Συναισθηματισμός του κατόχου.Δεν μπορεί να πιστέψει ότι το άψυχο αντικείμενο που έχει,είναι και ολοκληρωτικά πεθαμένο.
Αμα 23 χρονια δουλευει ετσι, δε θα πεθανει ποτε. Αυτο χωρις πλακα θα μπορουσε να πει καποιος οτι δειχνει ποσο αξιοπιστο ειναι το οπλο. Δε κανω πλακα παιδια. Βασιλη ατσαλι ειναι δεν μπορει να μην κολλαει καπως ρε φιλε. Ειμαι σιγουρος απλα θελει καλο μαστορα.Βάλε και λίγο η μαλακία που τους δέρνει και έχεις φτιάξει την τέλεια συνταγή για την αστοχία.
Ατσάλινες βάσεις "my ass" !!!
Δεν ξέρω αν είναι σωστά κομμένη η βάση αλλά στο σημείο της ρωγμής το πάχος του υλικού είναι πάφυλας.
Βάλε και τα 0,4 χιλιοστά διαφορά και ... άντε γειά.
Πού θα σπάσει ? Εκεί που δεν υπάρχει επαρκές πάχος υλικού ...
Η ρωγμή είναι στην ακμή του εσωτερικού αυλακιού.
Και του ξαδέρφου μου ακριβώς εκεί έσπασε.
Πάντα για το δικό μου όπλο μιλάω ... τα άλλα μπορεί να είναι τέλεια.
Δεν αξίζει να δώσω ούτε δεκάρα για αυτό το όπλο ... στην επόμενη βλάβη πάει για καταστροφή ή αν το θέλει κανένας για ανταλλακτικά με ένα συμβολικό τίμημα.
Δουλεύει όμως ακόμα χωρίς καμία εμπλοκή 23 χρόνια Αυτό του το αναγνωρίζω !!!
View attachment 52050
View attachment 52051
Μια φορά κ ένα καιρό είχα δώσει 320€ για ένα τζιν ,αυτό το τζιν κατέληξε να κοστίζει λιγότερο από ότι τα μπαλώματα,που του έριξαΑμα 23 χρονια δουλευει ετσι, δε θα πεθανει ποτε. Αυτο χωρις πλακα θα μπορουσε να πει καποιος οτι δειχνει ποσο αξιοπιστο ειναι το οπλο. Δε κανω πλακα παιδια. Βασιλη ατσαλι ειναι δεν μπορει να μην κολλαει καπως ρε φιλε. Ειμαι σιγουρος απλα θελει καλο μαστορα.
Δεν δουλεύει 23 χρόνια έτσι βρε ΚώσταΑμα 23 χρονια δουλευει ετσι, δε θα πεθανει ποτε. Αυτο χωρις πλακα θα μπορουσε να πει καποιος οτι δειχνει ποσο αξιοπιστο ειναι το οπλο. Δε κανω πλακα παιδια. Βασιλη ατσαλι ειναι δεν μπορει να μην κολλαει καπως ρε φιλε. Ειμαι σιγουρος απλα θελει καλο μαστορα.
Εάν δώσεις όλα τα μέρη για ανταλλακτικά και σου μείνει μόνο η βάση τι γίνεται με την αστυνομία;Δεν δουλεύει 23 χρόνια έτσι βρε Κώστα
Μόλις το έπαθε την άλλαξα την επόμενη ημέρα.
Δουλεύει ακόμα αλλά στην επόμενη τουφεκιά δεν ξέρω αν θα δουλέψει.
Την έχω εφεδρική.
Δεν κολλάει, ... 2 οπλουργοί το ίδιο μου είπαν.
Την δουλεύεις όσο πάει και μετά καταστροφή.
Ή καλύτερα κολλάει αλλά κανένας δεν δίνει εγγύηση ότι θα δουλέψει μετά, οπότε μια από τα ίδια.
Είναι πολύ λεπτό το πάχος, οπότε αν κατά τύχη δεν τρυπήσει στο κόλλημα, θα έχεις πρόβλημα με στρεβλώσεις ή στο αυλάκι από μέσα.
Αν όλα πάνε κατ'ευχήν μπορεί να σπάσει ξανά στο ίδιο σημείο.
Πέρα όλων αυτών, δεν εμπιστεύομαι το όπλο ξανά ούτε δίνω δεκάρα για το σαράβαλο
Ο ξάδερφος την αγόρασε από Παιανία,66 πόντους ,κοντάκι για χόμπιτ....στο σπίτι κατάλαβε την ηλεκτροκόλληση (έπεσε κ βαφή)Δεν δουλεύει 23 χρόνια έτσι βρε Κώστα
Την έχω εφεδρική.
Ή καλύτερα κολλάει αλλά κανένας δεν δίνει εγγύηση ότι θα δουλέψει μετά, οπότε μια από τα ίδια.
Είναι πολύ λεπτό το πάχος, οπότε αν κατά τύχη δεν τρυπήσει στο κόλλημα, θα έχεις πρόβλημα με στρεβλώσεις ή στο αυλάκι από μέσα.
Καλό ερώτημαΕάν δώσεις όλα τα μέρη για ανταλλακτικά και σου μείνει μόνο η βάση τι γίνεται με την αστυνομία;
Πας μόνο την βάση για καταστροφή ή την παραδίδεις και τέλος;
Είναι off topic αλλά το έχω απορία
Εγώ με το κοντάκι της Remington έχω έρωτα και δεν είμαι και χόμπιτ,είναι πως θα σου κάτσει....,κοντάκι για χόμπιτ....
