Ενω με το ελαφρυ που ειχα μαμηθηκα στο ξεχυσιμο.Έτσιεσύ κ τα 3.800? Της δε σε κόβω να ξεχύνεσαι κ για πολύ
Ενω με το ελαφρυ που ειχα μαμηθηκα στο ξεχυσιμο.Έτσιεσύ κ τα 3.800? Της δε σε κόβω να ξεχύνεσαι κ για πολύ
Δεν παιζεσαιΕνω με το ελαφρυ που ειχα μαμηθηκα στο ξεχυσιμο.
Ο κοσμος ειναι αχαριστος. Δεν εκτιμα τα καλα πραγματα. Κανα δυο αναποδιες κει χαμου και το καναμε ζητημα.Χαρακτήρας είναι οι σπασμένες βάσεις ,από χαρακτήρα δεν προχωρισε η 105 που μου άρεσε λόγο ότι ήταν αμφιδεξια.
Αυτό λέω κι εγώ ,κανα δυο αναποδιες είναι μόνο.Ο κοσμος ειναι αχαριστος. Δεν εκτιμα τα καλα πραγματα. Κανα δυο αναποδιες κει χαμου και το καναμε ζητημα.
Ε σας παρακαλω πια. Μη με συγχυζετε
κωστη δικο σου ειναι ελα ρε φιλε να στο δωσω ειχα παει να μαζεψω τσαι και το βρηκα τυχερουλη
Με αυτά που διαβάζουν εδώ οι νέοι κυνηγοί μόλις σε δουν με τη 1100 θα αφήνουν απόσταση ασφαλείας από σένα εκατό μέτρα μην τους πάρει κανένα κομμάτι ατσάλι και τους αφήσει στον τόπο Αχαχαχαχαχα Χάι εξπλοσιβ να πούμε!Εγω θα παρω 1100 και θα ξεχυθω στους κυνηγοτοπους.
Αυτοκαταστρεφεται να μη πεσει στα χερια του εχθρου. Δε την κατανονουν την προηγμενη τεχνολογια της ρεμι ρε φιλε.Με αυτά που διαβάζουν εδώ οι νέοι κυνηγοί μόλις σε δουν με τη 1100 θα αφήνουν απόσταση ασφαλείας από σένα εκατό μέτρα μην τους πάρει κανένα κομμάτι ατσάλι και τους αφήσει στον τόπο Αχαχαχαχαχα Χάι εξπλοσιβ να πούμε!
Να σου αρπάξει το όπλο η τσίχλα και να σου ρίχνει τριαρες θα σου αρέσει ,Ε;Αυτοκαταστρεφεται να μη πεσει στα χερια του εχθρου. Δε την κατανονουν την προηγμενη τεχνολογια της ρεμι ρε φιλε.
870 και 1100 τα πρωτα αριστερά αυτογεμη που ήρθαν Ελλάδα..Πάντως για να λέμε την αλήθεια, δεν κατάλαβα πότε γιατί δεν υπάρχει Remington V3 ή Versa Max για αριστερόχειρες στην Ελλάδα. Μήπως δεν βγάζει γενικά για αριστερόχειρες η Ρεμί; 870 πάντως υπάρχει για αριστερόχειρες.
Δώσε πόνο !Όταν η ρεμι εφτιαξε την καλύτερη καραμπίνα στον κόσμο, η μπενελι έφτιαχνε ποδήλατα.
Δυστυχώς στη σελίδα της diamanco δεν είδα να υπάρχει αριστερή v3 ή Versa. Κρίμα αν υπάρχει και δεν προβάλλεται.870 και 1100 τα πρωτα αριστερά αυτογεμη που ήρθαν Ελλάδα..
Αμέσως μετά η 1187 και Versa max...
Κάποια από αυτά σε περιορισμένο αριθμό, μάλλον θέμα αντιπροσωπου η και ζήτησης....
Η V3 δεν νομίζω να βγήκε σε αριστερή έκδοση....
Κατανοώ ... όταν η εταιρία θρύλος σε πάει μια ζωή .... τρέχοντας .... απο κάπου πρέπει να κρατηθείς και εσυ σαν μαγαζάκι .... άκου έκει Μπενέλι λεει ...Και έμεινε εκεί .Ότι καινούργιο έβγαλε ήταν προβληματικό.
Αλέξανδρε μου στέλνει μήνυμα ένας φίλος και μου λέει " περιμένω το καινούριο μου όπλο!" Αγόρασες του λέω άλλο ; "Όχι! Έστειλα τη Ρεμί στον τάδε οπλουργο και μου μονταρε κάννη από benelli super spor!!!" Πάω να γράψω, και πόσο κοστιζ... " Πρωταπριλιά ρε Μ...κα! Benelli με κάννη Remington θα δεις! Remington με κάννη Benelli δε θα δεις ποτέ" ΑχαχαχαχαχαΕρμη Rem τι χολη εισπρατεις απο τις benelli που δεν χαλανε ποτε...και ειναι ανωτερες βλητικα.
Εψαξα λιγο για το γαμωτο να δω αν εχουν προβληματα οι benelli και βρηκα παρα πολλα, το κορυφαιο βεβαια ηταν να ξεκολλησει η καννη και να πεσει μεσα στο νερο, να πας με το αλλον για κυνηγι και να φορας κρανος μη σε πετυχει καμια σωληνα στο κεφαλι.
Εσυ τουλαχιστον που τα ψαχνεις ολα θα εχεις διαβασει για τις εμπλοκες στα benelli αλλα και για σπασιματα, ασχετα αν δεν θες να τα προβαλεις.Καλές είναι οι Rem, αλλά το πανίσχυρο ατσαλένιο τομάρι τους δεν αντέχει την πολύ κούραση.