Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παυλο....το 7/11 ....έγινε 15 μόλις!!!

Χαχαχα. Καλο. Με καθε τηλεφωνημα ο αντιπροσωπος θα ανεβαζει τη τιμη κατα 20 €. Ειδικα αν η παραδοση γινει κοντα στα Χριστουγεννα θα υπαρχει εκτακτη επιβαρυνση 50 € λογω της γιορτινης συσκευασιας.sarcastic.

Χαχαχα. Καλο. Με καθε τηλεφωνημα ο αντιπροσωπος θα ανεβαζει τη τιμη κατα 20 €. Ειδικα αν η παραδοση γινει κοντα στα Χριστουγεννα θα υπαρχει εκτακτη επιβαρυνση 50 € λογω της γιορτινης συσκευασιας.sarcastic.
αν ειναι εκει κοντα παυλο θα σας κανει δωρο και μια γαλοπουλα χαχαχα
.RESPECT.

αν ειναι εκει κοντα παυλο θα σας κανει δωρο και μια γαλοπουλα χαχαχα
.RESPECT.
Την οποια εχει προεισπραξει περιπου 8 φορες υπολογιζω λογω καπελου. Αν ηταν δικο μου το μαγαζι και κονομουσα τοσα πολλα απο τη πωληση ενος οπλου μονο θα εκανε στο πελατη δωρο αγρια αμερικανικη γαλοπουλα συν ενα γαλλοτσοκ συν ενα μπουκαλακι Βουrbon για να τσουγκρισει με φιλους και γνωστους για τα 200 χρονια της Remington.

και δεν την παιρνεις σε μαυρη να ξεμπερδευεις. εκτος κι αν την προοριζεις αυστηρα για υδροβια, χαρας το κουραγιο σου παντως

Eτσι ακριβως. Και επειδη εχω οπλα για να κυνηγαω δεν εκβιαζομαι και δεν βιαζομαι. Οποτε φερει αυτο που θελω εγω το παιρνω.

Παυλο με τη νεα χρονια ...θα φερει μην ανγχεσαι ...αγαλι αγαλι! Παντως εμενα την Δευτερα μου εκανε την πρωτη εμπλοκη, πεταξε τον καλυκα στην πρωτη ...αλλα δεν πηρε την δευτερη καθολου απο την αποθηκη!

Γεια χαρα στα παιδια !!
Ξαδερφος εχει απο τον πατερα του μια remington 1100 ....σε αρκετα καλη κατασταση ...χωρις σκουριες ...και αδουλευτη εδω και πολλα χρονια
Κανη 70 cm ...slug ....κυλινδρος ( παραγωγης καπου στα 1980 )
Δεν ξερουμε ποσο μπορει να πουληθει αυτο το οπλο
Τις γνωμες σας παρακαλω για την τιμη της !!...ευχαριστω !

Υπ'όψιν ψαχνει winchester sx3 για αγορα ...(μετα την πωληση της remington )

20mb image hosting

Γεια χαρα στα παιδια !!
Ξαδερφος εχει απο τον πατερα του μια remington 1100 ....σε αρκετα καλη κατασταση ...χωρις σκουριες ...και αδουλευτη εδω και πολλα χρονια
Κανη 70 cm ...slug ....κυλινδρος ( παραγωγης καπου στα 1980 )
Δεν ξερουμε ποσο μπορει να πουληθει αυτο το οπλο
Τις γνωμες σας παρακαλω για την τιμη της !!...ευχαριστω !

Υπ'όψιν ψαχνει winchester sx3 για αγορα ...(μετα την πωληση της remington )

20mb image hosting
λοιπον ειναι στην ιδια κατασταση με τη δικια μου. δεν αξιζει να το πουλησει γιατι μαξιμουμ θα το δωσει 500-600 ευρω. τοσο περιπου πανε γιατι ειναι παλιο και δεν ειναι και μαγκνουμ. ας το κρατησει και να προσπαθησει να μαζεψει σιγα σιγα

Και εκει που το ειχα παρει αποφαση οτι το οπλο θα το δω την καινουργια χρονια, ξαφνικα με πηραν σημερα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι βρεθηκε (???) το μοντελο που θελω. Παραμενω βεβαια κουμπωμενος καθοτι τα δεδομενα αλλαζουν πια σε καθημερινη βαση.

Και εκει που το ειχα παρει αποφαση οτι το οπλο θα το δω την καινουργια χρονια, ξαφνικα με πηραν σημερα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι βρεθηκε (???) το μοντελο που θελω......
Διαμαντοπουλος ο μάγος .....Χουντίνι!!!! σε νέες περιπέτειες.
Μετά το καράβι απ´ την ... Περσία (ΗΠΑ) που δεν έπιασε στην ...Κορινθία και λοιπά ...άσματα, τωρα και σε ...θαύματα!!!!

Και εκει που το ειχα παρει αποφαση οτι το οπλο θα το δω την καινουργια χρονια, ξαφνικα με πηραν σημερα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι βρεθηκε (???) το μοντελο που θελω. Παραμενω βεβαια κουμπωμενος καθοτι τα δεδομενα αλλαζουν πια σε καθημερινη βαση.

Διαμαντοπουλος ο μάγος .....Χουντίνι!!!! σε νέες περιπέτειες.
Μετά το καράβι απ´ την ... Περσία (ΗΠΑ) που δεν έπιασε στην ...Κορινθία και λοιπά ...άσματα, τωρα και σε ...θαύματα!!!!

Με ταχύπλοο το έστειλαν αυτήν τη φορά; .sarcastic.
Άντε με το καλό Παύλε! Μακάρι να έρθει ακόμη και πιο γρήγορα!

Με ταχύπλοο το έστειλαν αυτήν τη φορά; .sarcastic.
Άντε με το καλό Παύλε! Μακάρι να έρθει ακόμη και πιο γρήγορα!

Χρηστο οπως εγραψα και παραπανω δεν ξερω τι να πιστεψω. Σε λιγο θα ξερω. Παντως αποταν ανακατευθηκα με τη παραγγελια τα εχω δει ολα. Και ακομα δεν τελειωσα.fiurius.

Status
Not open for further replies.
Back