Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Eχεις δικιο. Θα δοκιμασω με μεγαλο καταστημα της Αθηνας, πελατη του Διαμαντοπουλου
Θα σου πρότεινα να μην είναι και πολύ μεγάλο κατάστημα .. ;) Ένα μεσαίου βεληνεκούς κατάστημα έχει μεγαλύτερη ανάγκη την προκαταβολή του ... Παύλου. Επίσης μια ιδέα που μου ήρθε στο μυαλό είναι να έρθεις σε επαφή με τον Τόλη. Αφού ο Τόλης επιθυμεί να αγοράσει άλλο ένα όπλο, θα πρότεινα να εμφανίσετε μαζί στον ίδιο μαγαζάτορα την επιθυμία για αγορά δύο όπλων μέσω ενός αγοραστή. Ένα όνομα που παραγγέλνει δύο προϊόντα, έχει μεγαλύτερο "βάρος" από μεμονωμένες παραγγελίες.

Ρε που φτασαμε ρε φουστη μου, να θελουμε ενα απλο οπλο κ να κανουμε ολοκληρες ιστοριες για να το αποκτησουμε... .hair.

Αρι αυτο εγινε μονο γιατι η ζητηση ειναι μεγαλυτερη της παραγωγης. Η Remington ειναι ακομη πισω στα οπλα με πλαστικη βαση γυρω στα 40000 οπλα παραγγελιες στην Αμερικη και καθυστερει κανα εξαμηνο τη ξυλινη που και εκει περιμενει πολυς κοσμος. 70000 οπλα πουλησε μεχρι τωρα πολυ πιο πανω αποτι ειχαν υπολογισει.

Τι γινετε ρε παιδια κοκαινη θα αγωρασετε?

Αστα εχει καταντισει σαδομαζοχιστικο το ολο ζητημα. Να του λες παρε τα λεφτα και κρατα μου το οπλο να σε δειωχνει και την αλλη βδομαδα φτου και απο την αρχη.fiurius.

Τόλι το V3 είναι?
Πως μέτρησες τον κώνο?
Ναι το V3 και μετρησα την αρχή κ τέλος του σκούρου κομματιού "με το μάτι" με ψιλό χαρακακι.
Ο αυλός....μμμ θα πρεπε να είναι 18,55 απ ότι έχω διαβάσει σε 2-3 αρθρα, αλλά ο παυλος μ έστειλε ένα άρθρο που τον δείχνει 18.65 ....

Last edited by a moderator:
Ρε που φτασαμε ρε φουστη μου, να θελουμε ενα απλο οπλο κ να κανουμε ολοκληρες ιστοριες για να το αποκτησουμε... .hair.

Aστα Αρι, πλανα, στρατηγικες και δεν συμμαζευεται σε δυο, τρια ταμπλο ταυτοχρονα. Ουτε απο χρυσαφι να ητανε!!!

Νομιζω την πατησανε με τη ζητηση. Φερανε 10 οπλα και η αγορα ζητουσε 200 για την ωρα. Μετα δεν ειχανε διαφανη διαδικασια ποιος θα πρωτοπαρει αυτα τα 10 οπλα. Αυτος που το εκλεισε απο καιρο, αυτος που προπληρωσε η οποιος προλαβε τον κυριον ειδε. Μαλλον φυγανε σε φιλους και μεγαλους πελατες του καταστηματος.
Περνοντας σημερα το προι απο κηνηγομαγ. της Κερκυρας για μια παραγγελια, ΤΙ βλεπω μπροσταμου????? Παυλο???? την V3. Αμεσος σκευτηκα θα την πληρωσω και θα περ. τον Παυλο να ερθει, Αλλα μπενοντας και ροτοντας κατευθηαν μου ειπε οτι ειναι παραγγελια και τον γολγοθα που τραβηξε για να την φερη.Μαλον ειχε δηκιο οΓιωργος που σου ειπε για τα μικρα μαγαζια.

Περνοντας σημερα το προι απο κηνηγομαγ. της Κερκυρας για μια παραγγελια, ΤΙ βλεπω μπροσταμου????? Παυλο???? την V3. Αμεσος σκευτηκα θα την πληρωσω και θα περ. τον Παυλο να ερθει, Αλλα μπενοντας και ροτοντας κατευθηαν μου ειπε οτι ειναι παραγγελια και τον γολγοθα που τραβηξε για να την φερη.Μαλον ειχε δηκιο οΓιωργος που σου ειπε για τα μικρα μαγαζια.

