Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Lambro euromix 31gr no 7 8 mix
Αποσταση περιπου 28μ
4 αστρα
Φίλε kastoras μήπως θυμάσαι διαστάσεις χαρτονιού ,έστω στο περίπου; Κι αν μέτρησες τα σκάγια ακόμα καλύτερα . Τώρα θα μου πεις βρήκες μο@.ί το θες και ξυρισμένο. Ε λέμε τώρα αν τα μέτρησες μια που βλέπω τα σημείωσες με μαρκαδόο. Αλήθεια τα mix 7-8 πόσα είναι μέσα στα 31 γραμμάρια;
Πάντως είναι ενδιαφέρουσα τουφεκιά για 4* κι ας μην είναι μεγάλη η απόσταση.

Φίλε kastoras μήπως θυμάσαι διαστάσεις χαρτονιού ,έστω στο περίπου; Κι αν μέτρησες τα σκάγια ακόμα καλύτερα . Τώρα θα μου πεις βρήκες μο@.ί το θες και ξυρισμένο. Ε λέμε τώρα αν τα μέτρησες μια που βλέπω τα σημείωσες με μαρκαδόο. Αλήθεια τα mix 7-8 πόσα είναι μέσα στα 31 γραμμάρια;
Πάντως είναι ενδιαφέρουσα τουφεκιά για 4* κι ας μην είναι μεγάλη η απόσταση.
80x90 ηταν
Σκαγια 354
Στα 31 γρ υπολογισα χοντρα χοντρα 400 με 420 σκαγια

Καλήμερα , έχω μια Ρεμινγκτον MODEL 870 SPS SUPER MAG TURKEY PREDATOR W/SCOPE https://www.remington.com/shotguns/...del-870-sps-super-mag-turkey-predator-w/scope και θα ήθελα την βοήθεια σας . Μπορώ να της βάλω κάννη της ρεμινγκτον η οποία να είναι 3" αντί για 3 1/2 " ( που είναι αυτή με την οποία έρχεται το όπλο) ;

Στο επίσημο site της remington δίνει την wingmaster από 5 3/4 έως 7 λίβρες ( 2,6 με 3,2 κιλά περίπου )
Στο wiki λέει ότι είναι μεταξύ 3,2 και 3,6 κιλά ανάλογα το μοντέλο , τώρα αν αυτό αληθεύει δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα .
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Κάτοχος Remington 1100 full choke πολύ ωραίες τουφεκιές αλλά αγανακτώ στην αλλαγή φυσιγγιων.....όταν έχω στην αποθήκη 2 και 1 στην θαλάμη όταν πάω να τραβήξω το κλείστρο για να το βγάλω δεν πάει πάνω από 2 εκατοστά το κλείστρο μετά από 20+ τραβήγματα θα το πετάξει όταν δεν έχω στην αποθήκη το βγάζω με την πρώτη επίσης όταν τουφεκαω κανένα θέμα μήπως ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται????

Κάτοχος Remington 1100 full choke πολύ ωραίες τουφεκιές αλλά αγανακτώ στην αλλαγή φυσιγγιων.....όταν έχω στην αποθήκη 2 και 1 στην θαλάμη όταν πάω να τραβήξω το κλείστρο για να το βγάλω δεν πάει πάνω από 2 εκατοστά το κλείστρο μετά από 20+ τραβήγματα θα το πετάξει όταν δεν έχω στην αποθήκη το βγάζω με την πρώτη επίσης όταν τουφεκαω κανένα θέμα μήπως ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται????
Καλό καθάρισμα σε κλείστρο, σιδηρόδρομο και αν συνεχίσει λύσιμο και καθάρισμα στο ελατήριο επαναφοράς.

Καλό καθάρισμα σε κλείστρο, σιδηρόδρομο και αν συνεχίσει λύσιμο και καθάρισμα στο ελατήριο επαναφοράς.
Έχουν γίνει όλα αυτά γνωστός μου που έχει 1100 και αυτός αν της ακούσεις και της δύο να λειτουργούν η δικιά μου νομίζεις ότι κάτι γδερνεται χαχα ενώ η άλλη λειτουργεί υποδειγματικά!!!

Status
Not open for further replies.
Back