Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα έβαζα και βίντεο άλλα κάθε φορά που ρίχνω από τα αέρια δεξιά και αριστερά χοροπηδάει το τρίποδο της κάμερας .sarcastic..
Τώρα μιας και μιλάμε για τα ρεμινγκτον , το συγκεκριμένο είναι πολύ κάλο ποιοτικά και πραγματικά αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω , βεβαία όταν πήγα να το αγοράσω και δοκίμασα και το τικκα έπαθα πλάκα με την αίσθηση που είχε το κινητό ουραίο κατά την όπλιση άλλα διπλή τιμή ο Φινλανδος ... ζαλάδα μου ήρθε .... .ha ha.
Γιώργο κάτι άσχετο arsenal έχετε εκεί??? Αμέρικα έχει σίγουρα...

Γιώργο κάτι άσχετο arsenal έχετε εκεί??? Αμέρικα έχει σίγουρα...
Δεν έχω δει αλλά υπάρχει πολύ μεγάλη γκάμα από πολλές εταιρίες ( cz / colt / remington / savage / ruger / s&w / κτλ , ... ) , πριν δυο εβδομάδες ζαχάρωνα ένα ταβορ ισραηλινό άλλα πολλά τα 2500 για χάρη του .... Έχω την εντύπωση ότι το επόμενο θα είναι εμπροσθογεμες cva optima 2 .

Δεν έχω δει αλλά υπάρχει πολύ μεγάλη γκάμα από πολλές εταιρίες ( cz / colt / remington / savage / ruger / s&w / κτλ , ... ) , πριν δυο εβδομάδες ζαχάρωνα ένα ταβορ ισραηλινό άλλα πολλά τα 2500 για χάρη του .... Έχω την εντύπωση ότι το επόμενο θα είναι εμπροσθογεμες cva optima 2 .
Το ότι υπάρχει εκεί υπάρχει ότι θες απλά το συγκεκριμένο είναι τύπου καλάσνικοφ το έχω δει στην Βουλγαρία 900 λέβα και μου έκανε καλή εντύπωση έχουν έρθει και μερικά Ελλάδα πιο μαύρα και από τον πιου .sarcastic. από ότι έχω μάθει χαχα...

https://www.remington.com/rifles/muzzleloading

Αυτό το remington το είδα σε μαγαζί , πολύ όμορφο και στιβαρό όπλο άλλα πολλά τα λεφτά , μίση τιμή για cva και κάνει πολύ καλή δουλειά .
Εγώ είδα ένα mosberg με κινητό ουραίο το επωμισα κιόλας πολύ ωραίο όπλο βολικό μαζί μας την διόπτρα που είχε πάνω 950 λέβα το σκότωνε χαχα

Το ότι υπάρχει εκεί υπάρχει ότι θες απλά το συγκεκριμένο είναι τύπου καλάσνικοφ το έχω δει στην Βουλγαρία 900 λέβα και μου έκανε καλή εντύπωση έχουν έρθει και μερικά Ελλάδα πιο μαύρα και από τον πιου .sarcastic. από ότι έχω μάθει χαχα...
Εδω ο νόμος απαγορεύει τα αυτόματα και μόνο με πέντε φυσίγγια ο γεμιστήρας εκτός από τα 22αρια

Ποια η χρησιμοτητα του εμπροσθογεμους?
Κυνήγι , έχουν ραβδωτή κάννη , βλήμα ,50 και έως τα 200 μετρά είσαι οκ , άλλοι το έχουν πάει και παραπάνω βεβαία , είναι όπλα που έχουν περισσότερες μέρες για κυνήγι ( με τα πυροβόλα έχεις 8 ήμερες κυνήγι άλλα αν έχεις και εμπροσθογεμες έχεις επιπλέον μια εβδομάδα αρχές δεκεμβριου ) .

Ποια η χρησιμοτητα του εμπροσθογεμους?
Θέλει πολύ ώρα να γεμίσεις ξανά άλλα αυτή η βολή που έχεις είναι απίστευτα δυνατή και καταβάλει το θήραμα άμεσα . Τα ντουμάνια μπροστά που βγαίνουν είναι όλα τα λεφτά ... .sarcastic.. Είναι σαν να έχεις ένα μικρο κανόνι στα χεριά σου ...

