να ρίξεις με τα μαμίσια τσοκ όχι με το Kicks,,,Μη κλέψουμε εκκλησία
Φίλε kastoras μήπως θυμάσαι διαστάσεις χαρτονιού ,έστω στο περίπου; Κι αν μέτρησες τα σκάγια ακόμα καλύτερα . Τώρα θα μου πεις βρήκες μο@.ί το θες και ξυρισμένο. Ε λέμε τώρα αν τα μέτρησες μια που βλέπω τα σημείωσες με μαρκαδόο. Αλήθεια τα mix 7-8 πόσα είναι μέσα στα 31 γραμμάρια;
80x90 ητανΦίλε kastoras μήπως θυμάσαι διαστάσεις χαρτονιού ,έστω στο περίπου; Κι αν μέτρησες τα σκάγια ακόμα καλύτερα . Τώρα θα μου πεις βρήκες μο@.ί το θες και ξυρισμένο. Ε λέμε τώρα αν τα μέτρησες μια που βλέπω τα σημείωσες με μαρκαδόο. Αλήθεια τα mix 7-8 πόσα είναι μέσα στα 31 γραμμάρια;
Πάντως είναι ενδιαφέρουσα τουφεκιά για 4* κι ας μην είναι μεγάλη η απόσταση.
Στο wiki λέει ότι είναι μεταξύ 3,2 και 3,6 κιλά ανάλογα το μοντέλο , τώρα αν αυτό αληθεύει δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα .Καλησπέρα ξέρεις κάποιος το βάρος της 870??
Στο επίσημο site της remington δίνει την wingmaster από 5 3/4 έως 7 λίβρες ( 2,6 με 3,2 κιλά περίπου )Καλησπέρα ξέρεις κάποιος το βάρος της 870??
Στο επίσημο site της remington δίνει την wingmaster από 5 3/4 έως 7 λίβρες ( 2,6 με 3,2 κιλά περίπου )
Ευχαριστώ για τις απαντήσειςΣτο wiki λέει ότι είναι μεταξύ 3,2 και 3,6 κιλά ανάλογα το μοντέλο , τώρα αν αυτό αληθεύει δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα .
Σε καλή κατάσταση.....ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΝΗΓΟ κιόλας..................................
Εκεί και συνεσθηματικη αξία και σημαδια του χρόνου ανεκτίμητης αξίας ξέχασε να γραψει μεπλοκη δεν γνωριζειΌλο και κάποιος θα βρεθεί. Ναι αλλά είναι χρυσοσκανδαλη φίλε και 3in
Καλό καθάρισμα σε κλείστρο, σιδηρόδρομο και αν συνεχίσει λύσιμο και καθάρισμα στο ελατήριο επαναφοράς.Κάτοχος Remington 1100 full choke πολύ ωραίες τουφεκιές αλλά αγανακτώ στην αλλαγή φυσιγγιων.....όταν έχω στην αποθήκη 2 και 1 στην θαλάμη όταν πάω να τραβήξω το κλείστρο για να το βγάλω δεν πάει πάνω από 2 εκατοστά το κλείστρο μετά από 20+ τραβήγματα θα το πετάξει όταν δεν έχω στην αποθήκη το βγάζω με την πρώτη επίσης όταν τουφεκαω κανένα θέμα μήπως ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται????
Έχουν γίνει όλα αυτά γνωστός μου που έχει 1100 και αυτός αν της ακούσεις και της δύο να λειτουργούν η δικιά μου νομίζεις ότι κάτι γδερνεται χαχα ενώ η άλλη λειτουργεί υποδειγματικά!!!Καλό καθάρισμα σε κλείστρο, σιδηρόδρομο και αν συνεχίσει λύσιμο και καθάρισμα στο ελατήριο επαναφοράς.