Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ειχα συναντησει ενα συναδερφο με μια Σπορτσμαν συνθετικη,μου ειχε πει οτι ηταν ευχαρηστημενος.
Και μένα την έχει ο φίλος μου Σαραντο και μέχρι τώρα του έχει βγάλει πολλά προβλήματα, δεν ξέρω αν πρόκειται για ελαττωματικο όπλο η για έκπτωση της ποιότητας σε αυτό το μοντέλο η ακόμα και ελειπη έλεγχο του τελικού προϊόντος.
Το όπλο είναι αγορασμένο πριν τρία χρόνια και ανάθεμα αν έχει ρίξει δύο κουτιά φυσιγγια, πρώτο πρόβλημα έσπασε ένα σίδερο στη βάση που ελευθερώνει τα φυσίγγια από την αποθήκη, το όπλο στάλθηκε με γεμάτη αποθήκη στον οπλουργο, δεύτερο πρόβλημα με την πρώτη βροχή που έφαγε ξεφλουδισαν πάπια και κοντάκι.

free upload

Να σου πω την αληθεια εκ του ασφαλους,δηλαδη με οπλα αλλα, ετοιμα αμα χρειαστει, θα επαιρνα τη Σπορτσμαν γιατι τα γουσταρω τα Ρεμι,και απο εκει και περα οτι προβλημα βγαλει θα ηθελα να δω κατα ποσο θεραπευσιμα ειναι.Αλλα σαν βασικο αυτογεμη δυσκολα.
17 χρονια η premier που εχω δεν εχει κάνει ποτε εμπλοκή . Τωρα απο κατασταση ...δεν ξέρω να βάλω φωτο . Με άριστα το 10 ειναι μετα απο 17 χρ. Στο 8 Συγουρα θα ελεγα . Ποτε δεν εχει παει οπλουργο .

17 χρονια η premier που εχω δεν εχει κάνει ποτε εμπλοκή . Τωρα απο κατασταση ...δεν ξέρω να βάλω φωτο . Με άριστα το 10 ειναι μετα απο 17 χρ. Στο 8 Συγουρα θα ελεγα . Ποτε δεν εχει παει οπλουργο .
Δεν έχω συναντήσει άλλο αυτογεμες που να διυσταντε τόσο πολύ οι γνώμες..Θα ρωτήσω πχ τεσσαρους κατόχους η δυο θα μου πουν κανένα πρόβλημα κ οι άλλοι δυο οτι τους έκανε εμπλοκές...what.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.Μαλλον καπιοι καθαρίζουν το όπλα τους και καπιοι άλλοι όχι..xm.
Πάντως για τα 17χρ που λες χωρίς εμπλοκη σε πιστεύω απόλυτα,Γιατί ένας γνωστός την εχει παραπάνω κ χωρίς καμιά εμπλοκη.Ενα κ μοναδικό όπλο,όποτε καταλαβενεις τι εχει ρίξει.

Τάσο είναι να σου κάτσει.έχω την 11-87 sportsman και την έχω παει απο πέρδικα μέχρι τσίχλα ορτύκι και οπου μπορείς να φανταστεις. Ποτε εμπλοκή και ποτε οπλουργο.ο μόνος λογος που τη δίνω είναι οτι πλεον τα 3700 με κουράζουν και στο καρτέρι αν και είναι αεροβόλο.αλλά μετα απο κάθε κυνήγι έπεφτε καθάρισμα.τα χρόνια όμως περνάνε και η καθημερινή κούραση παιζει κι αυτή το ρολο της

Εγω θα κρατησω την 11-87, θα παρω καικαμια 10αρια εξωλκεις 2-3 σηδηροδρωμους πιστευω να την βγαλω 5-6 χρωνια.
Γιατί ΦΙΛΕ μου τόση απαισιοδοξία?
Εγώ πάνω απο 10 χρόνια την εχω και εχω αλλάξει μόνο, προληπτικά πάντα, 4-5 λαστιχακια.
Με τέτοιο στοκ βλέπω να βολευόμαστε όλοι

Γιατί ΦΙΛΕ μου τόση απαισιοδοξία?
Εγώ πάνω απο 10 χρόνια την εχω και εχω αλλάξει μόνο, προληπτικά πάντα, 4-5 λαστιχακια.
Με τέτοιο στοκ βλέπω να βολευόμαστε όλοι
Καλο οπλο φυλε μου. Μακαρι ολλα μου τα οπλα να ειχαν τοσο καλες μαμησιες κανες. ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ!!!! ΔΕΝ του δηνο εμπιστ. να παω κην. ταξηδη δηλαδη και να εχω μονο αυτο μαζιμου.

