ΦΙΛΕ BenΜαπα
Γραφτηκες πριν 10 μέρες για να κανείς πλάκα ή να συμμετέχεις θετικά σε ενα διάλογο με φίλους κυνηγούς και σκοπευτές;;;
Και όταν λέω "θετικά" θεωρω πως και οι αρνητικές κριτικές ειναι καλοδεχούμενες.
Αλλα σκέτα "μάπα" "ΑΣΤΑ να πάνε" κτλ δείχνουν κακή προαίρεση.
Αφού μας γράφεις πως ...κυνηγάνε οι Αμερικανοί, δεν μας λες με στοιχεία και αναλυτικά τι δεν σου άρεσε στην V3 για να ξεκινήσει μια αντιπαράθεση επιχειρημάτων και όχι ....αερίων;;
Δεν είμαι διαχειριστής αλλα με ...χαλάνε τέτοιες προσεγγίσεις.
Αν απλώς δεν είχες χρονο ή σε παρεξήγησα να απολογηθώ, ευχαρίστως.
Και εγώ είχα γράψει επιφυλάξεις παλαιότερα αλλα θα μιλήσω μόνο με στοιχεία όταν εχω.
Μεχρι τότε μένω με τις δημοσιεύσεις έγκυρων και έγκριτων δημοσιογράφων του εξωτερικού που εχω και εγώ αναρτήσει.
Όπως γράφει και κάποιος φίλος παραπάνω, θα ήταν ηλίθιοι στην REM να βγάλουν όπλο που θα μπορεί ένας μέτριος ( Κυνηγος στην Ευρωπαϊκή επαρχία να τους το βγάλει άχρηστο επειδή έριξε λίγα Φυσσιγγια στο ...πανηγύρι!!!!!
(Καμμία μπιχτη για την επαρχία, ή την Ευρώπη/Ελλαδα. Εννοώ οτι τα νέα όπλα οι εταιρίες τα δίνουν για εξοντωτικές δοκιμές σε επαγγελματίες για εξέλιξη πριν την τελική παραγωγή)
ΜΠΟΡΕΙΣ εύκολα να μου επιτεθεις ή να συνεχίσεις στο ίδιο στυλ. Ειναι το ποιο εύκολο. Πιστεύω οτι θα κανείς το λίγο δυσκολότερο.
Ζεστες κάνες να έχεις.