Την αγόρασε ή την "οικειοποιήθηκε" κάνοντας κάποιες αισθητικές αλλαγές που τις ονομάζει "βελτιώσεις";
Έτσι εξηγείται...Eιναι Χρηστο. Δεν ειναι της Remington οι φωτογραφιες αλλα του Randy Wakeman
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το εξης:αφου το συστημα βασιζετε στο μηκος του φυσιγγιου...πως θα ριξει ενα ας πουμε σεμι κ ενα 28γραμ...κ τα δυο ιδιο μηκος καλυκα αλλα διαφορςτικων πιεσεων???????επισης...καμια αναφορα στο σαιτ της...περι αυλου...κωνου...Eιναι λιγο πιο πολυπλοκο το ολο θεμα.
Η μητερα του συστηματος Α.R.G.O ηταν η Βenelli to 1998. Χρησιμοποιηθηκε στην Μ4 και για αγνωστο λογο σε κανενα κυνηγετικο οπλο ενω το συστημα ηταν battle proven απο τις αμερικανικες ειδικες δυναμεις.
Υπηρχαν 2 πατεντες πανω στη εξελιξη της Α.R.G.O μια της Benelli και μια του Gian Mario Molinari σχεδον ταυτοχρονα 2007. Ο Molinari κερδισε το δικαστηριο απο τη Benelli που του κατοχυρωσε την πατεντα και την πουλησε στη Remington. Η Remington την εξελιξε και πατενταρισε την Versa port το 2011.
Παναγιώτη ρίξε μια ματιά εδώ στις φωτογραφίες, εγώ θα πρότεινα το dark blue γιαυτό το ιστορικό όπλο.οπως εγραψα και σε αλλο τοπικ εχουμε μια 1100 η οποια κοντευει τα 40 την ειχε παρει ο πατερας μου στα 23 του οπως καταλαβαινετε η αξια της ειναι μεγαλη για μενα,εχει ολη την ταλαιπωρια που εχει ενα οπλο τοσων ετων σκευτομαι να την σενιαρω και λεω να παω σε βαφη κερακοτ βασης και κανης καποιον που ρωτησα μου ειπε οτι μπορει να περασει ενα χερι βερνικι επιπλεον και να μοιαζει σαν τις κανονικες βαφες επισης δινει εγγυηση εφορου ζωης στα ξυλα λεω να παω σε λινελαιο...
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το εξης:αφου το συστημα βασιζετε στο μηκος του φυσιγγιου...πως θα ριξει ενα ας πουμε σεμι κ ενα 28γραμ...κ τα δυο ιδιο μηκος καλυκα αλλα διαφορςτικων πιεσεων???????επισης...καμια αναφορα στο σαιτ της...περι αυλου...κωνου...
Παιδες εχω βρει απο σπόντα μια κάννη για την 1100 ειναι 76 1* σε πολυ καλη τιμη και λεω μα την χτυπησω για ψηλωμενα καρτερια τσιχλας, γνωμες???
Παιδες εχω βρει απο σπόντα μια κάννη για την 1100 ειναι 76 1* σε πολυ καλη τιμη και λεω μα την χτυπησω για ψηλωμενα καρτερια τσιχλας, γνωμες???
δεσμευτική για γενική χρήση όπως λέει κι ο ΝίκοςΚανονι θα είναι!! η τιμή βέβαια πρεπει να είναι καλή γιατί είναι κανη για συγκεκριμένο σκοπό και όχι γενικής χρήσης
Νικο οσο ενα τσοκακι 130
Νικο οσο ενα τσοκακι 130
ενα πραμα μονο.ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ????????Παιδες εχω βρει απο σπόντα μια κάννη για την 1100 ειναι 76 1* σε πολυ καλη τιμη και λεω μα την χτυπησω για ψηλωμενα καρτερια τσιχλας, γνωμες???
Μία χαρά είναι.Νικο οσο ενα τσοκακι 130
Σήμερα μόλις την αποκτησε το κουμπαρακι Παύλο οπότε θα την δοκιμάσω και γω σύντομα, $860 μονα με τους φόρους και όλα.
free image host
hosting image
Την περασμένη εβδομάδα σε φασιανο και σήμερα σε sea ducks, ο Τόλης είχε δίκιο το φιλαράκι είναι αριστερόχειρας και παραπονεθηκε για τα μπαρουτια που του σκασανε στα μούτρα.Τη δοκιμασατε η ακομη?
Να σημπληρωσω Παύλο γιατί τυπωσα το μήνυμα βιαστικά γιατί η μπαταρία του κινητού τα παίξε και δεν θέλω να φανεί το μήνυμα μου σαν αρνητική κριτική, το μόνο αρνητικό ήταν αυτό αλλά είναι φυσικό όταν επωμιζεις δεξί όπλο αριστερά αλλά έκανα μια μικρή ανάκριση στο φιλαράκι και είναι ευχαριστημένος σε όλα τα υπόλοιπα, αξιοπιστία, εργονομία και μειωμένη ανακρουση και πιστεύω στην κατηγορία που εκπροσωπεί είναι μια από τις καλύτερες επιλογές αυτή την στιγμή.Τη δοκιμασατε η ακομη?