Ενταξοι ενηλικες το καταλαβαμε αλλα χαλαρωστε λιγο και συ και ο βασιλης και καντε το κοπο να με διαγραψετε να ασχολιθο μονο με το κυνηγι που θα ασχολουμε και θαανεχομε καπιους να με λενε γατακινκαι προνιπιο οτε τη βοηθεια απο καπιους μικρους θελω μια χαρα τα βγαζω περα αντε καντε μου τη χαρη σας παρακαλωΤολη δεν νομίζω ότι έχω να κάνω με νήπια αλλά μαλλον ετσι είναι από ότι φαινεται , διαβασε και σε περασμένη σελίδα τα ίδια γράφω πάλι . Φιλικά πάντα δεν νομίζω να χρειάζεται διαιτητής αλλά μυαλό από κάθε πλευρά για να καταλάβει ότι έχει ξεπεράσει το όριο και γίνεται βαρετός από όλους τους συνφορουμιτες και ειδικά από φίλους της εταιρείας αυτής , που χωρίς λόγο είναι αναγκασμένοι να διαβάζουν ανώφελες κόντρες και παιδικιστικα καμώματα.
Ρε μαγκες σοβαρά τώρα αν θεωρείτε εσείς σοβαρή συζητηση με τα γατιά τα πιου πιου και τα μπαγλάρωματα τι να πω ;;;;;;; Το θεωρώ τουλάχιστον παιδιάστικο να κάθομαι να μαλώνω με καποιον για τετοια θέματα αλλά να πρέπει να απολογούμαι και από πάνω .Ενταξοι ενηλικες το καταλαβαμε αλλα χαλαρωστε λιγο και συ και ο βασιλης και καντε το κοπο να με διαγραψετε να ασχολιθο μονο με το κυνηγι που θα ασχολουμε και θαανεχομε καπιους να με λενε γατακινκαι προνιπιο οτε τη βοηθεια απο καπιους μικρους θελω μια χαρα τα βγαζω περα αντε καντε μου τη χαρη σας παρακαλω
Και τι δεν θα έδινα για μια 870 με συνθετικά μέρη στους 60 πόντους κάνη ΧΩΡΙΣ κλείσιμο σκοπιά και μπιχλιμπίδια. Μόνο με μοίρα μπροστά.
Μου εχεις κανει παρατηρηση κι αλλη φορα και αντεδρασα πολυ ωραια και κοσμια αυτο δε σου δινει το δικαιομα να με χαρακτιριζεις νιπιο ομωςΡε μαγκες σοβαρά τώρα αν θεωρείτε εσείς σοβαρή συζητηση με τα γατιά τα πιου πιου και τα μπαγλάρωματα τι να πω ;;;;;;; Το θεωρώ τουλάχιστον παιδιάστικο να κάθομαι να μαλώνω με καποιον για τετοια θέματα αλλά να πρέπει να απολογούμαι και από πάνω .
Κάνουν πωλήσεις οι καραμπίνες με γεμιστήρα για να προσφέρει τόσες παραλλαγές στο ίδιο θέμα ,η δεν έχουν βγει όλα στη παραγωγή.Αφου υπάρχει ο σωληνας που κινηται η πάπια ποιος ο λόγος να κουβαλάς τόσο ογκώδη γεμιστήρα ;
Γρηγορη επαναγεμιση.Κάνουν πωλήσεις οι καραμπίνες με γεμιστήρα για να προσφέρει τόσες παραλλαγές στο ίδιο θέμα ,η δεν έχουν βγει όλα στη παραγωγή.Αφου υπάρχει ο σωληνας που κινηται η πάπια ποιος ο λόγος να κουβαλάς τόσο ογκώδη γεμιστήρα ;
Στη πρακτική σκοποβολή ίσως αν και έχουν βγει πατέντες να γεμίζεις μεγάλες αποθήκες, στο κυνήγι θα είχες κάποιο όφελος ;Γρηγορη επαναγεμιση.
Αλλαγη τυπου φυσιγγιου/βληματος.
Μην ξεχναται οτι αυτα τα οπλα αγοραζονται απο Αστυνομια στις ΗΠΑ.
Καθε τμημα εχει το δικο του budget και αποφασιζει αυτονομα τι οπλα θα αγορασει για τισ μοναδες του.
Βεβαιως.Στη πρακτική σκοποβολή ίσως αν και έχουν βγει πατέντες να γεμίζεις μεγάλες αποθήκες, στο κυνήγι θα είχες κάποιο όφελος ;
Σωστός,και για ασφάλεια.Πριν κάποια χρόνια είχε γίνει ένα ατύχημα.Ειχε πυροδοτηθεί μονοβολο μέσα στην αποθήκη λόγο λάθους στη κατασκευή των φυσιγγίων .Τα βλήματα εξείχαν ελάχιστα από τον κάλυκα και χτυπωντας το μπροστά φυσιγγι στο κάψουλι προκάλεσε πυροδότηση με τραυματισμό του χρήστη .Σε γεμιστήρα δεν θα γινόταν αυτό.Βεβαιως.
Την εχεις στησει για καρτερι με 9βολα αλλα το γουρουνι σου βγηκε στην απεναντι πλαγια στα 70-80 μετρα.
Βαζεις γεμιστηρα με μονοβολα και αρχιζεις το τσαμικο...
Επισης στη Πρακτικη σκοποβολη υπαρχουν κανονες. καποιες κατηγοριες επιτρεπουν γεμιστηρες.
Οι αστυνομικοι παιζουν με τη ζωη τους. Εκει δεν εχει κανονες.