gvp9000
Banned
Καινούργιος κατάλογος;
BIRDY εαν το οπλο του Καστορα δεν ειναι Fabarm την πατησα με την αγορα που εκανα.Πάντως από δω δεν περνάει ούτε κουνούπι, ακόμα κι απ την περιφέρεια.
Remington v3 έχει. Αλλά μην ανησυχείς δε την πάτησες καθόλου. Θα με θυμηθείς όταν θα της έχεις δώσει το χρόνο της στα κυνηγια σου!BIRDY εαν το οπλο του Καστορα δεν ειναι Fabarm την πατησα με την αγορα που εκανα.
V3 δεν νομιζω να ακολουθησουμε αλλα τελως παντων αποψε ανεβαζω φωτο της XLR διοτι απο το μεσημερι εχει φθασει στα χερια μου πλεον.Remington v3 έχει. Αλλά μην ανησυχείς δε την πάτησες καθόλου. Θα με θυμηθείς όταν θα της έχεις δώσει το χρόνο της στα κυνηγια σου!
Δεν το ξέρω. Αν είχα στα χέρια μου μια v3 θα μπορούσα να το πω. Άντε καλορίζικο να τη χαρείς!V3 δεν νομιζω να ακολουθησουμε αλλα τελως παντων αποψε ανεβαζω φωτο της XLR διοτι απο το μεσημερι εχει φθασει στα χερια μου πλεον.
Καλοτουφεκη με Υγεια!! Περιμενουμε φωτο ..V3 δεν νομιζω να ακολουθησουμε αλλα τελως παντων αποψε ανεβαζω φωτο της XLR διοτι απο το μεσημερι εχει φθασει στα χερια μου πλεον.
Με Remington V3 Field Sport Παναγιώτη.Με τι οπλο εριξες;
Καλοριζικο να το χαρεις!!!V3 δεν νομιζω να ακολουθησουμε αλλα τελως παντων αποψε ανεβαζω φωτο της XLR διοτι απο το μεσημερι εχει φθασει στα χερια μου πλεον.
Πρέπει όλοι να περνάνε από rem μια φορά στην ζωή τους. Καλόριχτη ...Σκέφτομαι σοβαρά να κάνω ένα βήμα προς Remington 1100... την παράγγειλα, και ελπίζω να την έχω το Πάσχα που θα είμαι στα πάτρια εδάφη. Και μαζί με ένα σουπερποζέ (επίσης παλαιό μοντέλο που δεν παράγεται πλέον) που καπάρωσα, θα έχω συμπληρώσει το καλοκαίρι την συλλογή μου.
Καινουρια?Σκέφτομαι σοβαρά να κάνω ένα βήμα προς Remington 1100... την παράγγειλα, και ελπίζω να την έχω το Πάσχα που θα είμαι στα πάτρια εδάφη. Και μαζί με ένα σουπερποζέ (επίσης παλαιό μοντέλο που δεν παράγεται πλέον) που καπάρωσα, θα έχω συμπληρώσει το καλοκαίρι την συλλογή μου.
Ναι, μιά sportingΚαινουρια?
Αντε καλοτουφεκη και με ΥγειαΝαι, μιά sporting
Ευχαριστώ, μόλις την πάρω ανεβάζω φωτο και πρώτες εντυπώσεις.Αντε καλοτουφεκη και με Υγεια
Ρε τι μου κανείς...με βάζεις σε σκέψεις...Πρέπει όλοι να περνάνε από rem μια φορά στην ζωή τους. Καλόριχτη ...
Για να σου φύγει η ιδέαΡε τι μου κανείς...με βάζεις σε σκέψεις...