Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτός που είπε ότι ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ είναι νομίζω το μισό που θα ήθελε να πει διότι εδώ θέλω να συμπληρώσω ότι ΘΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΤΟΥΣ.Λυπάμαι ειλικρινά.
Αν διαβάσεις την ιστορία και το άδοξο τέλος της Νισάν στον Βόλο θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ , συγνώμη για το οφ και σταματάω εδώ.

Αν διαβάσεις την ιστορία και το άδοξο τέλος της Νισάν στον Βόλο θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ , συγνώμη για το οφ και σταματάω εδώ.
Γνωρίζω και ακόμα περισσότερα έχοντας θείο στην ΕΒΟ ΑΙΓΙΟΥ 35Χρόνια και συμπεθερα αλλά τόσα στα κεντρικά Αθήνα.Κατάλαβες ;Συγνωμη για το of topic

Δεν είναι οπλουργός.
Ο Larry Potterfield είναι, ιδιοκτήτης της Midway.
Αυτά που κάνει αυτός με τόσο μεράκι, αν και δεν το έχει οικονομική ανάγκη (αυτό δείχνει την αγάπη του) δεν τα κάνουν σωστά ούτε επαγγελματίες οπλουργοι στην Ελλάδα.
Πόσο πίσω είμαστε σα χώρα, εκεί ο ιδιοκτήτης τεράστιας αλυσίδας καταστημάτων του είδους είναι βαθύς γνώστης του αντικειμένου, εδώ ο αντίστοιχος........πάρε σήμερα αυτά τα 34γρ γτ κάνει κρύο και με την αερίων θα έχεις απώλειες, πόσο κάνει; 9€ αλλά θα με θυμηθείς...

Πενελακηδες σας ανακαλώ στην τάξη, μην κάνετε πουλινκ στους συμπαθείς ρεμικρονακηδες
Άντε στο τοπικ μας να πούμε για το πόσο τρίζουνε τα κομφορτονε να ουμε
Παρτους και οπισθοχωρηστε μην αμολυσω τα αλανια μου και σας φάμε ζωντανούς .yel..sarcastic.

Πες τα αδερφε... Ψηνω και το κοντοκαννο το special field για τα προσεχως.... Χαχαχα
Τι μήκος καννης είχε αυτή?
Και μια που την είπες..
Από ένα άρθρο του Αιγίνητη.....

Δεν θα ξεχάσω επίσης εκείνη την REMINGTON 1100 Special Field που διέθεταν οι Αμερικάνοι την δεκαετία του ΄80 στους μερακλήδες κυνηγούς, που όμως επέμεναν στην καραμπίνα. Κοντάκι ίσιο, αγγλικού τύπου, κάννη κοντή με βελτιωμένο κύλινδρο αχρωμίωτη και τρίσφαιρη με εξαιρετικό ζύγισμα. Κρίμα που δεν βγαίνει πια η Special Field για να τη συστήσω σε όποιον επιμένει πεισματικά στην καραμπίνα για κυνήγι με σκυλί φέρμας. Πάντως, όσοι λατρεύουν τις καραμπίνες που ξεχωρίζουν, δεν θα πουλούσαν ποτέ μία 1100 Special Field ή μια BROWNING δίσφαιρη «δωδεκαρίτσα» (twe/wette) της δεκαετίας του ’50.

Τι μήκος καννης είχε αυτή?
Και μια που την είπες..
Από ένα άρθρο του Αιγίνητη.....

Δεν θα ξεχάσω επίσης εκείνη την REMINGTON 1100 Special Field που διέθεταν οι Αμερικάνοι την δεκαετία του ΄80 στους μερακλήδες κυνηγούς, που όμως επέμεναν στην καραμπίνα. Κοντάκι ίσιο, αγγλικού τύπου, κάννη κοντή με βελτιωμένο κύλινδρο αχρωμίωτη και τρίσφαιρη με εξαιρετικό ζύγισμα. Κρίμα που δεν βγαίνει πια η Special Field για να τη συστήσω σε όποιον επιμένει πεισματικά στην καραμπίνα για κυνήγι με σκυλί φέρμας. Πάντως, όσοι λατρεύουν τις καραμπίνες που ξεχωρίζουν, δεν θα πουλούσαν ποτέ μία 1100 Special Field ή μια BROWNING δίσφαιρη «δωδεκαρίτσα» (twe/wette) της δεκαετίας του ’50.
Τασο η συγκεκριμενη 55 ποντους με τσοκ μαμα και γενικως θεωρω ολες.... Ειναι στην κατοχη φιλου μου! Την εχω κυνηγησει πολυ σβελτο οπλακι... Λιγο στο πιασιμο λογω αγγλε κοντακι ειναι λιγο περιεργο αλλα οκ... Λογικα θα περασει στα χερια μου προσεχως.... ;-)

Status
Not open for further replies.
Back