Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ότι υπάρχει επάνω σε ένα όπλο κρίνεται,από το στόχαστρο μέχρι το πέλμα
Στο τελος κάνεις την σούμα υπέρ και κατά, σύμφωνα με τις δικές σου προτεραιότητες και επιλέγεις
Από την στιγμή που αγοράζεις ένα όπλο με πλαστικά μέρη και θεωρείς ότι είναι ανώτερα του ανταγωνισμού γιατί να μην το λάβεις υπόψιν στα θετικά
Και το πέλμα,για άλλους μπορεί να είναι ασήμαντο και για άλλους σημαντικό
Μάλλον το πήρε απ' την ανάποδη‼️

Ρε μάγκες εγώ αγαπάω ρεμι. Μη με παρεξηγείτε . Μάλιστα είχα και 2. 1100 και 870. Τα ρεμι τα ξέρω νομίζω καλά. Είχα τις ναυαρχίδες της εταιρίας . Η δε V3 ήταν μέσα στις επιλογές μου.
Τα πλαστικά ναι μου έκαναν εντύπωση με την ποιότητά τους. Είναι κι αυτό κριτήριο.
Δεν εθαψα το τουφέκι.
Η εταιρία όμως όπως και να το κάνουμε δεν είναι στα καλύτερά της. Από λειοκαννα απ' όσο ξέρω μόνο την 870 παράγει τώρα με τη νέα διεύθυνση. Τα άλλα δεν παράγονται. Να αγοράσεις καινούργιο όπλο που δεν είναι στην παραγωγή είναι κάπως. Αν έβγαινε ναι θα το παίρνω. Μου αρέσει πολύ.

Ρε μάγκες εγώ αγαπάω ρεμι. Μη με παρεξηγείτε . Μάλιστα είχα και 2. 1100 και 870. Τα ρεμι τα ξέρω νομίζω καλά. Είχα τις ναυαρχίδες της εταιρίας . Η δε V3 ήταν μέσα στις επιλογές μου.
Τα πλαστικά ναι μου έκαναν εντύπωση με την ποιότητά τους. Είναι κι αυτό κριτήριο.
Δεν εθαψα το τουφέκι.
Η εταιρία όμως όπως και να το κάνουμε δεν είναι στα καλύτερά της. Από λειοκαννα απ' όσο ξέρω μόνο την 870 παράγει τώρα με τη νέα διεύθυνση. Τα άλλα δεν παράγονται.
Τίποτα...δεν μας αρέσει το ύφος σου‼️

Δεν εθαψα το τουφέκι.
Η εταιρία όμως όπως και να το κάνουμε δεν είναι στα καλύτερά της. Από λειοκαννα απ' όσο ξέρω μόνο την 870 παράγει τώρα με τη νέα διεύθυνση. Τα άλλα δεν παράγονται. Να αγοράσεις καινούργιο όπλο που δεν είναι στην παραγωγή είναι κάπως. Αν έβγαινε ναι θα το παίρνω. Μου αρέσει πολύ.
Ρε Κώστα απολογείσαι 50 χρόνων άνθρωπος για το τι πήρες και τι δεν πήρες,σε ποιόν και γιατί;
Ούτε γάμο να είχες τάξει και αθέτησες τον λόγο σου
Και εγώ γούσταρα και γουστάρω την Remington,είχα και την έδωσα λόγω ανωτέρας βίας και έμεινα με τις υπόλοιπες,τι να κάνουμε τώρα να είμαστε καλά και κάποια στιγμή θα ξαναπάρουμε

