Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι απο αυριο....σημερα τι θα κανεις;.sex hard.παρε και τις δυο μαζι σου βρες και ενα βιβλιοπωλειο για χαρτι και φυγε για δοκιμες...ακου αυριο!!!!!! Παρε και κανα φυσιγγι τις προκοπης μαζι σου.sarcastic.
Βρε είμαι ξενυχτης από ψάρεμα...μετά κυνήγι...και το βράδυ ξανά βόλτα...αυριοοοο... Φυσιγγια labro tordo 30

Παιδια το εργαλειο εφυασε!! Μολις παρελαβα, δοκιμες απο αυριο!!!
Τι απο αυριο....σημερα τι θα κανεις;.sex hard.παρε και τις δυο μαζι σου βρες και ενα βιβλιοπωλειο για χαρτι και φυγε για δοκιμες...ακου αυριο!!!!!! Παρε και κανα φυσιγγι τις προκοπης μαζι σου.sarcastic.
Βρε είμαι ξενυχτης από ψάρεμα...μετά κυνήγι...και το βράδυ ξανά βόλτα...αυριοοοο... Φυσιγγια labro tordo 30
γεματο προγραμα μπραβο Τολι...τι εχετε παθει ολοι σας με τα tordo.hair.

Καλοριζικη Τολη,τιμη?
1210 μετρητης Καλκατζακο. αλλα ΔΕΝ υπαρχει αλλο οπλο. 1 εφερε μονο και το χα κλεισει, ηθελα αλλο ενα ..αλλλα δεν του εδωσε ο αντιπροσωπος μιας και τα λιγα που φερε ειναι κλεισμενα. Απο Νοεμβριο και αννννννννν

1210 μετρητης Καλκατζακο. αλλα ΔΕΝ υπαρχει αλλο οπλο. 1 εφερε μονο και το χα κλεισει, ηθελα αλλο ενα ..αλλλα δεν του εδωσε ο αντιπροσωπος μιας και τα λιγα που φερε ειναι κλεισμενα. Απο Νοεμβριο και αννννννννν
Την ατυχία μου μέσα. Τον είχα πάρει πριν κάτι μήνες τον αντιπρόσωπο και του πρότεινα να του προπληρωσω τo όπλο για να μου το κρατήσει. Μου είπε δεν χρειάζεται .fiurius.

Υπομονή Παυλο..... Πάντως έχω κάνει 2 πρωτιές...την πρώτη camo vinci και τώρα το V3 που έφερε ο ΚΑΛΚΑΤΖΑΚΟΣ.... Εγώ ήμουν ο πρώτος αγοραστής...βέβαια με το V3 είμαι ο πρώτος...και ο τελευταίος για την σεζόν αχαχαχ α

Status
Not open for further replies.
Back