Παιρνω το Νικο το Zωχιο αμεσως τηλεφωνο. Μην μου πεις οτι την ειδες σε camo, θα χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο

Λοιπον μιλησα με το μαγαζι στη Κερκυρα. Μια μαυρη του στειλανε με τα χιλια ζορια και αυτη ηθελαν να την παρουν πισω τελικα. Οι τιμες ανεβηκαν απο τον αντιπροσωπο λογω μεγαλης ζητησης και προβλεπω οτι θα ξαναανεβουν. Στην αρχη και πριν ελθουν τα οπλα συζητουσαν 100 Ευρω χαμηλοτερα. Για νεα παραγγελια ακουσε απο Δεκεμβρη. Ευτυχως ειμαι στη waiting list για την camo.

"παραθετω κοινο κειμενο απο αλλο post"
Οσο αφορα το V3 τα anaconda αν και LONG-MID …είναι πολύ κοντα μεταξυ τους σαν 2* κ 3* θα τα ελεγα απ ότι ειδα…. Πολύ καλες κατανομες και συγκεντρωσεις ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟ VINCIισως ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ το VINCI….. οποτε Παυλο ειτε το εργαλειο μου απλα κενταει ,…. Ειτε το V3 ειναι σε ονομαστικη συσφιξη και όχι κατι αστρονομικο που φανταζομασταν!

Εριξα μια πουλα με το anaconda Mid range, αν και το οπλο θελει cast on , και ηταν η πρωτη φορα που το εριξα σκοπευτηριο , καταφερα 16 πιατακια , ωραιο swing και γραμμη, ΔΕΝ ειναι καθολου βαρη , ανακρουση χαμηλη ακομη και με τα 35αρια superkill και 24 βαθμους , στα 35αρια ηταν λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο πιο μαλακο απο το vinci.
Η παπια ΜΟΝΟ αν ειναι πολυ σφιχτη δεν εχει τζογο ... απειροελαχιστο μεν αλλα εχει, κοινο ομως στα remington,

Η σκανδαλη ειναι πολυ αμμεση . ΑΛΛΑ μαλλον λογο αμερικανικου κανονισμου στην αρχη εχει ενα πολυ μικρο νεκρο κομματι , μετα ομως ειναι αμμεση , εν ολιγης για τα λεφτα του μια χαρα ειναι ...θα επρεπε να ηταν κανα 150-200 ομως φθηνοτερο , δλδ κοντα στη Μ2 .... την ποιοτητα της καννης θα την δω και στο κυνηγι , αλλα δεν μπορω να πω οτι ειδα κατι το ουαουυυυυ ... θα δειξει στην χρηση αχαχα

Last edited:
"παραθετω κοινο κειμενο απο αλλο post"
Οσο αφορα το V3 τα anaconda αν και LONG-MID …είναι πολύ κοντα μεταξυ τους σαν 2* κ 3* θα τα ελεγα απ ότι ειδα…. Πολύ καλες κατανομες και συγκεντρωσεις ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟ VINCIισως ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ το VINCI….. οποτε Παυλο ειτε το εργαλειο μου απλα κενταει ,…. Ειτε το V3 ειναι σε ονομαστικη συσφιξη και όχι κατι αστρονομικο που φανταζομασταν!

Εριξα μια πουλα με το anaconda Mid range, αν και το οπλο θελει cast on , και ηταν η πρωτη φορα που το εριξα σκοπευτηριο , καταφερα 16 πιατακια , ωραιο swing και γραμμη, ΔΕΝ ειναι καθολου βαρη , ανακρουση χαμηλη ακομη και με τα 35αρια superkill και 24 βαθμους , στα 35αρια ηταν λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο πιο μαλακο απο το vinci.
Η παπια ΜΟΝΟ αν ειναι πολυ σφιχτη δεν εχει τζογο ... απειροελαχιστο μεν αλαλ εχει, κοινο ομως στα remington,

Η σκανδαλη ειναι πολυ αμμεση . ΑΛΛΑ μαλλον λογο αμερικανικου κανονισμου στην αρχη εχει ενα πολυ μικρο νεκρο κομματι , μετα ομως ειναι αμμεση , εν ολιγης για τα λεφτα του μια χαρα ειναι ...θα επρεπε να ηταν κανα 150-200 ομως φθηνοτερο , δλδ κοντα στη Μ2 .... την ποιοτητα της καννης θα την δω και στο κυνηγι , αλλα δεν μπορω να πω οτι ειδα κατι το ουαουυυυυ ... θα δειξει στην χρηση αχαχα

Toλι ολα καλα, μονο που το Vinci ειναι tuned και η V3 του κουτιου

Status
Not open for further replies.
Back