Ρε Κώστα απολογείσαι 50 χρόνων άνθρωπος για το τι πήρες και τι δεν πήρες,σε ποιόν και γιατί;
Ούτε γάμο να είχες τάξει και αθέτησες τον λόγο σου
Και εγώ γούσταρα και γουστάρω την Remington,είχα και την έδωσα λόγω ανωτέρας βίας και έμεινα με τις υπόλοιπες,τι να κάνουμε τώρα να είμαστε καλά και κάποια στιγμή θα ξαναπάρουμε
Δεν απολογουμαι Γιώργο . Ότι σκέφτομαι μεταφέρω. Προσωπικά μου αρέσουν όλα τα όπλα, αλλά έχω μια συμπάθεια στη ρεμι και τσιμπάω . Το πρώτο μου αυτογεμες ήταν η 1100

Δεν απολογουμαι Γιώργο . Ότι σκέφτομαι μεταφέρω. Προσωπικά μου αρέσουν όλα τα όπλα, αλλά έχω μια συμπάθεια στη ρεμι και τσιμπάω . Το πρώτο μου αυτογεμες ήταν η 1100
Συμπαθεια-συμπαθεια και η απιστία σύννεφο.

Να μου μιλάς γλυκά σαν τα άλλα παιδιά. Είμαι ευαίσθητος. Τόσο πολύ που έφαγα 1 κιλό σαρδέλες στα κάρβουνα και 4 μπύρες. Τώρα πως θα κοιμηθώ; Μου βγαίνουν από τα αυτιά.
Με τρία γαλακτομπούρεκα θα χωνέψεις. .sarcastic.

Ένα μυστήριο πράγμα με το παγωτό καϊμάκι‼️οποτε ετρωγα μετά έψαχνα να τον χώσω‼️
κάθε φορά έτσι‼️
Να τα λές αυτά γιατί εάν ανταμωθούμε ποτέ και σε δούμε να ζητάς παγωτό καιμακι να φύγουμε τρέχοντας πρίν το φας

Δεν ξέρω εγώ θα την βάλω αύριο αγγελία στο καρ γιατί φέτος μπορεί να μου χαλάσει και δεν θα μπορέσω να την φτιάξω γιατί παρόλο που υπάρχουν ανταλλακτικά και εδώ και Αμερική δεν παράγεται το όπλο.

Θα πάρω 302 κι ας χαλάσει είναι πιο εύκολη παρόλο που υπάρχουν ανταλλακτικά παρόλο που δεν παράγεται....

Δεν ξέρω εγώ θα την βάλω αύριο αγγελία στο καρ γιατί φέτος μπορεί να μου χαλάσει και δεν θα μπορέσω να την φτιάξω γιατί παρόλο που υπάρχουν ανταλλακτικά και εδώ και Αμερική δεν παράγεται το όπλο.

Θα πάρω 302 κι ας χαλάσει είναι πιο εύκολη παρόλο που υπάρχουν ανταλλακτικά παρόλο που δεν παράγεται....
Αστα αυτα σε μας ρε...που θα πουλησεις την Ρεμ...χορτο μασαμε?

Δε μπορούμε να εκφέρουμε άποψη για ένα όπλο γτ δε το έχουμε στη κατοχή μας και θα πρέπει να απολογηθούμε κιόλας γιατί δε το επιλέξαμε.
Μάλιστα... Ο φανατισμός γενικά δεν είναι και ότι καλύτερο.
Το λέω ήρεμα και με φιλική διάθεση αλλά νομίζω πως άμα αρχίσουμε και κατηγορούμε ο ένας τον άλλο γτ πήρες εκείνο και δεν πήρες το άλλο και δε ξέρεις και μη μιλάς τη χάσαμε την μπάλα κύριοι.
Όσο για το v3 ειναι καλό όπλο, έριξα με αυτό, ωστοσο εμένα προσωπικά δε μου έκατσε καλά και για αυτό δε το προτίμησα. Το θέμα με το λύσιμο και εμένα δε μου αρέσει πάντως. Αυτή είναι η άποψη μου δε χρειάζεται ούτε να διαφωνήσει κανείς με αυτή ούτε να συμφωνήσει απόλυτα. Δημοκρατία έχουμε . Καλό σας βράδυ

Status
Not open for further replies.
Back