Οι καραμπίνες ναι!Αν δεν κανω λαθος ηταν σχεδια της φρανκι, το λεω με επιφυλαξη
Οι καραμπίνες ναι!Αν δεν κανω λαθος ηταν σχεδια της φρανκι, το λεω με επιφυλαξη
https://www.aigialeia24.gr/επίσημη-...JcUccsJw4zJVCd_GCtAtXffceMCt23CHSv-qhgmtA7lS0Είχε φτιάξει κάποτε η ΕΒΟ κάποια δοκιμαστικά πρωτότυπα αλλά για λόγους που αγνοώ δεν βγήκαν ποτέ σε παραγωγή.
Με αυτό θα λάμπεις από χιλιόμετρα
Έβγαζε κυνηγετικά όπλα????αγγενητος ήμουν????
Φοβερός και το εργαστήριο του χειρουργείο όχι μέσα στη μπιχλα .
Τρομερη δουλεια ο μαστορας ...Πολυ γνωση και μερακι
Μάλλον δεν βγήκαν ποτέ στη παραγωγή γιατί κάποιοι αποφάσισαν ότι καλύτερα να εισάγουμε παρά να κατασκευάζουμε.Οπως σε όλα και να που καταντησαμε.Έβγαζε κυνηγετικά όπλα????αγγενητος ήμουν????
Εσυ εισαι αθαραπευτα ρομαντικος..Εγώ φίλε που είναι πενελακιας, ρίχνω με βρο κ θέλω να παρω ρεμι που να γράφω ;;;;;
Αν διαβάσεις την ιστορία και το άδοξο τέλος της Νισάν στον Βόλο θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ , συγνώμη για το οφ και σταματάω εδώ.Αυτός που είπε ότι ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ είναι νομίζω το μισό που θα ήθελε να πει διότι εδώ θέλω να συμπληρώσω ότι ΘΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΤΟΥΣ.Λυπάμαι ειλικρινά.
Γνωρίζω και ακόμα περισσότερα έχοντας θείο στην ΕΒΟ ΑΙΓΙΟΥ 35Χρόνια και συμπεθερα αλλά τόσα στα κεντρικά Αθήνα.Κατάλαβες ;Συγνωμη για το of topicΑν διαβάσεις την ιστορία και το άδοξο τέλος της Νισάν στον Βόλο θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ , συγνώμη για το οφ και σταματάω εδώ.
Αυτά που κάνει αυτός με τόσο μεράκι, αν και δεν το έχει οικονομική ανάγκη (αυτό δείχνει την αγάπη του) δεν τα κάνουν σωστά ούτε επαγγελματίες οπλουργοι στην Ελλάδα.Δεν είναι οπλουργός.
Ο Larry Potterfield είναι, ιδιοκτήτης της Midway.
Παρτους και οπισθοχωρηστε μην αμολυσω τα αλανια μου και σας φάμε ζωντανούςΠενελακηδες σας ανακαλώ στην τάξη, μην κάνετε πουλινκ στους συμπαθείς ρεμικρονακηδες
Άντε στο τοπικ μας να πούμε για το πόσο τρίζουνε τα κομφορτονε να ουμε
Πες τα αδερφε... Ψηνω και το κοντοκαννο το special field για τα προσεχως.... ΧαχαχαΠαρτους και οπισθοχωρηστε μην αμολυσω τα αλανια μου και σας φάμε ζωντανούς
Τι μήκος καννης είχε αυτή?Πες τα αδερφε... Ψηνω και το κοντοκαννο το special field για τα προσεχως.... Χαχαχα
Τασο η συγκεκριμενη 55 ποντους με τσοκ μαμα και γενικως θεωρω ολες.... Ειναι στην κατοχη φιλου μου! Την εχω κυνηγησει πολυ σβελτο οπλακι... Λιγο στο πιασιμο λογω αγγλε κοντακι ειναι λιγο περιεργο αλλα οκ... Λογικα θα περασει στα χερια μου προσεχως.... ;-)Τι μήκος καννης είχε αυτή?
Και μια που την είπες..
Από ένα άρθρο του Αιγίνητη.....
Δεν θα ξεχάσω επίσης εκείνη την REMINGTON 1100 Special Field που διέθεταν οι Αμερικάνοι την δεκαετία του ΄80 στους μερακλήδες κυνηγούς, που όμως επέμεναν στην καραμπίνα. Κοντάκι ίσιο, αγγλικού τύπου, κάννη κοντή με βελτιωμένο κύλινδρο αχρωμίωτη και τρίσφαιρη με εξαιρετικό ζύγισμα. Κρίμα που δεν βγαίνει πια η Special Field για να τη συστήσω σε όποιον επιμένει πεισματικά στην καραμπίνα για κυνήγι με σκυλί φέρμας. Πάντως, όσοι λατρεύουν τις καραμπίνες που ξεχωρίζουν, δεν θα πουλούσαν ποτέ μία 1100 Special Field ή μια BROWNING δίσφαιρη «δωδεκαρίτσα» (twe/wette) της δεκαετίας του ’50.
Εχει βρει κανενας να πωλειται μεταχειρισμενο ΕΒΟ?