Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αααα και κάτι που ξέχασα. Τα anaconda βιδωναν πολύ ανετα και σωστά...ΑΛΛΑ τα μαμά πολυυυυυυ σφιχτά παρά πολύ σφιχτά να μπουν-βγουν

Σημερα μίλησα με αντιπροσωπεία , V3 ξανά απο ....Δεκέμβριο ;;; ...Αφού τσακωθήκαμε στο τηλέφωνο ( για μια ακόμα φορα οτι δεν φταίνε αυτοί ,,, το ίδιο τροπάριο ) του ειπα οτι δεν θα ξανά ασχοληθώ με την συγκεκριμένη μάρκα . Κι πολυ ασχολήθηκα. 7 μήνες . Αντε γεια .

Toλι ολα καλα, μονο που το Vinci ειναι tuned και η V3 του κουτιου
φιλε Παυλο αυτό το εχουν γραψει και αλλοι φιλοι πιο παλια , συγγνωμη που ανακατεύομαι με ξενα οπλα , αλλα όταν συγκρινουμε δυο οπλα πρεπει να εχουν περιπου τις ιδιες προδιαγραφες , η γνωμη μου είναι ότι το V3 είναι tuned και η vinci ελαχιστα βελτιωμενη

Πεσ στα αμερικανάκια να κάνουν ένα κυνήγι με ΜΑΣ και θα φύγουν τρέχοντας αυτοί κυνηγάνε και ντουφεκανε στα 15 μέτρα και Μόνο 2κιλα πουλιά με magnum Kai heavyshot φυσίγγια

Πεσ στα αμερικανάκια να κάνουν ένα κυνήγι με ΜΑΣ και θα φύγουν τρέχοντας αυτοί κυνηγάνε και ντουφεκανε στα 15 μέτρα και Μόνο 2κιλα πουλιά με magnum Kai heavyshot φυσίγγια

Όχι φίλε το όπλο δοκιμάστηκε με μολύβι για Φασιανό και σκοπευτήριο. Από δω μέσα το έχει δοκιμάσει ο Τολις με διαφορά φυσίγγια. Αν θέλετε ποσταρετε και εσείς για να συγκρινουμε

Ρε φίλε άμα λεσ φασιανο καλύτερα μιλα για φελιζολ το όπλο είναι πολύ μάπα να χερεσαι που έχεις αυτό το όπλο που κυνυγασ είναι μεγάλη επιτυχία

Φίλε Μπεν συζήτηση κάνουμε δεν υπάρχει παρεξήγηση. Ο άγριος Φασιανός είναι πολύ σκληρό πουλί και θέλει 5αρι. Ο ήμερος πέφτει και με πασατέμπο.
Το όπλο μου το ξέρεις και τι απόδοση έχει. Παρόλα αυτά θα αγοράσω και τη V3 για βάλτο βασικά

Αν δεν την θέλει ο φίλος σου να μου την πουλήσει που θέλω μία ακόμη. Δλδ τι πορισμα βγαλατε 2 άτομα στο σκοπευτήριο σε μία ημέρα και δεν σας άρεσε;; Αν βρίζουμε και κρίνουμε κάτι να το λέμε με ντοκουμέντα και όχι με αερολογιες

Status
Not open for further replies.
Back