Χαχχαχα και publicΣτον Κωτσοβολο ρωτησες Τελη?
Πέρα από την πλάκα δεν έχει πουθενά απο ότι κατάλαβα....
Χαχχαχα και publicΣτον Κωτσοβολο ρωτησες Τελη?
Ebay δεν παιζει τιποτα φιλαρακι;Χαχχαχα και public
Πέρα από την πλάκα δεν έχει πουθενά απο ότι κατάλαβα....
Όχι ακόμα και σε καταστήματα στην Αμερική είναι σε έλλειψηEbay δεν παιζει τιποτα φιλαρακι;
Ζορικη η κατασταση τοτε, η βαφεις τα ξυλα η περιμενεις μπας και βρεις.Όχι ακόμα και σε καταστήματα στην Αμερική είναι σε έλλειψη
Το δεύτερο λογικά γιατί μου είπαν ότι θα φέρουν οπότε σε κάνα μήνα θα ξανά μιλήσω μήπως φέρανΖορικη η κατασταση τοτε, η βαφεις τα ξυλα η περιμενεις μπας και βρεις.
Εδώ Τέλη γίνεται ένας χαμός μια από την αλλαγή προέδρου και μια με την πανδημία έχουν αδειάσει τα ράφια στα κυνηγομαγαζα ειδικά φυσιγγια ούτε για δείγμα ;Όχι ακόμα και σε καταστήματα στην Αμερική είναι σε έλλειψη
Άντε η πανδημία είναι λογικό να τρεναρει λίγο την παραγωγή κτλπ και για αυτό η έλλειψη αλλά ο πρόεδρος γιατί πως το επηρεάζει?Εδώ Τέλη γίνεται ένας χαμός μια από την αλλαγή προέδρου και μια με την πανδημία έχουν αδειάσει τα ράφια στα κυνηγομαγαζα ειδικά φυσιγγια ούτε για δείγμα ;
Οι Δημοκρατικοί πάντα είναι υπέρ των σκληρότερων μέτρων για την οπλοκατοχή , και κατά του NRA . ( για την ρεμι ένας λόγος παραπανω είναι τα κλεισιματα ανοίγματα , εξαγορές και καθένας κάνει στοκ από ανταλλακτικά )Άντε η πανδημία είναι λογικό να τρεναρει λίγο την παραγωγή κτλπ και για αυτό η έλλειψη αλλά ο πρόεδρος γιατί πως το επηρεάζει?
Το σετ πόσο κάνει;Τα ξύλινα μέρη?
Γιατί αν πάρω μαύρα συνθετικά και κάνω και υδροβαφη θα μου βγουν 200+
ολοι ετσι λενε, τουλαχιστον για τα τσοκ. εαν δεν ξεστοκαρουν + η κριση δεν προκειται. απο μηνα σε μηνα θα σε πετανεΤο δεύτερο λογικά γιατί μου είπαν ότι θα φέρουν οπότε σε κάνα μήνα θα ξανά μιλήσω μήπως φέραν
Όπως τα λες είναι Κώστα ( χρόνια πολλά και για την ονομαστική σου εορτή) , εδω πανω έχει στεγνώσει η αγορά σε πολλά αξεσουάρ και αναλώσιμα...Εδώ Τέλη γίνεται ένας χαμός μια από την αλλαγή προέδρου και μια με την πανδημία έχουν αδειάσει τα ράφια στα κυνηγομαγαζα ειδικά φυσιγγια ούτε για δείγμα ;
150€ τα μαύρα 160€ βάλτου αλλά δεν έχει αυτή την στιγμή βάλτου....Το σετ πόσο κάνει;
Μακάρι όχι και να έρθουν αλλιώς τον ήπιαμε χαχαχαολοι ετσι λενε, τουλαχιστον για τα τσοκ. εαν δεν ξεστοκαρουν + η κριση δεν προκειται. απο μηνα σε μηνα θα σε πετανε
παρε κανανε ανταλλακτικο φιλε που πασχουν αυτα τα οπλα να εχεις να το χαρεις η για ανανεωση... με τα χρηματα αυτα εννοω και μετα βλεπεις150€ τα μαύρα 160€ βάλτου αλλά δεν έχει αυτή την στιγμή βάλτου....
