Θα κανε ίσα με 3 χρόνια να βγει;;; Κοίτα με το vinci δεν τοχα σε αυτό το βαθμό.Αυτό που λες είναι κ θέμα φυσιγγίων κ θέμα αέρα..
Πάντως λογικότατο μου ακούγετε.Τι το ήθελες δεξι??.xm.
Βιαστηκες,Δεν περίμενες να έρθει ν3 left hand..
Τι φταιω εγώ μωρέ αν σκορπαει απ τα πρώτα 500 φυσίγγιαAκομη δεν το πηρες και το ξεχαρβαλοσες τρομαρα σου..shoot.
Παλια ειχαν λαμαρινοβιδες. Τορα εξεληχτηκαν και εβαλαν αλενοβιδες.....ΒΕΒΑΙΑ!!! Προτοποριακα πραγματα.Τι φταιω εγώ μωρέ αν σκορπαει απ τα πρώτα 500 φυσίγγια
και ειναι σε αμερικανικο "κεφαλι" δεν κανουν τα δικα μας αλλενακια ..ετρεχα σε φιλο με συνεργειο ΙΧ να μου τις σφιξει .... και η αλλη ειχε ψιλολασκαρει.... ελπιζω να μη μου φυγει κανα κλειστρο μονο αχαχαχαχαΠαλια ειχαν λαμαρινοβιδες. Τορα εξεληχτηκαν και εβαλαν αλενοβιδες.....ΒΕΒΑΙΑ!!! Προτοποριακα πραγματα.
Τολη κάθε 10 τουφεκιές θα κοιτάς τις βίδες! Είμαι σίγουρος.....και ειναι σε αμερικανικο "κεφαλι" δεν κανουν τα δικα μας αλλενακια ..ετρεχα σε φιλο με συνεργειο ΙΧ να μου τις σφιξει .... και η αλλη ειχε ψιλολασκαρει.... ελπιζω να μη μου φυγει κανα κλειστρο μονο αχαχαχαχα
βρε ειχε μαυριλα ...αλλα οχι σαν μπερετα, παντως για θεμα γρατζουνιων, οχι το εχουν βελτιωσει δεν εχει αιχμες καθολουΕγω οταν καθ. την ρεμι. Οταν τελ. τα χερια μου ειναι λες και καθαρισα καυστηρα πετρελαιου.ΚΑΙ γδαρμενα.
Με το καλο στα χερια σου,Παυλο!Εκανα τα χαρτια μου, ειχα μια απιςτευτη ταλαιπωρια για δυο χαρτοςημα των 3 €, εδωσα και μια γερη προκαταβολη στον οπλοπωλη μου να την καπαρωσω και συμφωνα με τον αντιπροσωπο την περιμενουμε να ελθει Ελλαδα στις 7 με 8 του Νοεμβρη, αν βεβαια το πλοιο βρει το λιμανι του Πειραια με τη μια.
Remington V3, 28 ιντσες, σε παραλλαγη βαλτου.
Τιμη ακομα δεν ξερω αλλα υπολογιζω να μας πιασει το πισινο και με τα δυο χερια λογω ζητησης.
Υποψη,οι κ@λες πληρωνονται!
Εκανα τα χαρτια μου, ειχα μια απιςτευτη ταλαιπωρια για δυο χαρτοςημα των 3 €, εδωσα και μια γερη προκαταβολη στον οπλοπωλη μου να την καπαρωσω και συμφωνα με τον αντιπροσωπο την περιμενουμε να ελθει Ελλαδα στις 7 με 8 του Νοεμβρη, αν βεβαια το πλοιο βρει το λιμανι του Πειραια με τη μια.
Τιμη ακομα δεν ξερω αλλα υπολογιζω να μας πιασει το πισινο και με τα δυο χερια λογω ζητησης.
Αν θες την παραλαμβ. Εγω και την περνεις στρομενη οταν ξαναερθεις..pop.Εκανα τα χαρτια μου, ειχα μια απιςτευτη ταλαιπωρια για δυο χαρτοςημα των 3 €, εδωσα και μια γερη προκαταβολη στον οπλοπωλη μου να την καπαρωσω και συμφωνα με τον αντιπροσωπο την περιμενουμε να ελθει Ελλαδα στις 7 με 8 του Νοεμβρη, αν βεβαια το πλοιο βρει το λιμανι του Πειραια με τη μια.
Γράφω κατευθείαν από το μαγαζί. Έδωσα στο Ζωχιο μια κλειστή λίστα με τα ονόματα των Κερκυραίων του ΗL. Mόνο αυτοί θα έχουν το δικαίωμα να το ακουμπάνε όσο λοιπω. Όσο για το στρώσιμο κάτσε να σκεφτώ κάποιο ακριβό αντάλλαγμα και θα σου απαντησω.Αν θες την παραλαμβ. Εγω και την περνεις στρομενη οταν ξαναερθεις..pop.