Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η αλήθεια είναι ότι κ εμένα μου έλεγαν ότι μετά από μερικές τουφεκιές θα σφίξει η τουφεκιά της v3 γιατί κάνει πατίνα... Προσωπικά επειδή δεν είμαι κ τόσο λεπτολόγος στο καθάρισμα δεν κάνω τίποτα στην κάνη πέρα από το τυπικό καθάρισμα... πάντως μετά από 700-800 περίπου τουφεκιές σε κάθε ομάδα δοκιμών που κάνω παρατηρώ σε σχέση με την αρχή μια αύξηση συγκεντρώσης 7-8 % σε όλα τα φυσίγγια... Θα μπορούσε να αποδοθεί αυτή η διαφορά στον καιρό η στη περισσότερη ζέστη, ωστόσο αυτή η αύξηση παρατηρείται ακόμα κ στα πιο ζωηρά φυσίγγια... είναι γενική δηλαδή... Δεν μπορώ να πω όμως που οφείλεται με σιγουριά, του χρόνου θα έχω αποψη πιο ολοκληρωμένη

Η αλήθεια είναι ότι κ εμένα μου έλεγαν ότι μετά από μερικές τουφεκιές θα σφίξει η τουφεκιά της v3 γιατί κάνει πατίνα... Προσωπικά επειδή δεν είμαι κ τόσο λεπτολόγος στο καθάρισμα δεν κάνω τίποτα στην κάνη πέρα από το τυπικό καθάρισμα... πάντως μετά από 700-800 περίπου τουφεκιές σε κάθε ομάδα δοκιμών που κάνω παρατηρώ σε σχέση με την αρχή μια αύξηση συγκεντρώσης 7-8 % σε όλα τα φυσίγγια... Θα μπορούσε να αποδοθεί αυτή η διαφορά στον καιρό η στη περισσότερη ζέστη, ωστόσο αυτή η αύξηση παρατηρείται ακόμα κ στα πιο ζωηρά φυσίγγια... είναι γενική δηλαδή... Δεν μπορώ να πω όμως που οφείλεται με σιγουριά, του χρόνου θα έχω αποψη πιο ολοκληρωμένη
Αρη καλημερα! Μεχρι στιγμης ποσα φυσιγγια υπολογιζεις οτι εχεις ριξει? Και αν απο την εμπειρια σου μπορεις να βγαλεις ενα συμπερασμα για το οπλο και την ολη του λειτουργια? Δλδ αξιζει ως επιλογη?

800 με 1000 φυσίγγια... Συμπέρασμα για τη λειτουργία του θα βγάλω σε ένα χρόνο... Γενικά δείχνει όπλο που θέλει προσοχή, έχει πολλά εξαρτήματα οπότε είναι επιρρεπής σε ζημιές βάση λογικής...
Δεν έχω ρίξει κ πολλά βαριά φυσιγγία ακόμα οπότε δεν έχει έρθει στα όρια της..
Του χρόνου πρώτα ο Θεός συμπεράσματα...

Δεν ξέρω τι εννοείτε πατίνα.
Καταλαβαίνω εσωτερική λείανση λόγω τριβών.

Ξέρει κάποιος σίγουρα ;
Υπάρχει μια άποψη ότι οι αχρωμιωτες κανες με την χρήση κ το συχνό καθάρισμα-γυαλισμα ανεβάζουν το επίπεδο της εσωτερικής τους λείανσης αυξανοντας την απόδοση τους... εγώ δεν είχα ποτέ στο παρελθόν αχρωμιωτο όπλο οπότε δεν γνωρίζω σε τι βαθμό μπορεί να συμβαίνει αυτό...

Ξέρει κάποιος σίγουρα ;
Νομίζω ότι δεν κολλάει η λέξη πατίνα για το εσωτερικό των καννών γιατί πατίνα στο μέταλλο για εμένα = μουντάδα,φθορά ,τριβή.
Αρα γυάλισμα(καθρέφτης) και πατίνα δεν κολλάνε.

