Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ΦΙΛΕ Ben
Γραφτηκες πριν 10 μέρες για να κανείς πλάκα ή να συμμετέχεις θετικά σε ενα διάλογο με φίλους κυνηγούς και σκοπευτές;;;
Και όταν λέω "θετικά" θεωρω πως και οι αρνητικές κριτικές ειναι καλοδεχούμενες.
Αλλα σκέτα "μάπα" "ΑΣΤΑ να πάνε" κτλ δείχνουν κακή προαίρεση.
Αφού μας γράφεις πως ...κυνηγάνε οι Αμερικανοί, δεν μας λες με στοιχεία και αναλυτικά τι δεν σου άρεσε στην V3 για να ξεκινήσει μια αντιπαράθεση επιχειρημάτων και όχι ....αερίων;;
Δεν είμαι διαχειριστής αλλα με ...χαλάνε τέτοιες προσεγγίσεις.
Αν απλώς δεν είχες χρονο ή σε παρεξήγησα να απολογηθώ, ευχαρίστως.
Και εγώ είχα γράψει επιφυλάξεις παλαιότερα αλλα θα μιλήσω μόνο με στοιχεία όταν εχω.
Μεχρι τότε μένω με τις δημοσιεύσεις έγκυρων και έγκριτων δημοσιογράφων του εξωτερικού που εχω και εγώ αναρτήσει.
Όπως γράφει και κάποιος φίλος παραπάνω, θα ήταν ηλίθιοι στην REM να βγάλουν όπλο που θα μπορεί ένας μέτριος (;) Κυνηγος στην Ευρωπαϊκή επαρχία να τους το βγάλει άχρηστο επειδή έριξε λίγα Φυσσιγγια στο ...πανηγύρι!!!!!
(Καμμία μπιχτη για την επαρχία, ή την Ευρώπη/Ελλαδα. Εννοώ οτι τα νέα όπλα οι εταιρίες τα δίνουν για εξοντωτικές δοκιμές σε επαγγελματίες για εξέλιξη πριν την τελική παραγωγή)
ΜΠΟΡΕΙΣ εύκολα να μου επιτεθεις ή να συνεχίσεις στο ίδιο στυλ. Ειναι το ποιο εύκολο. Πιστεύω οτι θα κανείς το λίγο δυσκολότερο.
Ζεστες κάνες να έχεις.

ΦΙΛΕ Ben
Γραφτηκες πριν 10 μέρες για να κανείς πλάκα ή να συμμετέχεις θετικά σε ενα διάλογο με φίλους κυνηγούς και σκοπευτές;;;
Και όταν λέω "θετικά" θεωρω πως και οι αρνητικές κριτικές ειναι καλοδεχούμενες.
Αλλα σκέτα "μάπα" "ΑΣΤΑ να πάνε" κτλ δείχνουν κακή προαίρεση.
Αφού μας γράφεις πως ...κυνηγάνε οι Αμερικανοί, δεν μας λες με στοιχεία και αναλυτικά τι δεν σου άρεσε στην V3 για να ξεκινήσει μια αντιπαράθεση επιχειρημάτων και όχι ....αερίων;;
Δεν είμαι διαχειριστής αλλα με ...χαλάνε τέτοιες προσεγγίσεις.
Αν απλώς δεν είχες χρονο ή σε παρεξήγησα να απολογηθώ, ευχαρίστως.
Και εγώ είχα γράψει επιφυλάξεις παλαιότερα αλλα θα μιλήσω μόνο με στοιχεία όταν εχω.
Μεχρι τότε μένω με τις δημοσιεύσεις έγκυρων και έγκριτων δημοσιογράφων του εξωτερικού που εχω και εγώ αναρτήσει.
Όπως γράφει και κάποιος φίλος παραπάνω, θα ήταν ηλίθιοι στην REM να βγάλουν όπλο που θα μπορεί ένας μέτριος (;) Κυνηγος στην Ευρωπαϊκή επαρχία να τους το βγάλει άχρηστο επειδή έριξε λίγα Φυσσιγγια στο ...πανηγύρι!!!!!
(Καμμία μπιχτη για την επαρχία, ή την Ευρώπη/Ελλαδα. Εννοώ οτι τα νέα όπλα οι εταιρίες τα δίνουν για εξοντωτικές δοκιμές σε επαγγελματίες για εξέλιξη πριν την τελική παραγωγή)
ΜΠΟΡΕΙΣ εύκολα να μου επιτεθεις ή να συνεχίσεις στο ίδιο στυλ. Ειναι το ποιο εύκολο. Πιστεύω οτι θα κανείς το λίγο δυσκολότερο.
Ζεστες κάνες να έχεις.

