Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να εισαστε καλα παιδια. Θα γραψω αναλυτικα σε δοκιμες straight out of the box στο κυνηγι. Ουτε στοχους, ουτε προσαρμογες πανω μου.
Χτες πιγα και το χουφτοσα φυλε .Πιστευω οτι θα το γουσταρεις πολλη. Ειναι μουναρα!!!

Aφου εφτασα ψοφιος απο το μακρινο ταξιδι μου στην Κινα, ειχα μια ευχαριστη εκπληξη με το που εφτασα σπιτι μου. Ενα email του οπλοπωλη μου οτι η V3 που παραγγειλα ειναι εδω. Το μοναδικο παραλλαγης 28 ιντσες που εφερε ο αντιπροσωπος αυτη τη φορα. Τη δουλεια την ειχα κλεισει εδω και καμμια δεκαρια μερες ημουν ομως λιγο κουμπωμενος λογω και της περασμενης εμπειριας μου και ετσι κρατουσα μια πισινη προς αποφυγη ακομα μιας απογοητευσης.

Μετα την 1100 και την 870 που ακουμπαει σε σωμα Benelli ειναι το τριτο Remington που προσθετω στη συλλογη μου με το τυπο που διαλεξα να προδιδει που σκοπευω να το χρησιμοποιησω.
Το μονο κακο ειναι οτι θα πρεπει να περιμενω κανα διμηνο μεχρι να κατεβω Ελλαδα για να το χρησιμοποιησω.

Παρολα αυτα παω να βαλω τωρα ενα Jack Daniels για να ευχαριστησω τον αειμνηστο Eliphalet Remington για την δημιουργια της σπουδαιας αυτης εταιρειας πριν 200 χρονια.

Whatever you shoot, be sure it's Remington ελεγε η διαφημιση πριν 50 περιπου χρονια.
Ιt pays of (to wait) θα συμπληρωσω εγω μετα πανω απο 30 χρονια χρησης.

Παύλο εύχομαι να την ευχαριστηθείς πραγματικά και να σου χαρίσει αξέχαστες στιγμές.

Just on time for Xmas

Η ξυλινη V3 θα κυκλοφορησει επιτελους αυτη τη βδομαδα στην Αμερικη. Με κοντακι απο αμερικανικη καρυδια, matt finish, ισοβια εγγυηση και τιμη λιανικης περιπου 800 δολλαρια, αναμενεται να μπει κατω απο το δεντρο σε πολλους φιλους της συγκεκριμενης εταιρειας. Υπηρξαν κατι μικροαλλαγες στο design σε σχεση με τα πλαστικα, προ παντων στην παπια και στο πελμα το οποιο ειναι to Supercell της Remington. Τα μαμισια τσοκ απο ατσαλι υψηλης ποιοτητας το F με 0.037 συσφιξη το οποιο ειναι φουλ σε μολυβδινα ειναι πιστοποιημενο και για ατσαλινα και oλα φτειαγμενα απο τη Briley.

Just on time for Xmas

Η ξυλινη V3 θα κυκλοφορησει επιτελους αυτη τη βδομαδα στην Αμερικη. Με κοντακι απο αμερικανικη καρυδια, matt finish, ισοβια εγγυηση και τιμη λιανικης περιπου 800 δολλαρια, αναμενεται να μπει κατω απο το δεντρο σε πολλους φιλους της συγκεκριμενης εταιρειας. Υπηρξαν κατι μικροαλλαγες στο design σε σχεση με τα πλαστικα, προ παντων στην παπια και στο πελμα το οποιο ειναι to Supercell της Remington. Τα μαμισια τσοκ απο ατσαλι υψηλης ποιοτητας το F με 0.037 συσφιξη το οποιο ειναι φουλ σε μολυβδινα ειναι πιστοποιημενο και για ατσαλινα και oλα φτειαγμενα απο τη Briley.
Βρε Παυλο, αφου και η δικια μας το Supercell πελμα εχει! Παπια τι αλλαξα?? μονο το design;

Βρε Παυλο, αφου και η δικια μας το Supercell πελμα εχει! Παπια τι αλλαξα?? μονο το design;

Tην ξυλινη δεν την προοριζαν για supercell πελμα. Για να ταιριαξει στο ξυλινο κοντακι καναν μετατροπες στο supercell. Επισης στη παπια για να μειωσουν οσο το δυνατον τυχνον παιγνιδι, εχουν βαλει κεραμικα ενθετα.

