Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα μου φάτε τα μηνύματα ... τι μάζεμα να θέλει ? Το βάζεις και θεωρητικά δεν έχεις πρόβλημα.
Ναι στην Αμερική δεν υπάρχουν σε αυτό το κατάστημα που είναι και μεγάλο ...

https://www.midwayusa.com/product/1005567713
Στο midwayusa το βγάζει discontinued ...

Μάλλον σηκώνει @vagosbenelli η υπόθεση.
Επειδη κατι εγραψες για ''προσευχη'' το ρωτησα αλλα μαλλον εννοεις να αντεξει......

Kι ομως,ντουφεκαει....καλησπερα σε ολους.Η γρια μου 1187,αυτη που με συντροφευει στα φασοκαρτερα,χρειαζεται καινουριο πιστονι!εκανα σμρ ενα τηλ εκει που ηξερα και δεν εχουν.Αυριο θα παρω κ στον Διαμαντοπουλο.Ξερετε που αλλου μπορει να εχουν;View attachment 52021View attachment 52022
Αστο οπως ειναι, δεν εχεις απολυτως κανενα θεμα!

Δεν προκειται να σου δημιουργησει καποιο προβλημα οτι φυσιγγια και αν ριξεις.

αλλα να φυγω απο Κερκυρα,να παω εναρξη Λαγκαδα Θεσσαλονικης,
Γερακαρού, Βασιλούδι αχαχαχ κρύβε λόγια :)
Πρόσεχε, εκεί βαράν τις δεκαοχτούρες για τρυγόνια αχαχαχαχ
Φόρα κράνος ...
Εκεί θα είμαι και εγώ πρώτη μέρα μάλλον ...

Δηλαδη απο εδω και περα οτι σπαει θα μένουμε χωρις οπλο γτ δεν θα βρίσκουμε ανταλλακτικά .hair.
Χέσε μέσα....εγώ δόξα το θεό δεν χρειάζομαι κάτι...αλλά αν χρειαστώ ψιλοχλωμο το κόβω.....είναι κ όπλο 25ετιας μου είπαν....άντε φακ ρε τρομπιδη....αυτή την απάντηση ήθελα όταν το αγόραζα❓
απ' την μπραου...(email) μπορεί να βολευτω με της Winchester ....γκαραγκιοζιδες τι τα κάνατε τα ανταλλακτικά ❓❓❓

Τραβάνε τόσο ζόρι τα πιστόνια κ σπάζουν❓❓❓❓
υπόκεινται σε κρούσεις και θλιπτικές τάσεις - ροπές
μην ανησυχεις εσύ όμως η FN έχει βρει λύσεις
.my man.
ας κάνουν καλά οι οπαδοί της ρεμι και της ακατανόμαστης.....
.yelling.

**πλάκααααααα

υπόκεινται σε κρούσεις και θλιπτικές τάσεις - ροπές

**πλάκααααααα
Αυτό από τι τάση πήγε Μάριε ?
150.000 volt ?

Και δεν έριχνα τα πυρομαχικά του άβαταρ ...

Το receiver κοστίζει 550€ !!!!! + τα τρελόχαρτα
.sex hard.
Για αυτό μόλις ακούω ατσάλινη βάση απλά γελάω ... αν δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα πάχη ή ο σχεδιασμός δεν είναι σωστός τίποτα δεν σε σώζει.

Θεωρω πως ποναει μονοπαντα ο συδιροδρομος,μπορει να στραβωσει κι αυτος,αν δε βρω σε νορμαλ τιμη σιγουρα θα την αφησω ετσι.

Αυτό από τι τάση πήγε Μάριε ?
150.000 volt ?

Και δεν έριχνα τα πυρομαχικά του άβαταρ ...

Το receiver κοστίζει 550€ !!!!! + τα τρελόχαρτα
.sex hard.
Για αυτό μόλις ακούω ατσάλινη βάση απλά γελάω ... αν δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα πάχη ή ο σχεδιασμός δεν είναι σωστός τίποτα δεν σε σώζει.

Μεγάλο γαμωτο‼️‼️‼️κ για τον καταναλωτή κ για την υστεροφημία μιας τεράστιας εταιρείας‼️

Να το αλλάξει καλό είναι Αλεξ αλλά εδώ έχουμε τα θέματα μας
Που θα το βρούμε και πόσο θα πάει το κωλόπιασμα γιατί αυτό δεν το γλυτώνουμε με τίποτα