Ποσά περίπου φυσίγγια στα 23 χρόνια ;Δεν δουλεύει 23 χρόνια έτσι βρε Κώστα
Την έχω εφεδρική.
Δεν ξέρω. Όταν θα τα παίξει τελείως θα το κοιτάξω.Εάν δώσεις όλα τα μέρη για ανταλλακτικά και σου μείνει μόνο η βάση τι γίνεται με την αστυνομία;
Πας μόνο την βάση για καταστροφή ή την παραδίδεις και τέλος;
Είναι off topic αλλά το έχω απορία
Αυτά θα τα ξέρει ο Βαγγέλης τι μπορεί να πουληθεί ,η τι χρειάζεται για να αποχαρακτηριστει ένα όπλο δελτίο καταστροφής κλπ.Δεν ξέρω. Όταν θα τα παίξει τελείως θα το κοιτάξω.
Η κάνη δεν έχει SN. Πως να την πουλήσω ;
Αν μπορέσω θα κρατήσω τα πάντα εκτός της βάσης. Την κάνη δύσκολο το βλέπω.
Το όπλο πάει μαζί βάση+κάνη.
Λογικά την σκανδαλοθήκη, τα ξύλα οτιδήποτε εκτός κάνης και κορμού μπορώ να τα κρατήσω και να τα πουλήσω ... αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
Δεν αγχώνομαι πάντως.
Θα αντέξει χρόνια ακόμα στην θήκη της
Ο πατέρας μου θέλει να μου δώσει την δικιά του την Α303.
Βλέπεις ότι όπλα υπάρχουν, θηράματα δεν υπάρχουν
Δεν την πουλάω Παναγιώτη γιατί μπορεί να με βγάλει για 1-2 μήνες σε μια δύσκολη περίπτωση ...Αυτά θα τα ξέρει ο Βαγγέλης τι μπορεί να πουληθεί ,η τι χρειάζεται για να αποχαρακτηριστει ένα όπλο δελτίο καταστροφής κλπ.
Ήταν κομμένο βρεΕγώ με το κοντάκι της Remington έχω έρωτα και δεν είμαι και χόμπιτ,είναι πως θα σου κάτσει....
Δεν αντελήφθηνΉταν κομμένο βρε
Ε έτσι όπως γράφω ,δικαιολογημένοςΔεν αντελήφθην
Έλεγα μήπως μπορείς να δώσεις την κάννη ,εγώ προσωπικά θα το είχα τελειώσει και στη θέση του θα είχα κάποιο που θα το εμπιστεύομαι σαν πρώτη επιλογή από το ερμάριο.Δεν την πουλάω Παναγιώτη γιατί μπορεί να με βγάλει για 1-2 μήνες σε μια δύσκολη περίπτωση ...
Επίσης δεν θέλω να την φορτωθεί κανένας φουκαράς και να με βρίζει μετά.
Δεν υπάρχει λόγος να την καταστρέψω επίσης, γιατί δουλεύει.
Δεν υπάρχει και λόγος να την φτιάξω γιατί αγοράζω καινούργιο όπλο με τα χρήματα που θα δώσω.
Είναι ιδιάζουσα η περίπτωση. Το μετέωρο βήμα του πελαργού
Εννοείται ότι θα μου είχε αδειάσει τη γωνία ένα προβληματικό όπλο. Με ένα ποσό κάτω του χιλιαρικου παίρνεις τώρα ένα σοβαρό όπλο. 790 € κάνει μια M1 και 900 μια Wingmaster. Φυσικά μιλάω για καινούργια όπλα και όχι μεταχειρισμένα, με εγγύηση.Έλεγα μήπως μπορείς να δώσεις την κάννη ,εγώ προσωπικά θα το είχα τελειώσει και στη θέση του θα είχα κάποιο που θα το εμπιστεύομαι σαν πρώτη επιλογή από το ερμάριο.
Έλεγα μήπως μπορείς να δώσεις την κάννη ,εγώ προσωπικά θα το είχα τελειώσει και στη θέση του θα είχα κάποιο που θα το εμπιστεύομαι σαν πρώτη επιλογή από το ερμάριο.
Δεν είναι προβληματικό ρε παίδες ... είναι απλά λαβωμένοΕννοείται ότι θα μου είχε αδειάσει τη γωνία ένα προβληματικό όπλο. Με ένα ποσό κάτω του χιλιαρικου παίρνεις τώρα ένα σοβαρό όπλο. 790 € κάνει μια M1 και 900 μια Wingmaster. Φυσικά μιλάω για καινούργια όπλα και όχι μεταχειρισμένα, με εγγύηση.
Μπορείς να πάρεις μια καινούργια δηλητηριασμένη κάννη, ας πούμε μια V3 ή μια Versa Max και ΤΣΟΥΥΥΠ 60 χρόνια νεότερος μηχανισμός λειτουργίας! Καλό;Δεν είναι προβληματικό ρε παίδες ... είναι απλά λαβωμένο
Πανάθεμά σας σε έξοδα θέλετε να με βάλετε ? αχαχα
Εξάλλου που αλλού να βρω αυτή την δηλητηριασμένη κάνη που βαράει για πλάκα 90% με Lambro και τρυπάει 1mm λαμαρίνα με 8άρια ?