Τα beretta να μην γράφουν εδώ παρακαλώ
Βρε Παυλο 3* με ατσάλι = full με μολύβι
Τα beretta να μην γράφουν εδώ παρακαλώ
.xm.Χωρίς να' χω δοκιμάσει ποτέ ατσάλινα...μου φαίνεται αρκετά ανομοιόμορφη η κατανομή...
Τolis ριξε μια με τη vinci γιατι σαν πολυ θαρρος εχουν παρει κατι berretogloyΤα beretta να μην γράφουν εδώ παρακαλώ
Βρε Παυλο 3* με ατσάλι = full με μολύβι
Οχ οχ οχ. Τι βλεπουν τα ματακια μου???τι ελατηριακια ειναι αυτα???τι ψιψιψινια??? Παυλοοοοοοο μην ρηξεις τα ΑΟ με αυτο το οπλοοοοοοο!!!!
Παύλο είσαι πρώτος!
συστημα αεριων τυπου Versa max φιλε , συστημα που ειχα βγαλει η μπενελι στο Μ4 , τα δυο ελατήρια αριστερα δεξια του κλειστρου κανουν την επαναφορα, στην θεωρια το πιο αξιοπιστο συστημα αεριων σε λειοκαννο οπλο , στην πραξη θα δουμεη ουρά από το κλείστρο πάπαλα ;
Παύλο έχεις συνηθίσει να βλέπεις όπλα με ελατήριο στο κοντάκι!η ουρά από το κλείστρο πάπαλα ;
Ακριβως εκει ειναι η διαφορα. Ολες οι αλλες καραμπινες εχουν το ελατηριο στο κοντακι. Στη V3 μπορεις να το βγαλεις και για καθαρισμα χωρις πολλη φασαρια.Παύλο έχεις συνηθίσει να βλέπεις όπλα με ελατήριο στο κοντάκι!
Οχ οχ οχ. Τι βλεπουν τα ματακια μου???τι ελατηριακια ειναι αυτα???τι ψιψιψινια??? Παυλοοοοοοο μην ρηξεις τα ΑΟ με αυτο το οπλοοοοοοο!!!!
Το καλο ειναι οτι αν γινη κατι τα αλαζεις αμεσα, δεν χρ. να λυσεις τηποτε.Μην τρελλαινεσαι. Τετοια ελατηρια εχεις κι εσυ στο κοντακι, που κανουν την ιδια δουλεια. Στη V3 το βγαζεις ευκολα και το καθαριζεις. Εχεις δει μηπως το δικο σου πως ειναι μετα απο ενα χρονο βαλτοκυνηγι?
Νομιζω εχει κοντα στα 1000 δολάρια . Οχι 550. Το διαφημίζουν για οπλο κατω των 1000 δολαρίων . Κάπου στα 900 αν θυμάμαι καλα εχει στην Αμερική .Ρε παιδιά τι κλέφτες είναι οι αντιπρόσωποι....όπλο των €550 στην Αμερικανική αγορά το V3 ...και εδώ ρε παιδιά €1310 (-5%) .... Μα καλα +130% !!!!!!