Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καταρχήν οοι από ότι εχω καταλάβει είμαστε άριστοι σκοπευτές και μας κανουν μάγκες τα ντουφεκια και γκρινιαζουμε ποιος εχει το καλύτερο εγω παιδιά θέλω να κανω το ντουφέκι να φαίνετε πισω απο μένα γιατί αμα δώσεις και γκλιτσα σε εναν δυνατό σκοπευτή θα σκοτώνει καλύτερα απο τους περισσότερους και ας εχουν μιδραλεια αρα μη τρελενεστε όλα σκοτώνουν με τον ικανό απο πισω και όλα χαλανε με τον ανικανο που δε τα συνηρει σωστά και ριχνει κατ'επανάληψη λάθος πυρομαχικά.

Τολη όταν υπάρχει χαρακτηρισμός έχει ξεφύγει το θέμα. Αν το δω μια μέρα μετά τότε ναι είναι αργά αλλά δεν έχει γίνει με δόλο. Πολύ απλά όπως έχουμε ξαναπεί είναι θέμα του ποτε θα το δούμε. Μπορεί να μη σε ικανοποιεί η απάντηση μου αλλά πραγματικά αυτή είναι η αλήθεια.
Δεν ανεφερα για δολο φιλε μου γινε πιο συγκεκριμενος απλα και δε λεω για μενα εχει μια εβδομαδα η βαλιτσα αγνωουμε και συνεχιζουμε

Κωσταντινε καλα τα λες αλλα να επεμβενεις προτου χρειαστει καπιος να απαντησει οχι να μας αποκαλει και γατακια αν θελει ας ερθει μπρωστα μου να κανει καμια δηλωση α και κατι αλλο δε μπωρω να αναβασω φοτο μπωρεις να κανεις κατι σ ευχαριστω με τα υπολοιπα τα βγαζω περα και μονος μου με το προφιλ μου παιζει κατι???
Τολη δεν νομίζω ότι έχω να κάνω με νήπια αλλά μαλλον ετσι είναι από ότι φαινεται , διαβασε και σε περασμένη σελίδα τα ίδια γράφω πάλι . Φιλικά πάντα δεν νομίζω να χρειάζεται διαιτητής αλλά μυαλό από κάθε πλευρά για να καταλάβει ότι έχει ξεπεράσει το όριο και γίνεται βαρετός από όλους τους συνφορουμιτες και ειδικά από φίλους της εταιρείας αυτής , που χωρίς λόγο είναι αναγκασμένοι να διαβάζουν ανώφελες κόντρες και παιδικιστικα καμώματα.

δεν νομίζω ότι έχω να κάνω με νήπια αλλά μαλλον ετσι είναι από ότι φαινεται
Κώστα δεν νομίζω να χαρακτήρισα κανέναν ... αν ο χαρακτηρισμός σου αναφέρεται σε εμένα καλύτερα να με διαγράψεις από το forum φίλε ...
Αν δεν αναφέρεται σε εμένα να το πεις δημόσια ...

Εγώ βλεπω ότι έχει πάει 2021 και φαγονωμαστε σαν τα κοκόρια για μάρκες όπλων , φυσιγγια κτλ . Παρακαλώ να λείψουν οι χαρακτηρισμοί ένθεν κειθεν και να γίνει μια συζητηση ανθρώπινη , η τεστοστερόνη έχει φτάσει στα ύψη με αυτά που συμβαίνουν αλλά κρατήστε την για εκεί που θα χρειαστεί και όχι να βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας .
Βγήκε ο αρχηγος‍♂️ με το μαστίγιο...
Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του

Κώστα δεν νομίζω να χαρακτήρισα κανέναν ... αν ο χαρακτηρισμός σου αναφέρεται σε εμένα καλύτερα να με διαγράψεις από το forum φίλε ...
Αν δεν αναφέρεται σε εμένα να το πεις δημόσια ...
Διάβασε καλα το μυνημα ( η τα μυνηματα ) μου , έγιναν συστάσεις για να χαλαρώσουμε λίγο όμως κάποιοι το αγνόησαν έχει και υπομονή τα όρια της .
Βγήκε ο αρχηγος‍♂️ με το μαστίγιο...
Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του
Μάριε ειλικρινά δεν το παιξα αρχηγός ούτε ο .sex hard. ποτέ εδώ μέσα .

