Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το κατάχαρηκα το v3 σήμερα...εριξα σχεδόν 100 φυσίγγια και ή κάννη απίστευτο αλλά είναι πεντακάθαρη!!

Αλλά...με χάλασε ένα σημείο. Όπως ελυνα την παπια στο φεύγα....έπεσε κάτω μία μικρή αλλενοβιδα!!! Ευτυχώς που την είδα. Απαραδεκτο πιστεύω .hair.

Αυτό που λες είναι κ θέμα φυσιγγίων κ θέμα αέρα..
Πάντως λογικότατο μου ακούγετε.Τι το ήθελες δεξι??.xm.
Βιαστηκες,Δεν περίμενες να έρθει ν3 left hand...sarcastic.
Θα κανε ίσα με 3 χρόνια να βγει;;; Κοίτα με το vinci δεν τοχα σε αυτό το βαθμό.

Το κατάχαρηκα το v3 σήμερα...εριξα σχεδόν 100 φυσίγγια και ή κάννη απίστευτο αλλά είναι πεντακάθαρη!!

Αλλά...με χάλασε ένα σημείο. Όπως ελυνα την παπια στο φεύγα....έπεσε κάτω μία μικρή αλλενοβιδα!!! Ευτυχώς που την είδα. Απαραδεκτο πιστεύω .hair.

Aκομη δεν το πηρες και το ξεχαρβαλοσες τρομαρα σου..sarcastic..sarcastic..shoot.

Παλια ειχαν λαμαρινοβιδες. Τορα εξεληχτηκαν και εβαλαν αλενοβιδες.....ΒΕΒΑΙΑ!!! Προτοποριακα πραγματα..yelling.
και ειναι σε αμερικανικο "κεφαλι" δεν κανουν τα δικα μας αλλενακια ..ετρεχα σε φιλο με συνεργειο ΙΧ να μου τις σφιξει .... και η αλλη ειχε ψιλολασκαρει.... ελπιζω να μη μου φυγει κανα κλειστρο μονο αχαχαχαχα

και ειναι σε αμερικανικο "κεφαλι" δεν κανουν τα δικα μας αλλενακια ..ετρεχα σε φιλο με συνεργειο ΙΧ να μου τις σφιξει .... και η αλλη ειχε ψιλολασκαρει.... ελπιζω να μη μου φυγει κανα κλειστρο μονο αχαχαχαχα
Τολη κάθε 10 τουφεκιές θα κοιτάς τις βίδες! Είμαι σίγουρος.....

Εγω οταν καθ. την ρεμι. Οταν τελ. τα χερια μου ειναι λες και καθαρισα καυστηρα πετρελαιου.ΚΑΙ γδαρμενα.
βρε ειχε μαυριλα ...αλλα οχι σαν μπερετα, παντως για θεμα γρατζουνιων, οχι το εχουν βελτιωσει δεν εχει αιχμες καθολου

Εκανα τα χαρτια μου, ειχα μια απιςτευτη ταλαιπωρια για δυο χαρτοςημα των 3 €, εδωσα και μια γερη προκαταβολη στον οπλοπωλη μου να την καπαρωσω και συμφωνα με τον αντιπροσωπο την περιμενουμε να ελθει Ελλαδα στις 7 με 8 του Νοεμβρη, αν βεβαια το πλοιο βρει το λιμανι του Πειραια με τη μια. .yelling.
Remington V3, 28 ιντσες, σε παραλλαγη βαλτου.
Τιμη ακομα δεν ξερω αλλα υπολογιζω να μας πιασει το πισινο και με τα δυο χερια λογω ζητησης.

Εκανα τα χαρτια μου, ειχα μια απιςτευτη ταλαιπωρια για δυο χαρτοςημα των 3 €, εδωσα και μια γερη προκαταβολη στον οπλοπωλη μου να την καπαρωσω και συμφωνα με τον αντιπροσωπο την περιμενουμε να ελθει Ελλαδα στις 7 με 8 του Νοεμβρη, αν βεβαια το πλοιο βρει το λιμανι του Πειραια με τη μια. .yelling.
Τιμη ακομα δεν ξερω αλλα υπολογιζω να μας πιασει το πισινο και με τα δυο χερια λογω ζητησης.
Με το καλο στα χερια σου,Παυλο!
Ελπιζω να μη στον πιασει πολυ!:)
Υποψη,οι κ@λες πληρωνονται!.sarcastic.

Παύλε με το καλό να έρθει! Φαντάζομαι την αγωνία σου μέχρι να την πάρεις στα χέρια σου αφού το περιμένεις εδώ και καιρό! .shake.

Μακάρι να έλθουν βρε Παυλο...το πιασοκωληκι ειναι σίγουρο :(
Και εγώ θέλω άλλα 2 για φίλους έχω μιλήσει με ΚΑΛΚΑΤΖΑΚΟ...να δούμε!!
...εμαθα ότι στο πλοίο εβαλαν νέο gps ,.... όποτε θα το βρει το λιμάνι .sarcastic.

Τιμή αν κρίνω από τα €1210 που έδωσα εγώ
... λογικα +€150 για το camo άρα κοντά στο €1400 την βλέπω, εκτός αν άκουσε για το κραξιμο και μειώσει τιμές που δε νομίζω φίλε.
Πάντως ή ποιότητα των πλαστικών...είναι ντενεκες εεεε καμιά σχέση με του vinci και δυστυχώς και εχθες πάλι έφαγα αέρια και μπαρουτιλα στα μάτια με μονοβασικα φυσίγγια. Οπότε οι μελλοντικοι αριστερόχειρες ναχουν το νου τους

Αν θες την παραλαμβ. Εγω και την περνεις στρομενη οταν ξαναερθεις..pray to God.:D:D.pop.

Αν θες την παραλαμβ. Εγω και την περνεις στρομενη οταν ξαναερθεις..pray to God.:D:D.pop.
Γράφω κατευθείαν από το μαγαζί. Έδωσα στο Ζωχιο μια κλειστή λίστα με τα ονόματα των Κερκυραίων του ΗL. Mόνο αυτοί θα έχουν το δικαίωμα να το ακουμπάνε όσο λοιπω. Όσο για το στρώσιμο κάτσε να σκεφτώ κάποιο ακριβό αντάλλαγμα και θα σου απαντησω.

Status
Not open for further replies.
Back