Έχεις δίκιο, η εμπιστοσύνη στο "σύντροφο" σου είτε ειναι άνθρωπος είτε σκύλος είτε όπλο ειναι πάνω απ´ όλα.
Κάλιο γαιδουρόδενε παρά γαϊδούρι γύρευε, η better SAFE than SORRY που λένε οι ...κουτόφραγκοι.
Και εγώ σε ταξίδι παίρνω και την άλλη ..νύφη, Browning A5, με σταθερό Τσόκ 3* που ομως είμαι προκατειλημμένος αρνητικά στο περπατητό ( εχω κακομάθει με ανοιχτό Τσόκ στην 11-87.

Παιδιά από τον αντιπρόσωπο άκουσα την πιο ηλιθια δικαιολογία ever για τα νέα v3.
Είναι λέει στο conteiner μαζί με φυσιγγια.. Το οποίο θα ήταν εδώ 20/7 που μετά έγινε τέλος Αυγούστου... Και ΛΕΝΕ ότι κατά λάθος έστειλαν το conteiner σε άλλη διεύθυνση /κράτος.... Και κάνει γύρω γύρω την Ευρώπη στο πλοίο.... Και μάλλον θα παραλάβουν Οκτωβρίο... Μάλλον!!!! Μα καλά τόσο ψεύτες και ερασιτέχνες

.buy buy. .buy buy. .buy buy. .buy buy. .buy buy. .buy buy. .buy buy. .buy buy. .buy buy. .buy buy.

Παιδιά από τον αντιπρόσωπο άκουσα την πιο ηλιθια δικαιολογία ever για τα νέα v3.
Είναι λέει στο conteiner μαζί με φυσιγγια.. Το οποίο θα ήταν εδώ 20/7 που μετά έγινε τέλος Αυγούστου... Και ΛΕΝΕ ότι κατά λάθος έστειλαν το conteiner σε άλλη διεύθυνση /κράτος.... Και κάνει γύρω γύρω την Ευρώπη στο πλοίο.... Και μάλλον θα παραλάβουν Οκτωβρίο... Μάλλον!!!! Μα καλά τόσο ψεύτες και ερασιτέχνες

Καλα πεστου τον πιστεψαμε. Δεν πιστευω να τα δουμε φετος σε μας ειναι ακομη πανω απο 50000 παραγγελιες πισω στην Αμερικη. Αν δεν κορεσθει εκει η αγορα δεν βλεπω να γινονται εξαγωγες.

Καλα πεστου τον πιστεψαμε. Δεν πιστευω να τα δουμε φετος σε μας ειναι ακομη πανω απο 50000 παραγγελιες πισω στην Αμερικη. Αν δεν κορεσθει εκει η αγορα δεν βλεπω να γινονται εξαγωγες.
Δεν πειράζει Παύλο... Και με το Vinci.... Το περνούν το μάθημα τους τα τρυγωνια εκεί... Εσύ θα φέρεις μαζί την μοντιφα σου... Οπότε καψιμο :)

Φίλε Venetate η sp10 είναι ένα πολύ ειδικό και δυσχρηστο όπλο για τα Ελληνικά δεδομένα.Θα το πρότεινα μόνο σε αυτούς που κυνηγούν παθιασμενα υδροβια στον Εβρο και κυρίως χηνες καθώς και σε αυτούς που αγαπούν τα διαφορετικά όπλα.Βλητικα υπερέχει από όλα τα 31/2" gauge 12 που εγώ έχω δοκιμάσει.Τα δε φυσιγγια πανάκριβα και μόνο Αμερικανικά.

Φίλε Venetate η sp10 είναι ένα πολύ ειδικό και δυσχρηστο όπλο για τα Ελληνικά δεδομένα.Θα το πρότεινα μόνο σε αυτούς που κυνηγούν παθιασμενα υδροβια στον Εβρο και κυρίως χηνες καθώς και σε αυτούς που αγαπούν τα διαφορετικά όπλα.Βλητικα υπερέχει από όλα τα 31/2" gauge 12 που εγώ έχω δοκιμάσει.Τα δε φυσιγγια πανάκριβα και μόνο Αμερικανικά.
Εκτος και εχεις μηχανη και καλικες ταπες για Ιδιογ..sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back