Κώστα χιούμορ κάνω. Δεν εννοούσα τίποτα κακό.
Όχι γιατί πολλοί παρεξηγούν χωρίς λόγο , είπαμε να συζητήσουμε γιαυτο ειμαστε εδώ και αντίθετες απόψεις να έχουμε ακόμα ποιο καλα δεν υπάρχει μόνο άσπρο και μαύρο. Αλλά να γινεται συζητηση με ένα επίπεδο και όχι καβγάς που καλα κρατεί εδώ και μια βδομάδα μην πω και παραπανω , μετά κουράζει όλους μας η κατάσταση αυτή.

Κωνσταντίνε σε παρακαλώ πολύ (μετα την κουβέντα που ειχαμε οι δυο μας ) δεν μαζεύεις τους αντι-ρεμινγκτον να πάνε να πούνε τα θέματα τους σε άλλο νήμα γιατι το έχουν προσπαθήσει πολυ για να χαλάσουν το όμορφο κλίμα της ομάδας ρεμινγκτον και είναι λαθος τους .
Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Κωνσταντίνε σε παρακαλώ πολύ (μετα την κουβέντα που ειχαμε οι δυο μας ) δεν μαζεύεις τους αντι-ρεμινγκτον να πάνε να πούνε τα θέματα τους σε άλλο νήμα γιατι το έχουν προσπαθήσει πολυ για να χαλάσουν το όμορφο κλίμα της ομάδας ρεμινγκτον και είναι λαθος τους .
Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
Άκουσε Γιώργο ούτε μαντρόσκυλο είμαι ούτε χωροφύλακας ούτε και τροχονόμος , τα χω γράψει και τα πα και σένα . Αν από μόνοι μας πρώτα από όλα δεν σεβόμαστε τον χώρο που μας φιλοξενεί δώρον άδωρον , η φανατιλα και ο οπαδισμος δεν οδηγεί πουθενά αντί για συζητηση έχουμε κοκορομαχίες και ειρωνίες . Κάποιοι γουστάρουν τι βαβούρα και συνεχίζουν ενώ γίνονται επανειλημμένα συστάσεις κάτι που θεωρώ ότι δεν μας τιμά , ας αναλάβει καθένας τις ευθύνες του και ας μην τα ρίχνει όλα στην διαχείριση αν από μόνος του είναι ανάξιος να κάνει συζητηση .

Άκουσε Γιώργο ούτε μαντρόσκυλο είμαι ούτε χωροφύλακας ούτε και τροχονόμος , τα χω γράψει και τα πα και σένα . Αν από μόνοι μας πρώτα από όλα δεν σεβόμαστε τον χώρο που μας φιλοξενεί δώρον άδωρον , η φανατιλα και ο οπαδισμος δεν οδηγεί πουθενά αντί για συζητηση έχουμε κοκορομαχίες και ειρωνίες . Κάποιοι γουστάρουν τι βαβούρα και συνεχίζουν ενώ γίνονται επανειλημμένα συστάσεις κάτι που θεωρώ ότι δεν μας τιμά , ας αναλάβει καθένας τις ευθύνες του και ας μην τα ρίχνει όλα στην διαχείριση αν από μόνος του είναι ανάξιος να κάνει συζητηση .
Μα για αυτό ακριβώς είμαστε εδώ , για τον διάλογο ... θα συμφωνήσω μαζί σου

Μα για αυτό ακριβώς είμαστε εδώ , για τον διάλογο ... θα συμφωνήσω μαζί σου
Διάλογος όμως δεν γίνεται με τα μπιρι σου μπιρι μου Γιώργο και όλοι έχουμε ευθύνες γιαυτο , αν με πειράξει κάτι που μου έγραψε κάποιος του το ξεκοβο και δεν το συνεχίζω .
Τα θέματα είναι ανοιχτά για όλους για συζητηση αν κάποιος αδυνατεί να το καταλάβει δικό του πρόβλημα κσι ας κάνει αυτοκριτική το τι φταίει .

Status
Not open for further replies.
Back