Φιλε ΠΟΣΕΙΔΩΝ, εχω μιλησει με τον Μπεν προσωπικα και τον ξερω και προσωπικα. Ημουν ο πρωτος που τον εκραξα για τον ιδιο λογο. Επειδη αμα συνεχιστει η αντιπαραθεση μαλλον θα παραξηγηθειτε και θα ειναι ασχημα για το φορουμ θα σου στειλω εγω προσωπικο μηνυμα τι ακριβως συμβαινει.

Φιλε ΠΟΣΕΙΔΩΝ....... Επειδη αμα συνεχιστει η αντιπαραθεση μαλλον θα παραξηγηθειτε και θα ειναι ασχημα για το φορουμ θα σου στειλω εγω προσωπικο μηνυμα.
Ευχαριστώ για την παρέμβαση και το σταματάω εδω με τον εν λόγω ΦΙΛΟ όπως τον προσφώνησα και όπως αισθάνομαι τον κάθε ένα εδω μέσα (μεχρι αποδείξεως του εναντίου).
ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ
Είμαι της άποψης πως ακόμη και με ψευδώνυμα όλοι πρεπει να λειτουργούμε σαν επώνυμοι και θα πρεπει να σταματήσει η εύκολη επίδειξη του "τσάμπα μάγκα". Επίσης να σταματήσουμε σε όλες μας τις δράσεις να ανεχόμαστε τον κακοπροαίρετο και τον μπαχαλακη για να μην μπλέξουμε, να μην κακοκαρδισουμε (ποιον; τον αήττητο ηλιθιο;;;) ή μην μας πούνε ..ρουφιάνους.
Εγώ μπορεί εδω να μην πολύ γράφω αλλά δεν είμαι ούτε άσχετος ούτε χθεσινός.
Και πολύ περισσότερο δεν εχω μάθει να είμαι ανεύθυνος.
Και εχω δει άλλο σχετικό blog λίγο παλιότερα πως το κατάντησαν οι "πονηροί" και οι τσάμπα μάγκες.
Οποίος θέλει να συνδράμει εδω και να μπαίνουμε με λαχτάρα να μιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις, να μάθουμε πράγματα και να διορθωθούμε, έχει καλώς. Οι λοιποί, οι περίεργοι, να φτιάξουν δικό τους να λένε τις .....καρυδιές τους.
Σε όλους τους ΦΙΛΟΥΣ λοιπόν :
Ζεστές κάννες να έχουμε και τα όπλα ας ειναι "οτι νά 'ναι"

Πρέπει να φας πολύ τα μούτρα σου για να πεις ότι ένα όπλο είναι μάπα ή ότι δεν κάνει. Το "μάπα" ή το "δεν" ,δεν είναι δυνατόν εκ των πραγμάτων να προκύψει από ένα απόγευμα σε ένα σκοπευτήριο.
Αν δεν το φέρεις στα μέτρα σου, αν δεν σου πέσει στο νερό, αν δεν το κυνηγήσεις με -10, με +40, αν δεν ρίξεις από 28 μέχρι 42 γρ, αν δεν σκουριάσει για να δεις τα όρια του, αν δεν ρίξεις φυσίγγια στα 900bar με 25 βαθμούς, αν δεν δοκιμάσεις 2-3 τύπων τσοκ, αν δεν ρίξεις καλοκαίρι στο σκοπευτήριο μια πούλα σερί να βράσει η κάννη και να δεις αν λιώνει το πλαστικό εκεί που ακουμπάει πάνω της, αν δεν δεις τουφεκιες πάνω σε θηράματα για να συγκρίνεις τις τουφεκιες του με αυτες του διπλανού σου, αν δεν ρίξεις ατσάλινα, αν...αν...αν..., δεν μπορείς να πεις ότι δεν κάνει ακόμα και για το πιο φθηνό τούρκικο.