Μακάρι όχι και να έρθουν αλλιώς τον ήπιαμε χαχαχα
160 ευρώ είναι καλή τιμή , αξίζει να περιμένεις να υπάρξουν πάλι διαθέσιμα.150€ τα μαύρα 160€ βάλτου αλλά δεν έχει αυτή την στιγμή βάλτου....
Μακάρι όχι και να έρθουν αλλιώς τον ήπιαμε χαχαχα
Ρε Τέλη θα αφήσεις την crio για την Αμερικάνα;;Καλησπέρα στους Ρεμί φανς ψάχνω να βρω σετ κοντάκι πάπια σε παραλλαγή βάλτου για την 1100 αλλά δεν βρίσκω πουθενά
Ρώτησα μέχρι στιγμής αντιπροσωπεία...πανά ....και Μανδηλαρά και δεν έχουν έχει κανείς υπόψιν που μπορεί να έχει ετοιμοπαραδοτο γιατί η αναφερόμενοι μου είπαν για τον άλλο μήνα και βλέπουμε....
Θα το παίζω διπλό ταμπλό φίλε μουΡε Τέλη θα αφήσεις την crio για την Αμερικάνα;;
Πλάκα κάνω.Μην αρχίσουν πάλι οι παρεξηγήσεις γύρω από τα όπλα.
Μια 1100 g3 αριστερή θα την γουσταρα πολύ.
Για την ώρα αυτό κάνω φίλε μου αναγκαστικά...160 ευρώ είναι καλή τιμή , αξίζει να περιμένεις να υπάρξουν πάλι διαθέσιμα.
Θα πάει για cerakote και εκεί θα αλλαχτούν και μερικά πράγματα....παρε κανανε ανταλλακτικο φιλε που πασχουν αυτα τα οπλα να εχεις να το χαρεις η για ανανεωση... με τα χρηματα αυτα εννοω και μετα βλεπεις
σουεχει πειραχτει η κανονικη? στο λεω σε σκουριες το οπλο δεν ειναι benelliΘα το παίζω διπλό ταμπλό φίλε μου
Δεν έχω κολλήματα αρκεί να μην έχει προβλήματα το όπλο και να είναι αισθητικά ωραίο για αυτό κοιτάω να συμμαζέψω την Ρεμί.......
Για την ώρα αυτό κάνω φίλε μου αναγκαστικά...
Θα πάει για cerakote και εκεί θα αλλαχτούν και μερικά πράγματα....
Όχι δεν έχει σκουριές καθόλου απλά έχει ένα θέμα όταν έχω φυσίγγι θαλάμη και φυσίγγι στην αποθήκη και τραβήξω κλείστρο το κλείστρο δεν πάει πάνω από 2 πόντους πίσω και αναγκαστικά αδειάζω από κάτω και ρίχνω το πρώτο φυσίγγι για να αδειάσει το όπλο..... μερικές φορές αν κάνω καμιά 15 προσπαθείες μπορεί να τραβηχτεί αλλά δεν την πετάει την τραβάει αλλά δεν την πετάει....σουεχει πειραχτει η κανονικη? στο λεω σε σκουριες το οπλο δεν ειναι benelli
ε τοτε διορθωσε αυτο φιλε. γενικα απεφευγε το "απο κατω" και μην ζοριζεις λαμακια κλπ.Όχι δεν έχει σκουριές καθόλου απλά έχει ένα θέμα όταν έχω φυσίγγι θαλάμη και φυσίγγι στην αποθήκη και τραβήξω κλείστρο το κλείστρο δεν πάει πάνω από 2 πόντους πίσω και αναγκαστικά αδειάζω από κάτω και ρίχνω το πρώτο φυσίγγι για να αδειάσει το όπλο..... μερικές φορές αν κάνω καμιά 15 προσπαθείες μπορεί να τραβηχτεί αλλά δεν την πετάει την τραβάει αλλά δεν την πετάει....