Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παρτε μια BENELLI xαλαστε και 100 ευρα στην κανη να λησετε το προβλημασας. ΑΜΑ θετε γραψτε πανω remington..sarcastic.Λιπον.να σοβαρευτουμε τορα.ειμαι σηγουρος 100% οτι η ρεμ. εχει κανει πολλη καλη δουλεια.Οχι κατι εξοπραγματικο αλλα καλη δουλεια.ΠΗΣΤΕΥΩ οτι αν εχει κανει μαλ.... θα ειναι και το τελος τησ στα οπλα κηνηγετικα.

Agapitoi sinadelfoi to sigekrimeno oplo v3 dwkimastike sto skopeftirio ths kerkiras me plithora melwn kai to oplo to proskinisa paroti kinigaw ta teleftaia 10 xronia thn 11-87 den antimetopisa kanena provlima dwkimazontas thn v3 se polous tipous fisigiwn kai gramariwn emina ekpliktos me thn katanomi thn diatrisi kai ton kainourgio mixanismo aeriwn
Όταν το δοκιμάσαμε

δεν ήσουν εκεί

Last edited:
Όταν το δοκιμάσαμε

δεν ήσουν εκεί
Δηλαδή την τέταρτη το όπλο γαμαγε και την κυριακη εκλανε ...μάλλον ben κάποιο θέμα έχεις και είσαι αρνητικός...ειδικά για κάτι που πολύ πιθανόν δεν το χεις πιάσει καν στα χέρια σου και λες $_@$& σε σάιτ που διαβάζουν πολύ μελλοντικοί αγοραστές.

Θα σας παρακαλουσα να πεσουν οι τονοι και να σταματησουν οι χαρακτηρισμοι σε προσωπικες αναφορες. Σεβασμος στις αποψεις των αλλων. Παραθετουμε τα επιχειρηματα μας και γινεται μια ομορφη κουβεντα. Ο καθενας μετα βγαζει τα συμπερασματα του.
Ευχαριστω

Last edited by a moderator:
Ρε φίλε άμα λεσ φασιανο καλύτερα μιλα για φελιζολ το όπλο είναι πολύ μάπα να χερεσαι που έχεις αυτό το όπλο που κυνυγασ είναι μεγάλη επιτυχία
Συγνωμη φιλε αλλα το οπλο πως το δοκιμασατε....και ειδατε που ειναι μαπα

Δηλαδή την τέταρτη το όπλο γαμαγε και την κυριακη εκλανε ...μάλλον ben κάποιο θέμα έχεις και είσαι αρνητικός...ειδικά για κάτι που πολύ πιθανόν δεν το χεις πιάσει καν στα χέρια σου και λες $_@$& σε σάιτ που διαβάζουν πολύ μελλοντικοί αγοραστ

Πια επίσημη δοκιμή
Επειδή τυγχάνει να είμαι πολύ πιθανόν ο πρώτος που το πήρε και το έριξε ελλαδα...δοκιμάστηκε στο Σχιστό και ήταν άψογο σε βολές και χειρισμό. Επίσης με λίγη δοκιμή στο κυνηγι όλα οκ.
Επίσης έχει δοκιμαστεί από αρκετούς αμερικανούς αρθρογράφους και πελάτες...εσύ και ή παρέα σου ακόμη ΔΕΝ γραφεις τι είδατε και δεν σας αρεσε

Το ντουφεκισα το όπλο και απλός λέω τι γνώμη μου
Δηλαδη....τι ειδες η μαλλον τι σε ξενισε....το βαρος του,η λειτουργεια του,το πιασημοτου,η βλητικες αποδοσεις του,

Εγω προσωπικά που διαβάζω της απόψεις σας για την V3 βρε παιδιά δεν έβγαλα συμπέρασμα . Συγνώμη κιόλας . Περίμενα να δω καμία σοβαρή ανάρτηση για το οπλο αλλα... κρίμα που δεν μπόρεσα να το αποκτήσω. Η αντιπροσωπεία εδω οντος ειναι για κλοτσιες ... τι να πεις..! Οποίος το εχει δοκιμάσει ας μας πει κάτι για το οπλο ,κάι τι του αρεσε και τι οχι . Αλλιώς θα μείνω με την 11-87 premier &SX3.

Εγω προσωπικά που διαβάζω της απόψεις σας για την V3 βρε παιδιά δεν έβγαλα συμπέρασμα . Συγνώμη κιόλας . Περίμενα να δω καμία σοβαρή ανάρτηση για το οπλο αλλα... κρίμα που δεν μπόρεσα να το αποκτήσω. Η αντιπροσωπεία εδω οντος ειναι για κλοτσιες ... τι να πεις..! Οποίος το εχει δοκιμάσει ας μας πει κάτι για το οπλο ,κάι τι του αρεσε και τι οχι . Αλλιώς θα μείνω με την 11-87 premier &SX3.
Νικο αν διαβασεις ολες τις αναρτησεις θα βρεις σοβαροτατες αναφορες για τη V3 οπως και ενδιαφεροντα liks

Από την δοκιμή του Τόλη πάντως εμένα μια χαρά μου άρεσαν οι τουφεκιες τις v3. Κοίτα στις ποιο πίσω σελίδες φίλε.

Παιδια το οπλο περα απο την τσιμπιμενη του τιμη ...εχει ολα οσα το διαφημιζουν. απλα επειδη τοχω δωσει σε φιλο να μου φερει το κοντακι απο Δευτεαρ θα το εχω στα χερια μου. Φιλος γνωστης του χωρου και δασκαλος που το ριξε .... του αρεσε πολυ!!!!!!!!!!! :-) :-)

Status
Not open for further replies.
Back