μου αρεση πολυ αυτη η γραμμη κ εχει κ ωραια χουφτα το κοντακι,βλεπω εχεις φορτοση κ τσοκ?για ανεβα πανω να κανουμε κανενα τεστ
καλορίζικο και να το ευχαριστηθείς.Ευχαριστώ Pit , θα κάνω δοκιμή με την πρώτη ευκαιρία μαζί με την V3 . Κι εγώ έχω περιέργεια !
Χμ . Θα ρίξω με μαμισιο στην Α5 , κι Seminole με την V3 Κι θα βγάλω φωτό με το μαμισιονα ρίξεις με τα μαμίσια τσοκ όχι με το Kicks,,,Μη κλέψουμε εκκλησία
Να βαλω μια με 4 αστρα και εμπορικο?