Νομίζω ότι δεν κολλάει η λέξη πατίνα για το εσωτερικό των καννών γιατί πατίνα στο μέταλλο για εμένα = μουντάδα,φθορά ,τριβή.
Πατίνα μπορεί κάποιος να πεί ότι είναι και η ανεπαίσθητη κάλυψη με ίχνη μολύβδου του εσωτερικού της κάνης για να εξαλειφθούν τυχόν ίχνη από την εργοστασιακή λείανση.

Για αυτό παρέπεμψα τον φίλο στους ειδικούς πατινολόγους :)

800 με 1000 φυσίγγια... Συμπέρασμα για τη λειτουργία του θα βγάλω σε ένα χρόνο... Γενικά δείχνει όπλο που θέλει προσοχή, έχει πολλά εξαρτήματα οπότε είναι επιρρεπής σε ζημιές βάση λογικής...
Δεν έχω ρίξει κ πολλά βαριά φυσιγγία ακόμα οπότε δεν έχει έρθει στα όρια της..
Του χρόνου πρώτα ο Θεός συμπεράσματα...
Αρη το θεωρεις πολυπλοκο μηχανισμο? Σε σχεση με μια αλλη αεριων?

Αρη το θεωρεις πολυπλοκο μηχανισμο? Σε σχεση με μια αλλη αεριων?
Κοίτα αυτά είναι με τη ματιά βλέπει ο καθένας τον κάθε μηχανισμό... Για κάποιον μηχανολόγο μπορεί να είναι απλός, για μένα που είμαι άσχετος μου κάνει πιο πολύπλοκος σε σχέση με έναν Beretta ας πούμε... Είναι η φιλοσοφία του κάθε κατασκευαστή...

Ξέρει κάποιος σίγουρα ;
Η κυριολεκτική έννοια της πατίνας είναι πράσινο στρώμα σε χάλκινα αντικείμενα λόγω οξείδωσης. Η μεταφορική είναι η επικάλυψη οποιασδήποτε επιφάνειας με υλικό που δίνει το ίδιο οπτικό αποτέλεσμα της οξείδωσης χωρίς τη διαβρωτική της δράση.

Άρα όντως η χρήση της λέξης πατίνα, μάλλον είναι άστοχη για τo φαινόμενο. Από τις περιγραφές μάλλον για τριβή λείανσης μιλάμε (frictional grinding) μέσω των βολών και του καθαρισμού παρά για οξειδωτικό φαινόμενο.

Κοίτα αυτά είναι με τη ματιά βλέπει ο καθένας τον κάθε μηχανισμό... Για κάποιον μηχανολόγο μπορεί να είναι απλός, για μένα που είμαι άσχετος μου κάνει πιο πολύπλοκος σε σχέση με έναν Beretta ας πούμε... Είναι η φιλοσοφία του κάθε κατασκευαστή...
Καταλαβα....ευχαριστω Αρη...καλοτουφεκη με Υγεια....εχει βαρυτητα η αποψη σου γιατι εχεις εμπειρια..

Nα βαλω κ τεσσερις δοκιμουλες απο προχθες... Αποσταση 30 μετρα τσοκ IC Teague Super extrended V3...

28gr n8

33g n7,5

33gr n4

31gr n6

Φίλε με μπορείς να μουωπεξς κάποιο τσοκ που να σου πάει καλά με τη v3 ? Θέλω κάποιο για μακρινές τουφεκιες !

Φίλε με μπορείς να μουωπεξς κάποιο τσοκ που να σου πάει καλά με τη v3 ? Θέλω κάποιο για μακρινές τουφεκιες !
Δεν έχω βρει ακόμα τσοκ πιο σφιχτό από 3 άστρα... Το ψάχνω το θέμα... σε λίγες μέρες θα δοκιμάσω ένα anaconda long...
Στα πιο ανοιχτά πάντως, 4 κ 3 δηλαδή δεν χρειάζεται άλλο τσοκ από άποψη απόδοσης... Το δικός της ic είναι δίπλα δίπλα με το teague, πραγματικά πολύ καλό...

Status
Not open for further replies.
Back