Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι ακούς για αυτά Κώστα?
Ένας γνωστός μου πήρε πρόπερσι ένα ποζε κ είναι ικανοποιημένος αν κ δεν το έχει πολυτουφεκισει..
Τάσο γιαυτα δεν έχω ακούσει κάτι θα κάνουν όμως τις πωλήσεις τους, τα stoeger όμως που εδώ τα προωθεί η benelli και ειδικά το μοντέλο 3500 και το παλαιότερο 3000 τα έχουν σε μεγάλη εκτίμηση .

Στοιχιματιζω υπερ μιας σωστης καννης απεναντη σε οποιαδηποτε καλογυαλιζμενη αχρωμειωτης,η ακριβης σκοπευτικης,any day, εδω και τωρα,η καννη που πραγματη κανει τη διαφορα ειναι αυτη που ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ξεκιναει εκει που τελειωνουν η αλλες.....και οχι ποια θα παρει ενα αδιαφορο μεσο ορο που πρακτικα δεν εχει καμμια αξια.Γιαυτο και προσκαλω οποιοδηποτε συναδελφο σε ενα Showdown που πιστευει οτι μπορει να αφησει καθολικα πισω την σωστη χρωμειωμενη καννη περα απο το μεσω ορο...αν μπορεσει...και φυσικα με οτι στοιχημα γουσταρει ο ιδιος.
Δυναμική επιστροφή βλέπω :)
Ποια κάννη έχεις στο μυαλό σου Σαράντο γράφοντας τα παραπάνω;

Να σου πω την αλήθεια θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον μια τέτοια συνάντηση, όχι στο πνεύμα που την ζητάς, αλλά πιο πολύ στον βωμό της ενημερώσης και της σύγκρισης. Λέω όχι στο πνεύμα που την ζητάς γιατί η λέξη "αναμέτρηση" παραπέμπει σε αγώνα και προσωπικά δεν νοιώθω ότι πρέπει να κερδίσω κάποιον.
Ωστόσο για πες αν θες, πως θα μπορούσαμε να "στήσουμε" ένα τέτοιο συγκριτικό τεστ; Το ζητούμενο θα ήταν μόνο η συγκέντρωση ή και οι διατρήσεις; Φαντάζομαι θα χρησιμοποιούσαμε μόνο μαμίσια τσοκ, χωρίς μοντίφες σε αυτά και στις κάννες, έτσι δεν είναι; Μαμίσια όπως τα έβγαλε το εργοστάσιο. Τι φυσίγγια θα ρίχναμε και σε ποιες αποστάσεις;

η Οπτιμα μεσα στο ιδιο πλαισιο διατρησεις λογο ατρακτου ειχε καλυτερο μεσο ορο
Βρε Σαράντο, γιατί με κουράζεις άδικα; Δεν σου έχουν πει να μην λες το τέλος γιατί αχρηστεύεται το έργο; Τώρα πως θα κόψουμε εισιτήρια; :D

Σαραντο, πολυ αναλυτικος, ειπες τα πραγματα με το ονομα τους.
Το τσοκ φρενου στην Ελλαδα οι πιο πολλοι το βλεπουν σαν εξωγηινο η απατη.
Αντε να πεισεις τον καθενα οτι η βελτιωση ειναι δραματικη.
Το ιδιο και ο μακρυς κωνος προσαρμογης, πολλοι δεν σε πιστευουν καν.
Για την 870 εχω αναφερθει και παλια. Προσωπικη μου αποψη η καλυτερη εμπορικη καννη
μαζικης παραγωγης, στην ιστορια του λειοκαννου.
Η Μossy που γραφεις εχει αυλο απο Cal. 10 σε Cal. 12 οπλο. Λογικα στις βαρειες γομωσεις
πρεπει να κανει παπαδες. Περιμενουμε αποτελεσματα δοκιμων.

λοιπον εχω μια ερωτηση για τον παυλο η οποιον αλλο γνωριζει.ειδα στον διαμαντοπουλο rem choke skeet και βελτιωμενο skeet.θα ηθελα να μαθω ποια ειναι η διαφορα των 2 και ποιο απ τα 2 βγαζει πιο κλειστη τουφεκια

λοιπον εχω μια ερωτηση για τον παυλο η οποιον αλλο γνωριζει.ειδα στον διαμαντοπουλο rem choke skeet και βελτιωμενο skeet.θα ηθελα να μαθω ποια ειναι η διαφορα των 2 και ποιο απ τα 2 βγαζει πιο κλειστη τουφεκια
Το skeet βγάζει πιο κλειστή τουφεκιά, κοίτα τις συσφίξεις στον παρακάτω πίνακα των rem chokes
https://support.remington.com/General_Information/Rem_Choke_Constrictions

Το skeet βγάζει πιο κλειστή τουφεκιά, κοίτα τις συσφίξεις στον παρακάτω πίνακα των rem chokes
https://support.remington.com/General_Information/Rem_Choke_Constrictions
ωραια γιωργο.ευχαριστω πολυ.κατι αλλο που ειδα στον πινακα που παρεθεσες ειναι οτι ενω υπαρχει rem light mod.εδω δεν το εχει η αντιπροσωπεια.αυτα τωρα κανουνε και τρελαινομαι.ευτυχως που το mod.κανει αρχιμανδριτες οπως λεει μια ψυχη

Η V3 γινεται το πρωτο αυτογεμες στο κοσμο στο οποιο δινεται εφορου ζωης εγγυηση. Περναμε πλεον σε αλλες εποχες στην αγορα καθοτι πιστευω οτι και αλλες εταιρειες θα ακολουθησουν.
Η εγγυηση αφορα αστοχια υλικου και οχι βλαβη απο κακομεταχειριση. Μενει μονο να δουμε αν ο εδω αντιπροσωπος θα μας δωσει τετοια εγγυηση που δινει η μαμα εταιρεια στην Αμερικη.

Η V3 γινεται το πρωτο αυτογεμες στο κοσμο στο οποιο δινεται εφορου ζωης εγγυηση.
Πονηρός ο βλάχος, κατάλαβε αυτό που λέω πολλές φορές ότι πρώτα χαλάνε οι άνθρωποι και μετά τα όπλα. ;)
Πολύ ωραία ιδέα για marketing και δεν θα τους επιβαρύνει και τίποτα ιδιαίτερο.

Παυλο μην σκας αν δεν ερθει φετος....θα σου εκτυποςουμε δυο αυτοκολητα V3 για το υδριβιο και θα εισαι ΟΚ

Ειναι αυτο που λεμε παρηγορια στον αρρωστο μεχρι να βγει η ψυχη του!

Status
Not open for further replies.
Back