Κυνήγι , έχουν ραβδωτή κάννη , βλήμα ,50 και έως τα 200 μετρά είσαι οκ , άλλοι το έχουν πάει και παραπάνω βεβαία , είναι όπλα που έχουν περισσότερες μέρες για κυνήγι ( με τα πυροβόλα έχεις 8 ήμερες κυνήγι άλλα αν έχεις και εμπροσθογεμες έχεις επιπλέον μια εβδομάδα αρχές δεκεμβριου ) .
Θέλει πολύ ώρα να γεμίσεις ξανά άλλα αυτή η βολή που έχεις είναι απίστευτα δυνατή και καταβάλει το θήραμα άμεσα . Τα ντουμάνια μπροστά που βγαίνουν είναι όλα τα λεφτά ... .sarcastic.. Είναι σαν να έχεις ένα μικρο κανόνι στα χεριά σου ...
Θα ειναι ωραια εμπειρια....! Κ σε τι τιμη κυμαινονται οπλα κ πυρομαχικα?

Θα ειναι ωραια εμπειρια....! Κ σε τι τιμη κυμαινονται οπλα κ πυρομαχικα?
Είδα σκοπευτή να ρίχνει με cva και έπαθα πλάκα με τα ντουμάνια και την δύναμη , οι τιμές είναι γύρω στα 650 με 700 δολάρια ( 5 μέρες δουλειά για έναν μέσο μισθό στο Καναδά ) και τα πυρομαχικά είναι στην ουσία καψούλια για φυσίγγια καραμπίνας , πελετ πυρίτιδας ή χύμα πυρίτιδα και οι βολίδες . Τα πελετ είναι πενήντα δολάρια για 72 πελετ των 50 Γκρειν το κάθε ένα και είκοσι βλήματα 300 γκρειν το κάθε ένα για 30 δολαρια .

Είδα σκοπευτή να ρίχνει με cva και έπαθα πλάκα με τα ντουμάνια και την δύναμη , οι τιμές είναι γύρω στα 650 με 700 δολάρια ( 5 μέρες δουλειά για έναν μέσο μισθό στο Καναδά ) και τα πυρομαχικά είναι στην ουσία καψούλια για φυσίγγια καραμπίνας , πελετ πυρίτιδας ή χύμα πυρίτιδα και οι βολίδες . Τα πελετ είναι πενήντα δολάρια για 72 πελετ των 50 Γκρειν το κάθε ένα και είκοσι βλήματα 300 γκρειν το κάθε ένα για 30 δολαρια .
Δλδ νορμαλ προς το φθηνες τιμες! Κ εγω θα αγοραζα αν ημουν εκει.... .big smile.

Δλδ νορμαλ προς το φθηνες τιμες! Κ εγω θα αγοραζα αν ημουν εκει.... .big smile.
Είναι διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει σαν όπλο στην Ελλάδα , δεν έχεις χρόνους για να γεμίσεις ξανά γιατί είναι διαδικασία , έχουν πολύ δύναμη σαν όπλα , πολύ κλωτσημα αλλά το πιο ωραίο κατά την γνώμη μου είναι ότι αυτά τα όπλα σε "ταξιδεύουν" σε άλλες εποχές , υπάρχουν μοντέλα σε μοντέρνα σχεδίαση αλλά και σε ξύλο όπως τα πρώτα εμπροσθογεμες που υπήρξαν .

https://www.remington.com/rifles/muzzleloading

Αυτό το remington το είδα σε μαγαζί , πολύ όμορφο και στιβαρό όπλο άλλα πολλά τα λεφτά , μίση τιμή για cva και κάνει πολύ καλή δουλειά .
Γιώργο αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί έχει bolt action παίρνει και κάλυκα από πίσω και το bullet από μπροστά;

Γιώργο αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί έχει bolt action παίρνει και κάλυκα από πίσω και το bullet από μπροστά;
Από ότι καταλαβαίνω πήγαν να κάνουν την διάφορα στο κομμάτι των εμπροστογεμων και φτιάξανε μια πατέντα δικιά τους που βάζεις καψούλι στον κάλυκα , μάρκετινγκ για να πουλήσουν το διαφορετικό , εγώ πάντως θα πήγαινα με το cva optima 2 που είναι αξιόπιστο και πολύ πιο απλό στη χρήση και ενοιητε πολύ πιο φθηνό .

πρέπει να έχεις 2 ίδια και γεμιστή μαζί σου... το ντουμάμι είναι σαν ταινία του Αγγελόπουλου από ότι είδα.... Αν είσαι μόνος πρέπει να είσαι πολύ ικανός γιατί πάντα αναφερόμαστε σε μακρινές βολές. Δεν μου προξενεί κανένα ενδιαφέρον ενα τέτοιο όπλο. Αυτό που με εξέπληξε είναι ότι κάποιοι βγαίνουν για κυνήγι με πιστόλια. Νέα μοδα ειναι αυτή?

Status
Not open for further replies.
Back