Σε σχέση με δύο 11-87 που έχω δοκιμάσει έχει όντως πιο σφιχτή τουφεκιά... Για τα προβλήματα της διαφυγής αερίων είχα διαβάσει κ εγώ αρκετά, κάποιους τους ενοχλεί κ κάποιους όχι, εμένα σε 300-350 τουφεκιές μόνο μια φορά ένιωσα μια αέρια πιέση, αν μπορώ να το περιγράψω έτσι, μπροστά μου... Η δική μου δεν έχει κ τρύπα διαφυγής στα πιστόνια μιας κ την κατήργησαν στα επόμενα μοντέλα... Βέβαια χωρίς αυτή την τρύπα λογικά θα έπρεπε να υπάρχει κάποια μπροστά σε προέκταση, δεν ξέρω πως αντισταθμίζεται αυτό στα πιστόνια...
Το anaconda code black duck δοκίμασα αρκετά κ πλέον μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι ένα καλό 3 αστέρια...όχι κάτι πιο σφιχτό... το μόνο θετικό είναι ότι διατηρεί έναν συμπαθητικό αριθμό σκάγιων στον πίνακα χωρίς κέντρα μέχρι τα 50 περίπου μέτρα...
Το φουλ της δεν είναι κάτι ίδιαιτερο οπότε χρειάζομαι ένα τσοκ 7-8/10 γιατί έχω συνηθίσει σε άλλες εικόνες... Καμία πρόταση?
Θα την κυνηγήσω μια χρονιά κ αν τελικά την ευχαριστήθω περισσότερο από τη μ2 κ την κρατήσω θα την βάψω, το έχω ήδη φανταστεί...