Πήρα.Δεν ήξερε ...άλλο τι λέει στο βίντεο...του είπα να του δώσω προκαταβολή και να μου κλείσει ένα όπλο και δυστυχώς δεν μπορούσε να μου εγγυηθεί ότι όντως αργά η γρήγορα θα το έχω στα χέρια μου.Μιλησα και με μεγάλα καταστήματα Αθήνας...το μόνο που μου είπαν είναι ότι περιμένουμε...Η diamanco μου είπε να τους ξαναενοχλησω Μάιο μήπως έχουν κάποια ενημέρωση για το θέμα...Λόγο covid δεν δουλεύουν φουλ αλλά έχουν περιορισμένη παραγωγή...
Πάρε τηλ στον Στέφανο Μαστοράκο το λέει και στο βίντεο του στην παρουσίαση της Ρεμί
Ζήσε Μάη.Πήρα.Δεν ήξερε ...άλλο τι λέει στο βίντεο...του είπα να του δώσω προκαταβολή και να μου κλείσει ένα όπλο και δυστυχώς δεν μπορούσε να μου εγγυηθεί ότι όντως αργά η γρήγορα θα το έχω στα χέρια μου.Μιλησα και με μεγάλα καταστήματα Αθήνας...το μόνο που μου είπαν είναι ότι περιμένουμε...Η diamanco μου είπε να τους ξαναενοχλησω Μάιο μήπως έχουν κάποια ενημέρωση για το θέμα...
Η Shu βγάζει ανταπτορες και πέλματα για μπενελι κομφορτ και με φάλτσο για το πιτς,δεν ρωτάς μήπως βγαίνει για Ρεμι.Υπαρχει καποιος φιλος που εχει χρησιμοποιησει αλλο πελμα εκτος του super cell σε συνθετικο κοντακι ειτε σε V3 ειτε σε 1100/11-87??
καλοντουφεκη παντα ζεστες κανεςΠαρελήφθη σήμερα .View attachment 22209
Καλοριχτο φίλε μου!!!Παρελήφθη σήμερα .View attachment 22209
Καλοριζικο και παντα καλες στιγμες μαζι του.Παρελήφθη σήμερα .View attachment 22209
ΣούπερΠαρελήφθη σήμερα .View attachment 22209
Καλοριζικη! Πάντα ζεστές κάνες και να σου κάνει τα κέφια.Παρελήφθη σήμερα .View attachment 22209
Καλοριζικο ΝικολαΠαρελήφθη σήμερα .View attachment 22209
Καλοριζικο το νεο σου remington....εαν μου ελεγαν διαλεξε v3 ή versa max, κι εγω στο versa θα πηγαινα...και παλι να το χαρεις.Παρελήφθη σήμερα .View attachment 22209
Να εισαι γερος να το χαιρεσαι! Πολυ ωραιο!Παρελήφθη σήμερα .View attachment 22209
Καλορίζικο !!!!!Παρελήφθη σήμερα .View attachment 22209
Καλοριζηκο το κανονι σου φιλε μουΠαρελήφθη σήμερα .View attachment 22209