Πρέπει να φας πολύ τα μούτρα σου για να πεις ότι ένα όπλο είναι μάπα ή ότι δεν κάνει. Το "μάπα" ή το "δεν" ,δεν είναι δυνατόν εκ των πραγμάτων να προκύψει από ένα απόγευμα σε ένα σκοπευτήριο.
Αν δεν το φέρεις στα μέτρα σου, αν δεν σου πέσει στο νερό, αν δεν το κυνηγήσεις με -10, με +40, αν δεν ρίξεις από 28 μέχρι 42 γρ, αν δεν σκουριάσει για να δεις τα όρια του, αν δεν ρίξεις φυσίγγια στα 900bar με 25 βαθμούς, αν δεν δοκιμάσεις 2-3 τύπων τσοκ, αν δεν ρίξεις καλοκαίρι στο σκοπευτήριο μια πούλα σερί να βράσει η κάννη και να δεις αν λιώνει το πλαστικό εκεί που ακουμπάει πάνω της, αν δεν δεις τουφεκιες πάνω σε θηράματα για να συγκρίνεις τις τουφεκιες του με αυτες του διπλανού σου, αν δεν ρίξεις ατσάλινα, αν...αν...αν..., δεν μπορείς να πεις ότι δεν κάνει ακόμα και για το πιο φθηνό τούρκικο.
+1000
Ειναι πολυ παρακινδυνευμενο και αδικο,να κρινουμε απο 5-10 πουλες!

Γιωργο αλλο πραγμα εγινε εκει. Εχεις πμ

Σημερα Σχιστό με το v3 ....τώρα που ήλθε στα μέτρα μου. Εριξα με τα anaconda long range εσκεμμένα να το κάνω πιο δύσκολο με μεσοταπο Sigma 3 και NSI Prima εριξα 2 πουλες....μμμμμ μαμαει!!! Πολυυυυυυ soft shooting ...πούπουλα...καλά καψίματα άλλο τίποτα...μιλαμε καψίματα!!!! Ο γνωστός coach που ήταν παρέα...έχει πάθει πλάκα με το όπλο

Σημερα Σχιστό με το v3 ....τώρα που ήλθε στα μέτρα μου. Εριξα με τα anaconda long range εσκεμμένα να το κάνω πιο δύσκολο με μεσοταπο Sigma 3 και NSI Prima εριξα 2 πουλες....μμμμμ μαμαει!!! Πολυυυυυυ soft shooting ...πούπουλα...καλά καψίματα άλλο τίποτα...μιλαμε καψίματα!!!! Ο γνωστός coach που ήταν παρέα...έχει πάθει πλάκα με το όπλο
:):):):):).RESPECT..RESPECT..RESPECT.

Χρωστας κερασμα σε μπαρακι!!!

Μια χαρα τα παει η αμερικανα βλεπω..... Ερωτηση κρισης... Τολη αν καταλαβα καλα η vinchi ειναι tuned.... Πιστευεις οτι αμα πειραξεις τον κωνο στο v3 θα φυγει πολυ προς το καλυτερο???

Μια χαρα τα παει η αμερικανα βλεπω..... Ερωτηση κρισης... Τολη αν καταλαβα καλα η vinchi ειναι tuned.... Πιστευεις οτι αμα πειραξεις τον κωνο στο v3 θα φυγει πολυ προς το καλυτερο???
Όχι γιατί απ ότι μ είπε ο οπλουργος...ειναι είδη tuned...7 πόντους

Πάντως κάτι που μουχει κάνει εντύπωση είναι πως με το όπλο έχω ρίξει καμιά 200 φυσίγγια σχεδόν όλα σκοπευτήριο, αρκετά μεσοταπα που συνήθως μολυβδωνουν την κάννη αρκετά. Εεεε ή κάννη αν και αχρωμιωτη ειναι καθρέπτης χωρίς να την έχω καθαρίσει καθόλου!!

Πάντως κάτι που μουχει κάνει εντύπωση είναι πως με το όπλο έχω ρίξει καμιά 200 φυσίγγια σχεδόν όλα σκοπευτήριο, αρκετά μεσοταπα που συνήθως μολυβδωνουν την κάννη αρκετά. Εεεε ή κάννη αν και αχρωμιωτη ειναι καθρέπτης χωρίς να την έχω καθαρίσει καθόλου!!

Πολύ καλό αυτό Τόλη ιδίως για όσους διστάζουν για την αγορά του λόγω συχνού καθαρισμού όπως λένε για τις αχρωμίωτες.
εκτός αν ήταν θέμα φυσιγγίων αλλά πάλι για μεσόταπα περιμένεις βρωμιά όπως και να 'χει.

Τολι τον μηχανισμό αερίων τον έχεις καθαρίσει στα 200 φυσίγγια; αν όχι από μαυρίλα τι λέει;

Τολι τον μηχανισμό αερίων τον έχει μαυρίσει στα 200 φυσίγγια; αν όχι από μαυρίλα τι λέει;
Όχι καθόλου και ούτε πρόκειται...μόνο την κάννη αν πάω κάπου με υγρασία. Από μαυριλα λίγο γύρω από τα πιστονακια.... αναμενόμενο ομως

Status
Not open for further replies.
Back