Καλντουφεκο να είναι Παύλε, να είσαι γερός να το χαρείς. Τώρα έγιναν δύο στο νησί. Σε κάνα εξάμηνο μπορεί οι κάτοχοι να γεμιζετε.........ταξί.......
Aφου εφτασα ψοφιος απο το μακρινο ταξιδι μου στην Κινα, ειχα μια ευχαριστη εκπληξη με το που εφτασα σπιτι μου. Ενα email του οπλοπωλη μου οτι η V3 που παραγγειλα ειναι εδω. Το μοναδικο παραλλαγης 28 ιντσες που εφερε ο αντιπροσωπος αυτη τη φορα. Τη δουλεια την ειχα κλεισει εδω και καμμια δεκαρια μερες ημουν ομως λιγο κουμπωμενος λογω και της περασμενης εμπειριας μου και ετσι κρατουσα μια πισινη προς αποφυγη ακομα μιας απογοητευσης.
Μετα την 1100 και την 870 που ακουμπαει σε σωμα Benelli ειναι το τριτο Remington που προσθετω στη συλλογη μου με το τυπο που διαλεξα να προδιδει που σκοπευω να το χρησιμοποιησω.
Το μονο κακο ειναι οτι θα πρεπει να περιμενω κανα διμηνο μεχρι να κατεβω Ελλαδα για να το χρησιμοποιησω.
Παρολα αυτα παω να βαλω τωρα ενα Jack Daniels για να ευχαριστησω τον αειμνηστο Eliphalet Remington για την δημιουργια της σπουδαιας αυτης εταιρειας πριν 200 χρονια.
Whatever you shoot, be sure it's Remington ελεγε η διαφημιση πριν 50 περιπου χρονια.
Ιt pays of (to wait) θα συμπληρωσω εγω μετα πανω απο 30 χρονια χρησης.
Παυλο σου ευχομαι να το χαρεις φιλε μεσα απο την καρδια μου κ να δικαιωσει τις προσδοκιες σου... Με το καλο να επιστρεψεις να το χουφτωσεις...
Σε πιανω αδιαβαστο. Μade in Ilion NY. To μονο πραγματικα made in the USA οπλο.
Αυτος ο χοντρος τα φτιχνει??αχχ οχχ.
Αυτο αστο πανω μαςΑρι το πραγματικο test drive πρωτα ο θεος Γεναρη στο Δ. Μονο που θελω 2/3 μερες πριν να το κυνηγησω πρωτα σε τσιχλες για να το συνηθισω.
μεγια βρε Παυλο ...χαλαλι η υπομονη με τον μπαγλαμα τον αντιπροσωπο, αντε στην αφρικη τα V3 θα πανε κοπιδι τα τρυγονακια αχαχαχα!!
Παντως εμεις οι 2 απο το Forum αγορασαμε πανελλαδικα το πρωτο του ειδους του αχαχαχαχα
... τωρα στα μειων, η διαφορα τιμης στο Cabelas της μαυρης με την Camo ειναι $90 (=80 euro) ... στο Ελλαντα πως καταληξαμε + 280 euro για το χρωμα ρε παιδια!!!! Μιλαμε ειναι τραγικος ο αντιπροσωπος, πως ενα οπλο των $870 (780 euro) απο Cabelas (kai στα αλλα εκει το ιδιο σχεδον παιζει ..φθανει να πωλειται Ελλαδα 1480 euro = +91% !!!!!!!!!!!
και το δικο μ το μαυρο $780 (710 euro) σε 1210 euro = +71% !!!
Τολη ο Cabelas μπορει να πουλαει, αλλα οπλα δεν εχει καθοτι η Remington εχει καθυστερηση στη παραγωγη και ενας θεος ξερει ποτε θα βγουν στην αγορα. Σχετικα με τιμες πωλησης αμερικανικων προιοντων στην Ελλαδα αυτες κυμαινονται στο περιπου 1.7 της Αμερικανικης τιμης στα οπλα και στο 2.0 τα αλλα ειδη. Το οπλο το περιμενω τουλαχιστον 1200 με 1300 € εδω.
Καλορίζικη πάντα ζεστή καννη!Aφου εφτασα ψοφιος απο το μακρινο ταξιδι μου στην Κινα, ειχα μια ευχαριστη εκπληξη με το που εφτασα σπιτι μου. Ενα email του οπλοπωλη μου οτι η V3 που παραγγειλα ειναι εδω. Το μοναδικο παραλλαγης 28 ιντσες που εφερε ο αντιπροσωπος αυτη τη φορα. Τη δουλεια την ειχα κλεισει εδω και καμμια δεκαρια μερες ημουν ομως λιγο κουμπωμενος λογω και της περασμενης εμπειριας μου και ετσι κρατουσα μια πισινη προς αποφυγη ακομα μιας απογοητευσης.
Μετα την 1100 και την 870 που ακουμπαει σε σωμα Benelli ειναι το τριτο Remington που προσθετω στη συλλογη μου με το τυπο που διαλεξα να προδιδει που σκοπευω να το χρησιμοποιησω.
Το μονο κακο ειναι οτι θα πρεπει να περιμενω κανα διμηνο μεχρι να κατεβω Ελλαδα για να το χρησιμοποιησω.
Παρολα αυτα παω να βαλω τωρα ενα Jack Daniels για να ευχαριστησω τον αειμνηστο Eliphalet Remington για την δημιουργια της σπουδαιας αυτης εταιρειας πριν 200 χρονια.
Whatever you shoot, be sure it's Remington ελεγε η διαφημιση πριν 50 περιπου χρονια.
Ιt pays of (to wait) θα συμπληρωσω εγω μετα πανω απο 30 χρονια χρησης.
Ελπιζω τωρα με τη V3 να αφησεις εκεινη την εργαλειοθηκη σπιτιτερμα βιδουλες,αεροπλανακια,πιστονακια....επιτελους θα μπορεσεις να κοιμηθεις το βραδιΑρι το πραγματικο test drive πρωτα ο θεος Γεναρη στο Δ. Μονο που θελω 2/3 μερες πριν να το κυνηγησω πρωτα σε τσιχλες για να το συνηθισω.