Χέσε μέσα....εγώ δόξα το θεό δεν χρειάζομαι κάτι...αλλά αν χρειαστώ ψιλοχλωμο το κόβω.....είναι κ όπλο 25ετιας μου είπαν....άντε φακ ρε τρομπιδη....αυτή την απάντηση ήθελα όταν το αγόραζα❓
απ' την μπραου...(email) μπορεί να βολευτω με της Winchester ....γκαραγκιοζιδες τι τα κάνατε τα ανταλλακτικά ❓❓❓
Σκασε χρημα να παρεις καινουργιο να εχεις ανταλλακτικα (μεχρι να βγει καινουργιο και μεχρι να κανει παραλαβες)
Ασε που θα πηγαινεις στους εξουσιοδοτημενους οπλουργους και θα σε βγαζουν τρελό. Ρε δεν ειναι καλο του λες, δεν εχει αναγκη λεει αυτος, οτι πει ο οπλουργος η αντιπροσωπεια.
SNAFU (situation normal, all fucked up)
Οταν χρειαστηκα κατι για sx4 βολευτηκα με μπραου (μαξους) Ηταν ο σωληνας του επανατατικου ελατηριου

Σκασε χρημα να παρεις καινουργιο να εχεις ανταλλακτικα (μεχρι να βγει καινουργιο και μεχρι να κανει παραλαβες)
Ασε που θα πηγαινεις στους εξουσιοδοτημενους οπλουργους και θα σε βγαζουν τρελό. Ρε δεν ειναι καλο του λες, δεν εχει αναγκη λεει αυτος, οτι πει ο οπλουργος η αντιπροσωπεια.
SNAFU (situation normal, all fucked up)
Οταν χρειαστηκα κατι για sx4 βολευτηκα με μπραου (μαξους) Ηταν ο σωληνας του επανατατικου ελατηριου
Υπαρχει δευτερο οπλο φιλε μου,απλα μ αυτην εχω συνηθισει να κατεβαζω τις φασσες και θελω να τη φτιαξω.

Υπαρχει δευτερο οπλο φιλε μου,απλα μ αυτην εχω συνηθισει να κατεβαζω τις φασσες και θελω να τη φτιαξω.
Είναι λογικό και καλα θα κάνεις, για να την ευχαριστιεσαι στο κυνήγι που αγαπάς. Το άλλο όπλο τι είναι;

Είναι λογικό και καλα θα κάνεις, για να την ευχαριστιεσαι στο κυνήγι που αγαπάς. Το άλλο όπλο τι είναι;
μια beretta es 100,ενταξει δεν τη βαζω στην ιδια κατηγορια αλλα αν ολα πανε στραβα θα βολευτω και με αυτην.

μια beretta es 100,ενταξει δεν τη βαζω στην ιδια κατηγορια αλλα αν ολα πανε στραβα θα βολευτω και με αυτην.
Αφού υπάρχει δεύτερο όπλο όλα είναι απλά. Να πας και να γυρίσεις με ασφάλεια στην έναρξη, γεμάτος ωραίες εικόνες φίλε μου.

καθαρή αστοχία λόγω ανεπαρκούς μονοαξονικής θλιπτικής αντοχής
Βάλε και λίγο η μαλακία που τους δέρνει και έχεις φτιάξει την τέλεια συνταγή για την αστοχία.
Ατσάλινες βάσεις "my ass" !!!
Δεν ξέρω αν είναι σωστά κομμένη η βάση αλλά στο σημείο της ρωγμής το πάχος του υλικού είναι πάφυλας.
Βάλε και τα 0,4 χιλιοστά διαφορά και ... άντε γειά.
Πού θα σπάσει ? Εκεί που δεν υπάρχει επαρκές πάχος υλικού ...
Η ρωγμή είναι στην ακμή του εσωτερικού αυλακιού.
Και του ξαδέρφου μου ακριβώς εκεί έσπασε.
Πάντα για το δικό μου όπλο μιλάω ... τα άλλα μπορεί να είναι τέλεια.

Δεν αξίζει να δώσω ούτε δεκάρα για αυτό το όπλο ... στην επόμενη βλάβη πάει για καταστροφή ή αν το θέλει κανένας για ανταλλακτικά με ένα συμβολικό τίμημα.
Δουλεύει όμως ακόμα χωρίς καμία εμπλοκή 23 χρόνια ;) Αυτό του το αναγνωρίζω !!!

Rem1.jpg

Rem2.jpg

Βάλε και λίγο η μαλακία που τους δέρνει και έχεις φτιάξει την τέλεια συνταγή για την αστοχία.
Δεν ξέρω αν είναι σωστά κομμένη η βάση αλλά στο σημείο της ρωγμής το πάχος του υλικού είναι πάφυλας.

Δεν αξίζει να δώσω ούτε δεκάρα για αυτό το όπλο ... στην επόμενη βλάβη πάει για καταστροφή ή αν το θέλει κανένας για ανταλλακτικά με ένα συμβολικό τίμημα.

View attachment 52050

View attachment 52051
Ναι ρε‼️εδώ ο ξάδερφος την έχει με ηλεκτροκόλληση ‼️

View attachment 52050

View attachment 52051
Πραγματικη μαρτυρία...όπως στις διαφημίσεις με τις σόμπες και τους παππούδες .... .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back