Tην ξυλινη δεν την προοριζαν για supercell πελμα. Για να ταιριαξει στο ξυλινο κοντακι καναν μετατροπες στο supercell. Επισης στη παπια για να μειωσουν οσο το δυνατον τυχνον παιγνιδι, εχουν βαλει κεραμικα ενθετα.

Συναδελφοι καλημερα καλη χρονια σε ολους .Αγορασα την 1187 με πλαστικα κοντακι παπια εαν καποιος την εχει χρησιμοποιησει να μου πει εντυπωσεις.

Συναδελφοι καλημερα καλη χρονια σε ολους .Αγορασα την 1187 με πλαστικα κοντακι παπια εαν καποιος την εχει χρησιμοποιησει να μου πει εντυπωσεις.
την ειχα αρκετα χρονια. ειναι τουφεκος. δεν αγοραζεις αλλα τσοκ παρα μονο τα δικα της δεν εχει προβληματα αλλα θελει συχνο η καθημερινο καθαρισμα η καννη. αν αλλαζεις και το λαστιχακι καθε 2 με 3 χιλιαδες φυσιγγια εισαι κυριος. χωνευει ολα τα φυσιγγια και δεν διαλεγει. καλοριζικη και καλοτουφεκη

Just on time for Xmas

Σήμερα μόλις την αποκτησε το κουμπαρακι Παύλο οπότε θα την δοκιμάσω και γω σύντομα, $860 μονα με τους φόρους και όλα.

free image host

hosting image

καλοριζικια Κωστα του κουμπαρου, τα τσοκακια στη δικια μου μπαινουν ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ σφιχτα , τα after market μια χαρα ομως! επισης οπως βγαζεις την παπια εκει που θεωρητικα ακουμπαει στη βαση του οπλου, εχει ενα λεπτο ελασματακι μαυρο με 2 αλλεν βιδακια ...σφιχτα καλα γιατι εμενα μου επεσε το ενα κ το αλλο ηταν λασκα , ευτυχως το ειδα που επεφτε (εχει αμερικανικο σπειρωμα το αλλεν) ειχα ριξει καμαι 300 φυσιγγια.
Επισης ενημερωσε τον , οτι θα κανει "μαυρα" ματια απο την μπαρουτιλα που θα τρωει στη μουρη ...εγω που ειμαι κ αριστερος ....αστα στα ματια ολο κολλημενα κομματια πυριτιδας και μαυρακια ημουν.
Επισης χαμηλοντουφεκαει το οπλο απο μαμα , ηταν 50-50 (μη πω 45-55) ...αλλα εμεις οι καρτεριτζιδες θελουμε 60-40 / 70-30
....ααα 1400-1450 euro εδω μονο ...τιμη ευκαιριας ... και το οπλο σε χαρτοκουτα!!

Last edited by a moderator:
καλοριζικια Κωστα του κουμπαρου, τα τσοκακια στη δικια μου μπαινουν ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ σφιχτα , τα after market μια χαρα ομως! επισης οπως βγαζεις την παπια εκει που θεωρητικα ακουμπαει στη βαση του οπλου, εχει ενα λεπτο ελασματακι μαυρο με 2 αλλεν βιδακια ...σφιχτα καλα γιατι εμενα μου επεσε το ενα κ το αλλο ηταν λασκα , ευτυχως το ειδα που επεφτε (εχει αμερικανικο σπειρωμα το αλλεν) ειχα ριξει καμαι 300 φυσιγγια.
Επισης ενημερωσε τον , οτι θα κανει "μαυρα" ματια απο την μπαρουτιλα που θα τρωει στη μουρη ...εγω που ειμαι κ αριστερος ....αστα στα ματια ολο κολλημενα κομματια πυριτιδας και μαυρακια ημουν.
Επισης χαμηλοντουφεκαει το οπλο απο μαμα , ηταν 50-50 (μη πω 45-55) ...αλλα εμεις οι καρτεριτζιδες θελουμε 60-40 / 70-30
....ααα 1400-1450 euro εδω μονο ...τιμη ευκαιριας ... και το οπλο σε χαρτοκουτα!!

Συναδελφοι καλημερα ηθαλα να ρωτησω για αγορα τσοκ για την 1187 aftermarket εαν ξερει καποιοσ τι ταιριαζει ασ μου πει.

Status
Not open for further replies.
Back