Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πιστεύω αυτό είναι . Εμένα έκανε ακριβώς το ίδιο γιατί είχα Ξεχάσει ανοιχτό κλείστρο όλη την σεζόν κι είχε μασει 1,5 πόντο . Στράβωνε την διχάλα . Όταν άλλαξα διχάλα κι ελατήριο μαζί , κανένα πρόβλημα ξανά . Το κοινό μυστικό στης σειρές 1100-1187 είναι ένα . Στο λύσε - δεσε ότι δεν μπαίνει εύκολα , δεν πατάμε με το ζόρι ΠΟΤΕ ούτε πιέζουμε με δύναμη .
Ωραία φίλε θα το κοιτάξω και θα σου πω!!!!

Δεν είμαι κάτοχος αλλά μαρέσουν πολύ τα όπλα τους και πρόσφατα είδα ότι έχουν τον καλύτερο online κατάλογο με όλα τους τα προιόντα με κείμενο εικόνες βίντεο χαρακτηριστικά.
2019
2018
2017
Στον κατάλογο του 19 όπως το βλέπεις αυτό πίσω ( το μαύρο ) είναι μέσα στο οπλοκιβωτιο......

Με τα έξτρα του , πέρα ότι διπλασιαστηκε η τιμή , έχει βαρύνει πολύ . Το κλωτσημα είναι πολύ μικρο λόγο του muzzle break ( φλογοκρυπτη ) .
Φίλε Γιώργο για εδώ αυτά είναι άπιαστα όνειρα αν θες να είσαι νόμιμος και πόσο μάλλον να κυνηγήσεις!!!!!!

αυτό με τα ραβδωτα στο κυνιγι μη το λέτε δεν μπορω να το ακούω όλοι ραβδωτα θέλουν και αν τους δεις στο κυνιγι όλη η ζώνη δραμια και έχουνε και πεντε μονοβολα που έχουνε κολλήσει πλεων στη θεση τους μετά απο τόσα χρόνια που και να θέλουν δε βγαίνουν πια έτσι για να χουνε να λένε[/QUOTE]

Θα έβαζα και βίντεο άλλα κάθε φορά που ρίχνω από τα αέρια δεξιά και αριστερά χοροπηδάει το τρίποδο της κάμερας .sarcastic..
Τώρα μιας και μιλάμε για τα ρεμινγκτον , το συγκεκριμένο είναι πολύ κάλο ποιοτικά και πραγματικά αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω , βεβαία όταν πήγα να το αγοράσω και δοκίμασα και το τικκα έπαθα πλάκα με την αίσθηση που είχε το κινητό ουραίο κατά την όπλιση άλλα διπλή τιμή ο Φινλανδος ... ζαλάδα μου ήρθε .... .ha ha.

Status
Not open for further replies.
Back